Jump to content

Recommended Posts

(edited)
Kαλα το bug του revive στον medic δεν το εφτιαξαν?:getlost:

Όσοι πρόλαβαν και έπαιξαν έστω και στη ζούλα χθες την r10 λένε ότι το έφτιαξαν, όπως έφτιαξαν και τα tracer bullets που η r9 είχε χαλάσει...Αυτό όμως θα το δούμε σίγουρα όταν κατεβάσουμε και εμείς την τελική r10, αν και απότι διαβάζω θα είναι η ίδια...

Χθες σου έγραφα στο chat,αλλά δεν απαντούσες, ήσουν πολύ προσηλωμένος στο gaming μάλλον...

:p

Έγινε επεξεργασία από KostasNK
Προσθήκη
  • Like 1

Το R10 με τα νέα maps είναι δωρεάν δλδ? Δεν πολυπαρακολουθώ, έχω λιώσει με το CoD BO :p

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Vietnam, όσοι έχουμε το BC2 retail (κουτί DVD κλπ) μπορούμε να πάρουμε το Vietnam από steam η και αυτό retail πρέπει να το πάρουμε;

Σε retail δε θα κυκλοφορήσει. Υπάρχει ήδη στο EA Store, φαντάζομαι ότι θα είναι διαθέσιμο και στο steam.

Εγώ steam δεν πλησιάζω! To μόνο που έχω σε steam είναι το dirt 2 πού ήταν δώρο με τις κάρτες...

Θα το πάρω ιντερνετικά με την πιστωτική της αδερφής μου, επειδή δεν έχω...(βασικά με συμφέρει έτσι επειδή δεν χρεώνομαι κιόλας!)

:D:p

Απ' όσο διαβάζω θα κυκλοφορήσει κανονικά και στο Steam (το ανέφερε ο ίδιος ο zh1n1t0) απ' όπου και θα το πάρω.

Προβληματίζομαι αν θα το πάρω αμέσως, ή να βαρεθώ πρώτα τα νέα maps και μετά...

Περίμενε καλύτερα το πρώτο patch για το vietnam..Στην αρχή δεν θα δουλευουν τα φλογοβόλα , μετα θα κολλάνε τα τανξ στην λασπη ...DICE ειναι αυτη , συνήθως δεν τα πετυχαίνει με την πρώτη :shout:

• Like 2

Αν υπαρχει κανα καλο παιδι να κανει μια εξυπηρετηση για μενα οταν βγει το βιετναμ ας μου πει :T:

• Like 1

Ποια πιστευετε πως ειναι τα καλητερα primary οπλα ανα class με το τελευταιο patch?

Άσχετο,διάβαζα πριν στο forum της ea ότι τα ctd's συνδέονται με παλιότερες εκδόσεις του fraps (3.0.2- 3.0.3) που δημιουργόυσαν τα crashaρίσματα. Τώρα που το σκέφτομαι όποτε μου έκανε ctd είχα το fraps ανοιχτό και έχω το 3.0.3. Τις τελευταίες εβδομάδες που δεν ανοίγω fraps δεν είχα ούτε ένα ctd. Επίσης λένε ότι η καινούργια έκδοση 3.2.3 δεν το κάνει αυτό. Οπότε όποιος θέλει frpas με το bfbc2 καλό είναι να αναβαθμίσει. To απόγευμα που θα γυρίσω πρώτη δουλειά η αναβάθμιση του fraps σε 3.2.3!

:)

Άσχετο,διάβαζα πριν στο forum της ea ότι τα ctd's συνδέονται με παλιότερες εκδόσεις του fraps (3.0.2- 3.0.3) που δημιουργόυσαν τα crashaρίσματα. Τώρα που το σκέφτομαι όποτε μου έκανε ctd είχα το fraps ανοιχτό και έχω το 3.0.3. Τις τελευταίες εβδομάδες που δεν ανοίγω fraps δεν είχα ούτε ένα ctd. Επίσης λένε ότι η καινούργια έκδοση 3.2.3 δεν το κάνει αυτό. Οπότε όποιος θέλει frpas με το bfbc2 καλό είναι να αναβαθμίσει. To απόγευμα που θα γυρίσω πρώτη δουλειά η αναβάθμιση του fraps σε 3.2.3!

:)

χμ..ισως να εχει μια δοση αληθειας αυτο..ειχα και εγω φραπς,το εβγαλα ομως γιατι με βολεψε το evga precision που κλοκαρω και το καρτονι μου και βλεπω ingame gpu temp,fps,time,etc και απο τοτε κρασαρισμα δεν θυμαμαι...και παει καιρος..

νομιζω με ολες τις nvidia...give it a try,μικρο ειναι..

ΧΑΧΑΧΑ!Ωράια πλάκα! Όπως βλέπεις στην υπογραφή δεν έχω nvidia!!!

:p

Δεν πειράζει θα εγκαταστήσω το 3.2.3 για τα fps. Mε το afterburner έχω όλα τα υπόλοιπα που λες...

Ρε σεις δεν παρατάτε τα CTD's, τα fraps και τους φραπεδες λέω εγω; :p

Μπείτε μέσα να σας πιω λίγο το αίμα :hehe:

• Like 3

lazy ολο λογια εισαι αλλα εγω στο ts δεν σε εχω δει ποτε οπως και κανενα αλλον..αντε ρε σεις μπειτε να παιξουμε κανα ομαδικο..

lazy ολο λογια εισαι αλλα εγω στο ts δεν σε εχω δει ποτε οπως και κανενα αλλον..αντε ρε σεις μπειτε να παιξουμε κανα ομαδικο..

ingame nickname να σε κανω add?