Jump to content

Recommended Posts

Τελικα το sniper-ακι ειναι πολυ τζαμι οπλο.Το αγαπημενο μου καταντησε!!

Μπορουμε να ξεκλειδωσουμε αρκετα οπλα ακομη ?

Πως ακριβώς δουλεύει το dart? Διάβασα ότι όταν κάποιος το κάνει spot, εμφανίζεται ένα κόκκινο mark, κρατάς aim επάνω του λίγη ώρα και σου κάνει ένα ήχο ότι κλείδωσε, βαράς στον αέρα και τέλος..

Το κόκκινο mark είναι ένα πλαισιάκι που βλέπω κάτι συνήθως στο έδαφος;

Εχω μπερδευτει.Η limited edition το ξεκλειδωνει,εγω που παρηγκειλα την κανονικη θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω μονος μου τουλαχιστον?:slap:

Στην beta δεν παίζει όμως αυτό. Πάντως ναι, epin unlock.

Παίζει ρε συ... επειδή δεν ήξερα τι είναι (τώρα το είδα), είχα πυροβολήσει κάποιον με αυτό και μετά έτρεχα να κρυφτώ, γιατί δεν του έκανε τίποτα και αυτός κράταγε πραγματικό κουμπούρι... :hehe:

• Like 1

To καλύτερο μου game μέχρι στιγμής : bfbc2game20100207172010.th.jpg

έχω πωρωθεί.

:baby: Να ρωτήσω κάτι που θα σας φανεί αστείο. Σαν medic με το ηλεκτροσόκ στα χέρια, αν κάνεις σε tank ηλεκτροσόκ το καταστρέφεις ? :slap:

Διαφορετικά ήταν στιγμή για video :smoke:

Μπα... απ' ότι διάβαζα στο manual του tank, το cockpit πρέπει να είναι γαλβανικά απομονωμένο... :p

• Like 2

Standard για video τότενες. Τέλειος συγχρονισμός, o τρελός γιατρός με τα εμβόλια στα χέρια τρέχει πάνω στο Τ90 και με το click σκάει !!! :tomato: :tomato:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

• Like 2

Ειπα να ξαναδοκιμάσω λιγο το game, και οταν βάζω το account μου ζητάει user/pass και μετα το cd key.Αμα το βάλω λέει οτι ειναι σε χρήση :slap:

Any advice?

Παίζει ρε συ... επειδή δεν ήξερα τι είναι (τώρα το είδα), είχα πυροβολήσει κάποιον με αυτό και μετά έτρεχα να κρυφτώ, γιατί δεν του έκανε τίποτα και αυτός κράταγε πραγματικό κουμπούρι... :hehe:

Αφού λέει ότι θέλει lvl 16 για να το πάρεις.. wtf?

Ξέχασα να πω ότι έχω γνωριμίες με τον admin... :p

Τι να σου πω, αν δεν έχει και δεύτερο dart pistol, πρέπει να είναι αυτό με το περίεργο φουτουριστικό σχήμα... πρέπει να το ξεκλείδωσα μεταξύ lvl8-lvl11...

Αφού λέει ότι θέλει lvl 16 για να το πάρεις.. wtf?

Εγώ το έχω βγάλει στο level 9, και παίζω assault. Τα unlocks είναι ανάλογα με τα achievements σου. Δηλαδή εκεί που έπαιζα και pwn-αρα μερικούς, μου το έβγαλε κρεμάμενο στην οθόνη (ότι το ξεκλείδωσα δηλαδή).

• Like 1

ping 190-300+ms σήμερα σε όλους τους servers... ούτε καν δοκιμάζω να φορτώσω πίστα, γιατί θα μου σπάσουν τα νεύρα...

Pinging 91.198.152.234 with 32 bytes of data:

Reply from 91.198.152.234: bytes=32 time=263ms TTL=119

Reply from 91.198.152.234: bytes=32 time=297ms TTL=119

Reply from 91.198.152.234: bytes=32 time=322ms TTL=119

Reply from 91.198.152.234: bytes=32 time=254ms TTL=119

Ping statistics for 91.198.152.234:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 254ms, Maximum = 322ms, Average = 284ms

:...: