Jump to content

Απόψεις για κινητό τηλέφωνο.

Romantic

Recommended Posts

Είμαι σε περίοδο αγορών και θέλω να μου προτείνετε ένα ελαφρύ και εύχρηστο κινητό. Το budget δεν μας αφορά - όσο πάει. Θα προτιμούσα να έχει ραδιόφωνο, mp3 και wi-fi (κάμερα δεν με νοιάζει αν έχει) και να είναι σχετικά μικρό (λεπτό ή κοντό ή και τα δύο) στο μέγεθος (ελαφρύ επίσης).

Υπάρχει τέτοιο πράγμα ή να πάρω μια παντόφλα να τελειώνουμε; (δεν έχω ιδέα από κινητά και δεν ξέρω πως να τα ψάξω!)

Thanks αλλά το Wi-Fi +mp3 μόνο δεν αρκεί... πρέπει να συνδιάζει ΟΛΑ αυτά που έγραψα... αλλιώς εντάξει το ήξερα και 'γω να το κάνω αυτό που έκανες! το βάρος του κινητού π.χ. είναι εξίσου σημαντικό! πρέπει να 'ναι μικρό και ελαφρύ γιατί δεν έχω όρεξη να κουβαλάω βάρκες μαζί μου...

edit: Ξανά thanks διότι το βρήκα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-5800-Xpress-Red.htm από την αναζήτηση σου :D

109gr δεν είναι βαρύ ε;

θα στο πρότεινα πιο πριν που είδα το νήμα που άνοιξες επειδή το έχω κιόλας... το wi-fi του αν δεν έχεις 3/3 γραμμες δεν είναι κ το πιο στα8ερο και απο κατασκευή δεν είναι ότι καλύτερο.. νιώθεις πολύ πλαστικούρα στο χερι σου... η καμερα είναι απογοήτευση αλλα όπως είπες δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.. πάντως στα θετικά είναι οι δυνατότητες του για την τιμή του , η αναβάθμιση χωρίς την αναγκη υπολογιστή[μεσα απο το κινητο], το symbian λειτουργικο του[με λιγο ψάξιμο βρίσκεις εφαρμογές και παιχνίδια] και η οθονη του... ειδικά για ταινίες ειναι ολα τα λεφτα :) με aspect ratio 16:9 ειναι ιδανική για ταινίες

θα στο πρότεινα πιο πριν που είδα το νήμα που άνοιξες επειδή το έχω κιόλας... το wi-fi του αν δεν έχεις 3/3 γραμμες δεν είναι κ το πιο στα8ερο και απο κατασκευή δεν είναι ότι καλύτερο.. νιώθεις πολύ πλαστικούρα στο χερι σου... η καμερα είναι απογοήτευση αλλα όπως είπες δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.. πάντως στα θετικά είναι οι δυνατότητες του για την τιμή του , η αναβάθμιση χωρίς την αναγκη υπολογιστή[μεσα απο το κινητο], το symbian λειτουργικο του[με λιγο ψάξιμο βρίσκεις εφαρμογές και παιχνίδια] και η οθονη του... ειδικά για ταινίες ειναι ολα τα λεφτα :) με aspect ratio 16:9 ειναι ιδανική για ταινίες

OK, ευχαριστώ πολύ!:)

Δεν ενδιαφέρομαι για την κάμερα ούτε με πειράζει η "πλαστικούρα". Εμένα με ενδιαφέρει να είναι light και να έχει αυτά που έγραψα (wi-fi+mp3+ράδιο). Δεν μπορώ όμως τα μπαντοφλοειδή και βαριά κινητά... Έχω ένα το οποίο τα έφτυσε αλλά όσο καιρό το είχα, υπέφερα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.