stathid90 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 πριν μία εβδομάδα αγόρασα την 4850 τις connect3d από το πλαίσιο.. Πλέον δεν υπάρχει στο κατάστημα.. είναι η συγκεκριμένη http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htmlόταν παίζω Wanted: Weapons of fate μετά από κανένα 10λεπτο και συνήθως σε συγκεκριμένες περιοχές [σχετικά μεγάλες] ο υπολογιστής τα φτύνει κανονικά ... η οθόνη παρουσιάζει καθετες ρίγες και ο ήχος κολλάει.. με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από reset.. έκανα log θερμοκρασίες απο την gpu και φτάνει έως και 75 βαθμούς.. ενώ ακόμα και με folding ανοιχτό σε άλλα παιχνίδια δεν έχω ξεπεράσει τους 65... πέρασα τους τελευταίους οδηγούς και το directx αλλά και πάλι τα ίδια... να στείλω την κάρτα για RMA ?
Dant3 Οκτώβριος 1, 2009 #2 Οκτώβριος 1, 2009 Εφυγες για rma...μενα μου τα καναν αυτα γιατι τα χαν παιξει οι μνημες της καρτας.
stathid90 Οκτώβριος 1, 2009 Author #3 Οκτώβριος 1, 2009 επειδή δεν έχω ιδέα για το RMA στο πλαίσιο και η αγορά έγινε μέσω ιντερνετ... θα πάω στο κοντινότερο κατάστημα ?
stathid90 Οκτώβριος 1, 2009 Author #5 Οκτώβριος 1, 2009 να είστε καλά παιδιά αύριο παίρνω την κάρτα παραμάσχαλα και πάω στο πλαίσιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.