ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 Παιδες θελω να ρωτησω και οποιος γνωριζει σας παρακαλω να μου απαντησει..Εχω λυσει ολο το pc και προσπαθω απο εχθες να βγαλω τα γκρι πλαστικα που εχει γυρω γυρω για να το βαψω.. Δυστηχως δεν μπορω και γιαυτο ειμαι εδω..δεν θελω να ασκησω βια και να το διαλυσω.. :giveup: Θελω να βγαλω απο μπροστα τα αυτακια που εχει στην πρόσοψη που ανοιγουν για να βγαλεις τα διάτρητα πλαστικα που εχει! Οποιος μπορει..Η αν εχει δει κανεναν οδηγο ας μου πει σας παρακαλω..γιατι θελω να το τελειωνω..! Ευχαριστω..!!
tasatva Οκτώβριος 1, 2009 #2 Οκτώβριος 1, 2009 Χρειάζεται λίγη βία.Είναι αρκετά ελαστικά για να μήν σπάσουν.Εγώ τα κατάφερα, ξεκινώντας από το πάνω μέρος. που απότι θυμάμαι έχει 3 μέρη που πιάνεται. Ανέβασα τα δύο τόσο ώστε να βάλω μεταλλάκια ( χρησιμοποίσα αυτά της πίσω μεριάς της μητρικής που δέν χρησιμοποιώ) ώστε να τα κρατήσω βγαλμένα και με ένα κατσαβίδι άνοιξα και το τρίτο. Άλλα επαναλαμβάνω θέλει μία σχετική δύναμη.Βγάζοντας την πάνω πλευρά όλες οι άλλες βγήκαν αμέσως
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 1, 2009 Author #3 Οκτώβριος 1, 2009 Ευχαριστω mandridis για τα tips τελικα το εγδυσα ολο με λιγο βια σημερα θα το ασταρώσω και συντομα θα ανεβασω και pics
tasatva Οκτώβριος 1, 2009 #4 Οκτώβριος 1, 2009 Να σου επισημάνω ότι το S δέν χρειάζεται τρίψιμο.Με συμβούλεψε ο τύπος στο μαγαζί με τα χρώματα, και όντως το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.Προσωπικά ακολούθησα την εξής διαδικασία :1. Ένα όχι πάρα πολύ παχύ στρώμα prime για αλουμίνιο.2. Δύο χέρια μεταλλικό χρώμα αυτοκινήτου3. Ένα χέρι βερνίκι Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολυ καλό, άν και στις photos λόγω σχετικής αμπαλοσύνης δεν φαίνεται και πολύ καλό.Break a leg !
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 1, 2009 Author #5 Οκτώβριος 1, 2009 θα βαφτει με spray..αυριο θα το τριψω λιγο και θα περασω ασταρι..! μεθαυριο θα το βαψω μαυρο ματ 2 χερια και μετα βερνικι ! Το αποτελεσμα θα το δουμε στο τελος...!
tasatva Οκτώβριος 2, 2009 #6 Οκτώβριος 2, 2009 Και εγώ με spay το έκανα.Μία μέρα σαν την σημερινή χρειάζεται μία μέρα για να το βάψεις. Έχει καλό αέρα και αρκετό ήλιο. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.
carrion Οκτώβριος 2, 2009 #7 Οκτώβριος 2, 2009 Εγώ θα έλεγα να το περάσεις περισσότερα "λεπτά" χέρια με χρώμα. Βλέπεις στην πορεία πόσα θα σου χρειαστούν.. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να βγάλεις. Ακρυλικό διπλής και βερνίκι με καταλύτη και θα είσαι άρχοντας..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.