Jump to content

Ρολόι που μετράει καρδιακούς παλμούς.

Jerry007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω ένα ρολόι για να μπορώ να παρακολουθώ τους καρδιακούς παλμούς μου στο Γυμναστήριο. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό. Απλά να κάνω την δουλειά μου και να είναι αξιόπιστο :)

Το Garmin φαίνεται καλή περίπτωση, και δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλα πολλά μαγαζιά το έχουν φτηνό. Πχ το HARDshop το έχει απο 100€ στα 63+7€ μεταφορικά :woot:

Με βλέπω να το τσιμπάω, thanks :victory::T:

70 euro για να τρεχεις μιση-μια ωριτσα στο διαδρομο ειναι αρκετα λεφτα. Ασε που οι περισσοτεροι διαδρομοι εχουν δικο τους παλμογραφο.

Πριν καιρό ήθελα και εγώ, αλλά δεν πήρα γιατί όλα αυτά που είχα βρει λειτουργούσαν με λουράκι στήθους. Δεν υπάρχει κανα τέτοιο ρολόι που να πιάνει τους χτύπους μόνο από τον καρπό?

Εγώ θα σου προτείνω να ρίξεις και μια ματια στα SUUNTO την σειρά Τ Training watches http://www.suunto.com/suunto/Worlds/main/world_article_product.jsp?CONTENT%3C%3Ecnt_id=10134198673960919&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302754131&bmUID=idyMm6K

Εγώ έχω το t6c Red Arrow που είναι το κορυφαίο της σειράς και το foot pod ώστε να μετράω και την απόσταση που κάνω. Βέβαια αυτά δεν έιναι το μόνο που κάνει μετράει Καρδιακούς παλμούς μέσο όρο μικρότερο μέγιστο και πόσο εχέις οποιαδήποτε στιγμή, θερμίδες που έχεις κάψει, οξυγόνο που καταναλώνεις, Training effect με τη ένταση γυμνάζεσαι, απόσταση, ταχύτητα χαμηλότερη μέγιστη μέση στιγμαία, θερμόμετρο, υψόμετρο, να μετράς laps ξεχωρίστα, σύνδεση με τον υπολογιστή και να βλέπεις διάφορα διαγράματτα και έχει και άλλες πολλές λειτουργείες ..... για μένα το ρολόι είναι απλά καταπληκτικό.

Για πιο χαμηλό κόστος μπορείς να δεις t3c, t4c, όλα αυτά τα ρολόγια χρειάζονται ζώνη στήθους για να δέιχνουν τους καρδιακούς παλμούς.

t3c t3c_sportyred_blackarrow_v3_m56577569830812763.jpgt3c_colours_medium_v3_m56577569830806563.jpg

t4c t4c_medium_v3_m56577569830755511.jpg

t6c t6c_medium_v3_m56577569830755861.jpg t6c Red Arrow t6c_RedArrow_medium_v3_m56577569830806392.jpg

να και μερικές φωτογραφίες για το οφθαλμόλουτρο από suunto.com

Θα το δοκιμάσω! Πακέτο θα μου έρθει άμα κάνω την δουλειά μου με 16€ :)

Όταν λές θα κάνεις την δουλειά σου τι ακριβώς εννοείς? Σίγουρα θα δείχνει έναν αριθμό στην οθόνη... τώρα αν δείχνει κατι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό είναι άλλο θέμα

Έχω ένα suunto t6c(μαύρο) αλλά μάλλον ξεφεύγουμε σε τιμή

Αν θες πραγματικά να βλέπεις παλμούς δοκίμασε τα μικρά μοντέλα απο Polar,garmin,suunto (κάποια μου ξεφεύγει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.