Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

προσπαθησα να παιξω λιγο να μαθω πιστες εστω και lv1 αλλα με το που μπαινω σε ενα σερβερ με πεταει λεγοντας network error,check your settings...

deja vu..

πηγα σχεδον 7-8 μηνες πισω το χρονο,οπου καθε μερα μας εβγαζε τον καρκινο για να παιξουμε μιση ωρα απροβληματιστα...

Άστα να πάνε...

Μπήκαν όλοι για το vietnam και υπερφορτώθηκε ο stats server...

Καλά και αυτοί, δεν μπορούν να βάλουν ένα πιό γρήγορο σύστημα; Με έναν pentium sta 66Mhz προσπαθούν να σηκώσουν έναν stat server;

:p

:wall:

όπως καταλάβατε όσοι το προπλήρωσαν για να το έχουν στις 18 ήτανε beta testers ...

γκουχ γκουχ ..

Δε νομίζω να τίθεται θέμα beta testing, απλά ο stat server είναι overloaded! Πάντως απαράδεκτο! Ας βάλουν συστοιχία από servers, δηλαδή αν παίξουν όλοι όσοι το έχουν πάρει ταυτόχρονα φαντάσου τι έχει να γίνει.

Και το κόλλημα υπάρχει και στο απλό, όχι μόνο στο vietnam.

Ολόκληρη ΕΑ και τσιγκουνεύτεται στους servers!

"Updates are currently paused due to high load on the stats database"

"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" ακόμα μιά φορά!

Έγινε επεξεργασία από KostasNK

Και αν παίξουμε σε αυτό τι ξεκλειδώνουμε στο bc2;

υποτιθεται το M1 garand .....αλλα σε ΄μενα αρνειται.....αν εχεις κανα νεο στειλε να μου πεις αν το ξεκλειδωσες

υποτιθεται το M1 garand .....αλλα σε ΄μενα αρνειται.....αν εχεις κανα νεο στειλε να μου πεις αν το ξεκλειδωσες

Τώρα το κατεβάζω, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στον stats server, μάλλον από αύριο το βλέπω να ενημερώνω, θα προσπαθήσω πάντως...

:)

Αν κάνετε update στο bfbcs.com σας μηδενίζει και εκει??

Υπομονή θα έχει υπερφορτωθεί το δίκτυο και η ΕΑ μας έχει συνηθίσει σε τέτοια φαινόμενα σε πολυαναμενόμενα releases..

Περιμένω την κάρτα μου να έρθει πως και πως για να το παραγγείλω να μπούμε λίγο στο κλίμα των ... εορτών και μεις..

Τώρα μπορείς να κάνεις και τα 2 και κάρτα και vietnom

::-P

http://fudzilla.com/reviews/item/21253-sapphire-hd-6970-battlefield-bad-company-2-vietnam

Έγινε επεξεργασία από cddaraa

Τζίφος, το κατέβασε, εγκαταστάθηκε, αλλά μόλις πάει να τρέξει, ανοίγει το παράθυρο με μαύριο φόντο και μετά: this program stopped responding...

Τι μπορεί να φταίει;

Λειτουργει αλλα σε αλλους..., σε ΄μενα τον καντεμη αρνειται μαλλον να μου δωσει το veteran........αν ξερει κανεις την διαδικασια που δεν νομιζω να εχω κανει κατι λαθος, ας γραψει εδω......παντως και στα 2 games το mail και ο κωδικος μου ειναι ο ιδιος......δεν καταλαβαινω γιατι δεν βρισκει το heroes....Τωρα για ν΄ αγορασεις τα παλια BF τα εχουν οι απατεωνες 15-20 ευρω.....σιγα μην πληρωσω τοσα για να μου ανοιξει αυτο το καριοφιλι......Αν καποιος παντως εχει διπλο εστω και κανενα demo απο τα παλια BF ας μου δωσει καποιο κωδικο και θα του ειμαι ευγνωμων

Έγινε επεξεργασία από Captainjohnnyred

Εγώ veteran πήρα από το heroes πάντως.

Όσον αφορά το Vietnam. Νομίζω ότι δεν είναι για μένα. Νιώθω ότι παίζω σε hardcore mode συνεχώς. Έπαιξα και hc 2-3 γύρους και φρίκαρα. Πεθαίνεις για πλάκα!

Το ελικόπτερο είναι εκνευριστικά overpowered. Και σε servrers με 0 vehicle spawn time, είναι ακόμα χειρότερα. Οι πίστες όπως έχω πει, είναι είτε υπερβολικά ανοικτές, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να έρθει από πίσω σου χωρίς να πάρεις χαμπάρι, είτε υπερβολικά κλειστές, όπου η βροχή με χειροβομβίδες πάει σύννεφο...

Το περιβάλλον έχει τόσα κοινά χρώματα με τους παίκτες, που μπορεί να κοιτάς σε ένα σημείο και ο αντίπαλος ως νέος Schwarzenegger στο predator να μην φαίνεται καθόλου. Επίσης ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους αμερικανούς από τους viet cong. Μόνο σε μένα μοιάζουν πολύ ίδιοι;

Δε λέω, ωραίο είναι που υπάρχει αυτή η διαφορά επιπέδων, αλλά όταν εσύ έχεις να ανέβεις ένα βουνό και οι άλλοι απλά σε βλέπουν από πάνω και ρίχνουν χειροβομβίδες που μαζεύονται σε ένα σημείο λόγω κλίσης, δεν μπορείς να πας πουθενά.

Ίσως να θέλουν απλά εκμάθηση οι πίστες, αλλά μέχρι τότε θα το παίζω με βαριά καρδιά, ή πιο εύκολα θα γυρίσω στο κλασσικό. :nothing:

Και κάτι ακόμα, μου φαίνεται ότι τα μοντέλα δεν έχουν τόση λεπτομέρεια όσο το κλασσικό και θυμίζουν πορσελάνινες κούκλες ανέκφραστες...

• Like 2

Δυστυχώς ούτε το restart έλυσε το πρόβλημα...

Μήπως δεν είναι συμβατό με crοssfire ή τους 8.792.5;

ακομη δοκιμασε ν΄ ανοιξεις το παιχνιδι με αλλον explorer