vasilis-trikala Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2009 γεια σας παιδια εκανα φορματ και οταν εβαλα το μσν που ειχα πριν μου λεει οτι υπαρχει πιο καινουργια εκδοση και δεν μπορουσα να κανω login.την κατεβαζω και την βαζω και μου πετουσε ενα σφλαμα windows live messenger comunication platform error.την κανω απεγκατασταση και βαζω μια την εκδοση 9 βετα και μου πεταει ενα σφαλμα με κωδικο 80004002.γενικα οτι εκδοση και να βαλω εχω προβλημα.τι μπορει να φταει ξερει κανεις?ας με βοηθησει καποιος please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 to pc εχει σωστη ωρα και ημερομηνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis-trikala Οκτώβριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 to pc εχει σωστη ωρα και ημερομηνια? παιζει ρολο αυτο?δεν το εχω προσεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 για φτιάξε την ημερομηνία και δες αν παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.