Jump to content

Recommended Posts

Jpavly κανα event ?Να παιξουμε παλι ολοι μαζι...
Ο pavlis αλλαξοπίστησε:whip:

Τα βραδια πάντως 4-5 απο εμας ειναι στανταρ μεσα....:baby:

Ενω εσεις περιμενετε το vietnam εγω τωρα αγορασα το bad company 2 :) πιο πολυ για το multi του...αλλα εχω ενα προβλημα..και στο single και στο multi εκει που παιζω κανονικα ξαφνικα το παιχνιδι παγωνει και μου βγαζει μια ασπρη οθονη,το παιχνιδι παιζει κανονικα ο ηχος ακουγεται κανονικα αλλα με ασπρη οθονη οποτε ctrl alt del...:hmm:

Να σε καλά φίλε , τώρα από Patch είμαι έτοιμος , για να δούμε πότε θα έρθει το παιχνίδι με το ταχυδρομείο, έχουμε και τις Απεργίες στην μέση .

Παιδες μολις παρηγγειλα το vietnam...

Να υποθεσω οτι στις 18 του μηνα θα μας στειλουν serial?

(edited)

Αν έχεις το τελευταίο patch,με το που θα έρθει 18 του μήνα θα λειτουργήσει αυτόματα,όπως γίνετα με το spectact.

4 μέρες έμειναν!

Τώρα τελευταία λιώνω στην heavy metal!Με 32 άτομα μια χαρά είναι. Έχει και αρκετά οχήματα!Η χαρά του Engineer!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Έγινε επεξεργασία από KostasNK

Χτες το βράδυ έγινε ένα live chat με κάποιους developers από την ομάδα που έφτιαξε το Vietnam Expansion. Τη συζήτηση μπορείτε να τη βρείτε στο παρακάτω αρχείο.

VietnamLiveChat.txt

• Like 2