Jump to content

Recommended Posts

Να μου προσεξετε ιδιαιτερα τα "νεουδια" του Bazo.:T:

Σαν φρέσκος να ρωτήξω κατι? Υπάρχει λύση για το crash to desktop?

Ξεχασα να σας πω πως μια μερα που επαιζα με τον Ακη και το Μανωλη, πεταγεται ενας που ηταν και στην ιδια ομαδα και αρχισε να με στολιζει με τα γνωστα και πως στα eaforum με εχουν σταμπαρει λεει σαν cheater σε 17 servers :daisy: :hehe:

• Like 3
Παρατηρω και γω το ιδιο!

Αν και μπαινω παντα σε server με punkbaster το φαινομενο αυξανεται αντι για να μειωνεται!

Τα μπάν, κτλ... δεν παιζουν?

Ο punkbasster τι κανει? πεταει χαρταετο...? :rubik:

Μάλλον κατι τέτοιο παιζει..καταστρεφουν το παιχνίδι οι μ....ες:getlost:

Ισχύει ότι όταν κάποιοι χρησιμοποιούν hacks, ο server laggάρει; Εχθές έπαιζα σε ένα server με 24 παίκτες και ενώ όλοι είχαμε max 150 ping σε κάποια σημεία έπαιζε πολύ lag και κάποιοι έλεγαν ότι αυτοί που χρησιμοποιούν hacks το προκαλούν...:crazy:

Πέτυχα και εγώ έναν cheater και κατέστρεψε όλο το παιχνίδι.Πραγματικά απαράδεκτο να μην τους πετάνε έξω από τον server αμέσως...

Σαν φρέσκος να ρωτήξω κατι? Υπάρχει λύση για το crash to desktop?

και εγω φρεσκος ειμαι αλλα αυτο που ειπε ο ζπαφακος 10.5α και δεν μου το ξαναεκανε;)

Το ματς με GROF's θα γινει Κυριακη 23.30.Πειτε μου ποιος δεν μπορει να το αλλαξω:T:

Προτρέχεις νομίζω, σου έχουν επιβεβαιώσει οι αντίπαλοι για αυτή την ώρα;