Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

[so_true]

Έκανα τα benchάκια μου και ηρέμησα.

Το γύρισα σε Rush αντί SQDM.

Όχι οτι αλλάζει και κάτι στις επιδόσεις του game, αλλά επειδή όλο και κάποιος 8α έλεγε ότι τα τεστ θα έπρεπε να είναι σε 32p server και όχι 16p :p

Τα αναθεματισμένα τα Win8 έχουνε κόψει τα μισά games.

15 games έβαλα, ζήτημα να δουλεύανε ok τα 5, και τα άλλα 2 με θεματάκια ( αν πήγαινες κάτω αριστερή γωνία το mouse έμπαινε σε Window mode προσπαθόντας να δείξει το new start menu των Win8 )

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ( από πρόχειρη ματιά ) φαίνεται ότι το BFBC2 κερδίζει γύρω στα 5fps @ average fps σε σύγκριση με Win7 :p

Τι λαμογιο-άβαταρ είναι αυτό ρε νεφελiμ :nono:

Μην σε πετύχω μέσα στο bf3 next week την έκατσες :D

Ειναι απο το artwork του cd που βγαλε ενας φιλος περσι.

Που να το βλεπες και ολοκληρο δηλαδη :p

Εγω με βλεπω λογω ΕΛΤΑ/ACS/μετιδγιαολοθατοστειλουν να παιζω απο Νοεμβριο....

2 ερωτησουλες..

- Πως ακριβως κανουνε headshots απο τοσο τραγικα μεγαλες αποστασεις? Εχει να κανει με τις εξτρα γραμμες κατω απο το στοχαστρο?

- Μια clockαρισμενη 8800GTS 512 και ενας Q6600 @ 3.6/3.7 θα μπορει να το σηκωσει στο low εστω?

2 ερωτησουλες..

- Πως ακριβως κανουνε headshots απο τοσο τραγικα μεγαλες αποστασεις? Εχει να κανει με τις εξτρα γραμμες κατω απο το στοχαστρο?

- Μια clockαρισμενη 8800GTS 512 και ενας Q6600 @ 3.6/3.7 θα μπορει να το σηκωσει στο low εστω?

- Bullet drop παιζει στα sniper αντε και λιγο στα πιστολια

- Δοκιμασε ολα low και dxlevel=9 απτο settings.ini που βρισκεται στο my documents, σε 16αρη σερβερ θα εισαι κομπλε σιγουρα.

Παιδες μετα το σερι του bf3 επαιξα εχθες BC2. νταξ, παταγα ctrl και περιμενα να πεσει σε prone, παταγα το G για χειρο και αλλα τετοια κουλα..αλλα μολις πηρα μπρος εδωσα ρεσιταλ. Μονο που εριξα κατι γ@μοσταβριδια γιατι στο bf3 επρεπε να κατεβασω ολο το γεμιστηρα για να πεσει ο αλλος, ενω στο bc2 καθαριζα ευκολα.:man_in_love:

Παιδες μετα το σερι του bf3 επαιξα εχθες BC2. νταξ, παταγα ctrl και περιμενα να πεσει σε prone, παταγα το G για χειρο και αλλα τετοια κουλα..αλλα μολις πηρα μπρος εδωσα ρεσιταλ. Μονο που εριξα κατι γ@μοσταβριδια γιατι στο bf3 επρεπε να κατεβασω ολο το γεμιστηρα για να πεσει ο αλλος, ενω στο bc2 καθαριζα ευκολα.:man_in_love:

Ρε μικρε θα μας καραφλιασεις!

Στο Bf3 τους ριχνεις 2Χ πιο ευκολα!

Ελατε, μπειτε να παιτσουμεεεε!!!!

Ρε μικρε θα μας καραφλιασεις!

Στο Bf3 τους ριχνεις 2Χ πιο ευκολα!

Ελατε, μπειτε να παιτσουμεεεε!!!!

Ξεχασα κατι.. Εγω παιζω μονο hardcore.!για εμενα ειναι πιο ρεαλιστικο.

Πες ονομα να σε add-αρω.

Ξεχασα κατι.. Εγω παιζω μονο hardcore.!για εμενα ειναι πιο ρεαλιστικο.

Πες ονομα να σε add-αρω.

Δεν ειναι θεμα ρεαλισμου, ο καθενας πως τη "βρισκει"

Το nickname μου -και ολων των λαμπιτων- το βρισκεις εδω:http://www.thelab.gr/gaming/battlefield-bad-company-2-soldier-names-thread-75752.html

Παντως με όσα ειπε η DICE το Damage system θα ειναι πανομοιότυπο με του BC2, αρα με το HC θα εισαι κομπλε.