Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Και ελεγα γιατι ειχα καλυτερα fps στο μουσειο μου :hehe:

Βασικα ειναι τραγικο, για παραδειγμα οταν βαρας με το sniper και κρατας πατημενο το αριστερο κλικ επιτηδες για να δεις που επεσε η σφαιρα πλεον δεν δειχνει ΤΠΤ :S :S

Hit reg βασικα πρεπει να εχει πιο ακριβη/μικρα hitboxes απο πριν, παλιοτερα βαραγα αβερτα σημαδευοντας στο βυζι και ειχα καποιες πιθανοτητες να παρω κεφαλι απο σποντα, τωρα αυτο το φαινομενο εχει μειωθει αποτι καταλαβα.

Αυτο με το fov στο colt το φτιαξανε αλλα τωρα βλεπω να εχει προβλημα το rpg, καποιες φορες παταω δεξι κλικ και μικραινει το fov οπως ειναι φυσιολογικο ενω καποιες αλλες φορες οχι, τι να πει κανεις ........:slap:

Τρου.

Ποιοι θα πανε Val Pareiso αποψε?:p

Εντυπωσεις so far.

Οντως ειναι κατιτις πιο "γρηγορο"

Διαφορα 10-15%.

Θυμιζει παλιοτερη εκδοση.

Το οτι εκαναν τα εκρηκτικα/ρουκετες να μην κανουν τοσο damage στα mcoms ειναι "αδικο"

Θελει και αυτο skill.

To AT4 ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορο+δυνατο εναντιων των τανκ.

Τα hitboxes χωρις τρελες διαφορες.

Εντονο lag ειχαν συμφωνα με οσους επαιζα (random people)

To immunity που βγαλαν ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεια (και το καναν να "ζεις" μολις κουνηθεις) αφου σχεδον παντα κανω αλλαγες στα οπλα κλπ.)

Το G3 ειναι επιτελους οπως επρεπε να ειναι.Ενα παντοδυναμο ΜΟΥΛΑΡΙ.

Το AN94 κανει οντως ελαχιστα μικροτερο damage αποτι πριν.

Το F2000 δεν κουνιεται σαν Ιπταμενο Δελφινι με νοτια 9 μποφορ.

Αυτα για την ωρα.

• Like 2

Εγώ μετά από ένα δίωρο παίξιμο είμαι ικανοποιημένος από το patch. Μένει να συνηθίσω την αφαίρεση του revive immunity, γιατί πάντα κουνιέμαι με το που σηκώνομαι να πάω να κρυφτώ και αν κάποιος βαράει αβέρτα εκεί φεύγεις πριν καλά καλά βγεις. Το προτιμώ όμως έτσι...

Το M95 το λάτρεψα (ακόμα περισσότερο). Δεν χρειάζεται καν magnum (αν και δεν του έβαζα ποτέ) για να φας κάποιον με τη μία (όχι κεφάλι) εκτός αν εγώ πετύχαινα πάντα τους ήδη τραυματισμένους.

Το M60 έφαγε τρελό nerfάρισμα, θέλεις πολύ περισσότερα hits για να φας κάποιον τώρα. Και πάνω που το ξεκίνησα για πλατίνα...

Το AT4 δεν το δοκίμασα το ξέχασα...

Παρόλο που αυξήθηκε ουσιαστικά η ζωή των MCOMs οι tank snipers δεν το βάζουν κάτω...

Με το hitreg ήμουν και είμαι μια χαρά.

Κανείς που να πήρε το all bronze υπάρχει ή μούφα ήταν τελικά;

edit: τελικά τα χρυσά του 40mm shotgun τα πήρα κανονικά, απλά όπως φαίνεται τα παίρνεις σταδιακά για κάποιο λόγο και όχι όλα μαζί...

Τι στο καλό έχει πάθει το bc? πάω να παίξω σε έναν σέρβερ,και μετά απο 5 λεπτά τρώω kick και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει load το punkbuster και κατι για ένα error A1312 (η κάπως έτσι)..Έλεος..

Αυτό μου γράφει :

You have been kicked from the game. The reason is: Punkbuster kicked player "kolofgos" (for 0 minutes) ... This PB Server requires (A1382 C2.237). Error loading pbcl!

*Πριν κάνω το format,το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά!

Έγινε επεξεργασία από kolofagos

Θα μπορούσαν 2 παιδιά, ο ένας με ATI 58ΧΧ/5970 και ό άλλος με Nvidia GTX 4XX να δώσουν μερικά screenshot (ίδιες περιοχές, μετά από συννενόηση) και να ποστάρουν εδώ;

Να δούμε διαφορά στην ποιότητα εικόνας και 8ΑΑ vs 32AA, με τους νεότερους μέχρι τώρα drivers.

Θα μπορούσαν 2 παιδιά, ο ένας με ATI 58ΧΧ/5970 και ό άλλος με Nvidia GTX 4XX να δώσουν μερικά screenshot (ίδιες περιοχές, μετά από συννενόηση) και να ποστάρουν εδώ;

Να δούμε διαφορά στην ποιότητα εικόνας και 8ΑΑ vs 32AA, με τους νεότερους μέχρι τώρα drivers.

Multi ή single?

Πρωτη προσπαθεια για Μ95+Red Dot.

bfbc2game20101030230112.jpg

Αναλογα το map παντα, θεριζει.

Ασε που "μαμας" ψυχολογια ετσι :p

Magnum ναι ή ου?

Πιο πολυ δοκιμασα με +Armor.

Δεν ειδα διαφορα με Magnum μεγαλη.

Ας πουνε αποψη οι guru.

-Aκη εσενα λεω-

Πρωτη προσπαθεια για Μ95+Red Dot.

bfbc2game20101030230112.jpg

Αναλογα το map παντα, θεριζει.

Ασε που "μαμας" ψυχολογια ετσι :p

Magnum ναι ή ου?

Πιο πολυ δοκιμασα με +Armor.

Δεν ειδα διαφορα με Magnum μεγαλη.

Ας πουνε αποψη οι guru.

-Aκη εσενα λεω-

Εγω παντα Magnum..Αυξημενη πιθανοτητα 1 shot/kill

Eγω καταλαβα διαφορα παντως...Εκει π εριχνα τν πρωτη κ ηθελα κ το Μ1911 για ν τον αποτελειωσω τωρα δν χρειαζεται πλεον..

Έγινε επεξεργασία από AKISSS

M95@Red Dot σε HC το παίζω με armor plates, και βρίσκομαι σε άψοφος mode :D

Ξέρω γω σε βαράει κάποιος και άμα δεν πετύχει headshot σου δίνει ακριβώς το health που χρειάζεσαι για να κρυφτείς.

Σε SC με magnum για τον λόγο που είπε ο κύριος άκης παραπάνω ;)

• Like 2