Jump to content

Recommended Posts

σημερα ρεπαρουμε και λιωνουμε στο bf ..

καντε add οσοι θελετε στο nick της υπογραφης..

(οσοι κανουν ας το δηλωσουν να κανω και εγωμδιοτι νομιζω μονο ετσι εμφανιζεται το invite..)

σε εκανα εγω

zoul

• Like 1

θα σας κάνω και εγω add μολις πάω σπίτι από την δουλειά που είμαι τώρα...

Μέχρι πόσους χωράει το friend list?Έχω ακριβώς 20 άτομα τώρα και δεν ξέρω αν πάει παραπάνω.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk.

Ωχ, μάλλον 20 είναι το limit.

Εκτός και αν το διορθώσανε πλέον.

Φτιάξανε το θέμα με τα invites ( που έπρεπε μέχρι πρότινως να κάνουνε ένθεν κι ένθεν add friend για να πιάσει ), ελπίζω να βάλανε το χεράκι τους και στο friends limit :D

Το vietnam δεν το παλεύω, αλλά μόνο εκεί μπορείς να κάνεις kills με mines και pbr :dance3:

post-103-1416075044,6576_thumb.jpg

μπορειτε να πειτε ελληνικο σερβερ για να σας βρω και γω ρε παλικαρια ?

Οχι ομως στο vietnam γιατι δεν το χω.

Ευχαριστω πολυ

μπορειτε να πειτε ελληνικο σερβερ για να σας βρω και γω ρε παλικαρια ?

Οχι ομως στο vietnam γιατι δεν το χω.

Ευχαριστω πολυ

Για τεχνικούς λόγους , είναι ποιο εύκολο να βάλεις και εσύ άτομα στην λίστα σου,

έτσι ώστε να βρίσκεσαι με Ελληνες , και να σε βρίσκουν σε όποιο σερβερ και εάν είσαι.

Και εγώ είμαι αποταξάμενος του Vietnam, και όποιον βλέπω από την λίστα μου να είναι κολλημένος μαζί του , αναγκαστικά τον διαγράφω.

Μάτια που δεν βλέπονται εύκολα λησμονιούνται.

Τελικά δεν έχουμε μάθει αν κάποιος έχει στην Friend list του πάνω από 20 άτομα...

Νομίζω ότι δεν παίρνει παραπάνω....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk.

Για τεχνικούς λόγους , είναι ποιο εύκολο να βάλεις και εσύ άτομα στην λίστα σου,

έτσι ώστε να βρίσκεσαι με Ελληνες , και να σε βρίσκουν σε όποιο σερβερ και εάν είσαι.

Και εγώ είμαι αποταξάμενος του Vietnam, και όποιον βλέπω από την λίστα μου να είναι κολλημένος μαζί του , αναγκαστικά τον διαγράφω.

Μάτια που δεν βλέπονται εύκολα λησμονιούνται.

Oύτε εμένα μου αρέσει, αλλά είμαι insignia junkie! :tomato:

Οποιος θέλει κάνει κ εμένα add :T:

Μετά απο λίγη αποτοξίνωση με Black Ops λέω να ξαναρχίσω λιώσιμο στο Bad Company.

Αν ισχύει το όριο των 20 friends τότε καλό θα ήταν να βάλουμε όλοι το X-fire ( αν δουλεύει με το BFBC2, δεν ξέρω )

Έχω ένα πρόβλημα και δε ξέρω αν οφείλεται στην κάρτα γραφικών μου ati hd6870 (11.2 drivers).

Κάθε φορά που ξεκινάει ένα match, 5 φορές κολλάει το παιχνίδι στιγμιαία με το ping να εκτοξεύεται στα 500+ms (συνολική διάρκεια του φαινομένου τα 5-7").

Δεν το είχα με την nvidia gtx460.

Σας το παρουσιάζει και εσάς;

(edited)

Και εμενα μου εμφανιστηκε με τους νεους οδηγους..!(11.2) με τους προηγουμενους δεν ειχα τετοιο θεμα..! ( δεν θυμαμαι ποιοι ηταν )

Αλλα εμενα μου το κανει και μερικες φορες οταν παιζω..! :weep:

Έγινε επεξεργασία από ProPitsiriko$
  • Like 1

Πω τι εκανα σημερα!

Ημουν sniper στην acatama desert και εριξα στον πιλοτο του heli ,το οποιο κινοταν σχετικα γρηγορα κ σε καποιο υψος,οχι χαμηλα και εκανα headshot ! :triniti:

Δεν λεω οτι δεν βοηθησε και η τυχη ,αλλα απο την στιγμη που του σημαδεψα και εριξα νομιζω οτι δεν ηταν 100% τυχη

• Like 1