MUL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 Υπάρχει ενα σκεπτικό (φτηνο) που σκέπτομαι να υλοποιήσω τα Χριστούγεννα .. Βασικά σκέφτομαι ενα κουτάκι απλό και μεγάλο ωστε να χωράει μια κανονική MB και στο κάτω μέρος (εκεί που τελειώνει η κανονική ATX )να εχει χώρο για μια micro-atx (atom συστηματάκι 60- 80 ευρω) μαζί με αλλο ενα ξεχωριστό τροφοδοτικό (εχω ενα 350 που κάθετε...)...Υπαρχει κανένα κουτάκι τοσο ψηλό σε ύψος?
Κοπρίτης Οκτώβριος 1, 2009 #2 Οκτώβριος 1, 2009 Υπάρχει ενα σκεπτικό (φτηνο) που σκέπτομαι να υλοποιήσω τα Χριστούγεννα .. Βασικά σκέφτομαι ενα κουτάκι απλό και μεγάλο ωστε να χωράει μια κανονική MB και στο κάτω μέρος (εκεί που τελειώνει η κανονική ATX )να εχει χώρο για μια micro-atx (atom συστηματάκι 60- 80 ευρω) μαζί με αλλο ενα ξεχωριστό τροφοδοτικό (εχω ενα 350 που κάθετε...)...Υπαρχει κανένα κουτάκι τοσο ψηλό σε ύψος? αυτο νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις Ειναι λιγο πιο ακριβο βεβαια αλλα παιζουν και μτχ εαν το ψαξεις
MUL Οκτώβριος 1, 2009 Author #3 Οκτώβριος 1, 2009 Το ξέρω το θηρίο...Βασικά εγώ ψάχνω κατι σαν παλια server κουτιά που ήταν λίγο πιο ψηλά απο ενα full atx.. Δεν ξέρω αν φτιάχνουν τέτοια ποια ...
MUL Οκτώβριος 1, 2009 Author #4 Οκτώβριος 1, 2009 Να ενα τόσο ψηλό εννοώ.. http://www.iol.ie/~thedeans/reversemod/
Candyman Οκτώβριος 1, 2009 #5 Οκτώβριος 1, 2009 Κάτι σαν αυτό;Γενικώς τέτοια γομαροκούτια η Addtronics φτιάχνει (και η Chieftec έχει μερικά παρόμοια, σαν αυτό για παράδειγμα).Έχει και η checkmate αλλά το site τους δεν μου ανοίγει, δεν ξέρω μήπως βαρέσαν λουκέτο, πάντως ορίστε το Link.
cabdik Οκτώβριος 2, 2009 #6 Οκτώβριος 2, 2009 μηπως θα σε βολευε αυτο? http://www.thelab.gr/showthread.php?t=68329αντι να ψαχνεις για κουτι τερας?
MUL Οκτώβριος 2, 2009 Author #7 Οκτώβριος 2, 2009 Μπράβο βρε Candyman ....αμα θα έρθει ο καιρός θα ψάξω να βρώ κανενα μεταχείρα Chieftec ...Φίλε cabdik καλή και γνωστή αυτη η λύση αλλά προσωπικά δεν με συμφέρει...Οπως το σκέφτομαι θα ξοδέψω 60-80 για κουτί και 80 - 100 για ενα ατομ σύστημα με τελικό αποτέλεσμα να εχω σε ενα μεγάλο κουτί (γιατι το δικό μου το midi αποδειχτηκε μικρό) ενα gaming PC με άπλετο χωρο και ενα 24/7 κατεβαστήρι ..Γιατι να πάω στο νεκρό 775 και να αφήσω το ΑΜ3??
cabdik Οκτώβριος 2, 2009 #8 Οκτώβριος 2, 2009 Γιατι να πάω στο νεκρό 775 και να αφήσω το ΑΜ3??δεν διαφωνω για το σοκετ. αλλα προς το παρον, δεν εχω δει μια αντιστοιχη υλοποιηση σε amd. μακαρι να εβγαινε μια! αλλα νομιζω και το πιο μεγαλο κουτι, θα ειναι δυσκολο να τα χωρεσει ολα χωρις μοντα...! δεν μιλαω εκ πειρας. ισως ο κοπριτης να μπορει να σου πει περισσοτερα!edit: ηδη σου εχει απαντησει, δεν το προσεξα.
MUL Οκτώβριος 2, 2009 Author #9 Οκτώβριος 2, 2009 Να σας δέιξω πως το σκέφτομαι απο την αρχή το ολο project.. Βασικά την ιδεα την πηρα απο το pcmagazine (δεν θυμάμαι πιο τευχος) που εβαλαν ενα atom μεσα σε ενα full atx με μόνη διαφορά οτι το κολήσαν με ταινία 2πλής όψεως στο αριστερό πάνελ αντικριστά με το κύριο σύστημα ..
Spiros771416003242 Οκτώβριος 3, 2009 #10 Οκτώβριος 3, 2009 αυτο νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις Ειναι λιγο πιο ακριβο βεβαια αλλα παιζουν και μτχ εαν το ψαξεις Καλησπερα, καμια πληροφορια για το που μπορουμε να κοιταξουμε για μεταχειρισμενα mozart? Βασικα με εχει βολεψει απιστευτα αλλα δεν θα εδινα παλι 150 για ενα δευτερο.
hondo1 Οκτώβριος 3, 2009 #11 Οκτώβριος 3, 2009 οντως και εγω ψαχνω κατι τετοιο....γτ για να γινει modda με το haf ειναι λιγο δυσκολο... οποτε μονο το chieftec?
Candyman Οκτώβριος 3, 2009 #12 Οκτώβριος 3, 2009 οντως και εγω ψαχνω κατι τετοιο....γτ για να γινει modda με το haf ειναι λιγο δυσκολο...οποτε μονο το chieftec? Ίσως και το Αddtronics... ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.