Jerry007 Οκτώβριος 9, 2009 Author #21 Οκτώβριος 9, 2009 Εγώ δεν ψάχνω τόσο ενα ρολόι να μου μετράει αποστάσεις άσκησης, το λίπος που καίω και γενικά την όλη διαδικασία να γεμίσω pods για το κάθε τι. Καθώς έχω και το kit της Apple σε που αναλαμβάνει να μετράει τις αποστάσεις που κάνω και τις θερμ΄διες που καίω. Ψάχνω ένα αξιόπιστο ρολόι παλμομετρητή χωρίς να ξεφεύγω στο budget.
x-treme Οκτώβριος 9, 2009 #22 Οκτώβριος 9, 2009 Το Sanitas ίσως να μην είναι και τελείως ό,τι να 'ναι.http://search.dse.com.au/electronics/Heart%20Rate%20Monitor
cddaraa Οκτώβριος 12, 2009 #23 Οκτώβριος 12, 2009 Εγώ δεν ψάχνω τόσο ενα ρολόι να μου μετράει αποστάσεις άσκησης, το λίπος που καίω και γενικά την όλη διαδικασία να γεμίσω pods για το κάθε τι. Καθώς έχω και το kit της Apple σε που αναλαμβάνει να μετράει τις αποστάσεις που κάνω και τις θερμ΄διες που καίω. Ψάχνω ένα αξιόπιστο ρολόι παλμομετρητή χωρίς να ξεφεύγω στο budget.Γι αυτο σου είπα τα μικρά εισαγωγικά μοντέλα απο κάθε εταιριαpolar rs 100suuto t1cαξιόπιστα και χωρίς πολλά πολλάΤο ipod πως σου μετρά τις θερμίδες χωρίς παλμομετρητή??
Jerry007 Οκτώβριος 12, 2009 Author #24 Οκτώβριος 12, 2009 Το iPod απλά έχει έναν ασύρματο αισθητήρα μέσα στο παπούτσι που μετράει τις αποστάσεις που κάνω και με βάση το βάρος και το ύψος που του έχω δώσει μου προβάλει πόσες θερμίδες καίω.
fonzi Οκτώβριος 23, 2009 #25 Οκτώβριος 23, 2009 Τελικά ποιό από αυτά όλα δεν χρειάζεται ζώνη στήθους για να μετράει παλμούς;Και ποιό πήρες Jerry τελικά;
Jerry007 Οκτώβριος 24, 2009 Author #26 Οκτώβριος 24, 2009 Το Lidl είχε δύο, ένα με ζώνη ( ένα μπλέ στα 25€) και το Ασημένιο Sanitas στα 17€. Πήρα δύο, ένα για εμένα ένα για τον πατέρα. Πολύ βολικά και σε σχέση με ένα πιεσόμετρο που μετράει παλμούς βγάζουν σωστές μετρήσεις. Το ασημένιο για να μετρήσει πατάς το κουμπί στο κέντρο και περιμένεις για την μέτρηση 7sec. Το μπλέ με την ζώνη μετράει συνεχόμενα όλη την διάρκεια της άσκησης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.