Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

ρε παιδιά μία ερώτηση.

γίνεται κάποιος με 320 Ping να έχει Kills/deaths 60/10 π.χ.;

Φίλε μου, από 160 και πάνω δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, και όχι να θερίζεις κόσμο!!!

έπαιζα λοιπόν σ'ένα server όπου ένας τύπος είχε τα παραπάνω κι έπαιζε

καλύτερα κι από άλλους που είχαν π.χ. 80 Ping.

άρχισα να του τη λέω και μου είπε οτι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

μετά τον τσέκαρα στο cheatometer και είχε μόνο 1,6% :...:

Έγινε επεξεργασία από juno12

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Έχουν γεμίσει οι server cheaterια, κανείς admin δεν τους banάρει, το punkbuster κοιμάται του καλού καιρού και η DICE φαίνεται να έχει παρατήσει το παιχνίδι (μή κοιτάται το patch, απλά είχαν ξεχάσει να το βγάλουν πιο νωρίς).

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Έχουν γεμίσει οι server cheaterια, κανείς admin δεν τους banάρει, το punkbuster κοιμάται του καλού καιρού και η DICE φαίνεται να έχει παρατήσει το παιχνίδι (μή κοιτάται το patch, απλά είχαν ξεχάσει να το βγάλουν πιο νωρίς).

πάντοτε συμβαινει αυτό οταν σταματήσει να υπαρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένα παιχνιδι(με το λανσάρισμα του νέου δηλαδη)

Οι εταιρειες/καραγκιοζηδες τα διαθέτουν πλεον δωρεαν για όσους παίκτες έχουν κόμπλεξ με το μεγεθος του μορίου τους.

Κριμα.

Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει την τελευταία βδομάδα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 9 μήνες που το K/D ratio μου πέφτει!

Μα το Θεό, μου έρχεται να ακυρώσω την προπαραγγελία για το BF3 LE. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι οι αλήτες θα μου χρεώσουν το Karkand άν το πάρω αργότερα:nono:

Καλησπερα,εκανα φορματ κ περασα το παιχνιδι αλλα δν κανει auto update,καπου σταματαει,εχετε καποιο λινκ π να εχει ολα τα updates του παιχνιδιου απο την αρχη μεχρι το τελευταιο η υπαρχει καποιο (1) update που θα τα εχει ολα?

Καλησπερα,εκανα φορματ κ περασα το παιχνιδι αλλα δν κανει auto update,καπου σταματαει,εχετε καποιο λινκ π να εχει ολα τα updates του παιχνιδιου απο την αρχη μεχρι το τελευταιο η υπαρχει καποιο (1) update που θα τα εχει ολα?

Αυτό κατέβασε και θα είσαι οκ.

χαχαχαχ... Δε μπορούσα να μπω στο BF3 από το πρωί και είπα να παίξω λίγο εδώ...

Επειδή λοιπόν το BF3 είχε πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες με τα passwords που είχαν special characters (!@#$%^&*...) αναγκάστηκα να το αλλάξω...

Πλέον μπορώ να κάνω autologin στο BC2... Αυτό ήταν το πρόβλημά του τόσο καιρό... :slap:

αν και δεν έχει καιρό που άρχισα το bc2(νωρίς το θυμήθηκα)...

σήμερα έτυχα το πιο εκνευριστικό στιγμιότυπο στο game προς το παρόν...

ενώ παίζω ένα ωραιότατο conquest(για να μάθω σιγά σιγά)

σκάει μπροστά μου ένας medic 50lvl(με είχε καθαρίσει 1-2 φορές πιο πριν)

του αδειάζω και τις 6 σφαίρες του saiga στο κεφάλι...και μετά την τέταρτη βολή μου αρχίζει να με βαράει αυτός....

το συμπέρασμα εγώ dead από mg36

και το health του στο 0%....

σημείωση...η απόστασή μας δεν παίζει να ήταν μεγαλύτερη από 10 μέτρα

θα έδινα και ss αλλά το fraps ήταν κλειστό και το print screen μου έδωσε ένα ωραιότατο λευκό φόντο....

Μπηκα σημερα μετα απο μηνες αποχη και ειδα πολυ λιγους server,τι εγινε τελος το BC2 ?

Στο vietnam 6 servers ειχε και μονο στον 1 παιζανε,και 6 ενεργους στο βασικο ειδα.

Μηπως μπηκα λαθος ωρα η πραγματικα το παρατησανε ολοι?