Jump to content

Recommended Posts

παίδες εχω ενα μικρό θεματάκι κ μου έχει σπάσει τα νεύρα..απ τη μερα που πέρασα 10.7 κ τωρα 10.8 τρωω crach..κoλάει το pc κ ξεκoλάει μονο με reset..ξέρει κανείς αν ειναι θεμα drivers?

Δοκιμασες να τους βγαλεις και να τους ξαναβαλεις ?

Επισης ποιος ειναι μεσα να παμε να χωσουμε λιγο κοσμο ?:happy2:

Καντε κανα add :)

Ψηνεται κανεις για κανα ματσακι τωρα;Εγω μπαινω,μπειτε bfbcs καντε search το ονομα μου και βρειτε τον σερβερ αλλιως απο friend list :cool:

Lazy υποκλινομαι!Που σε χασαμε τοσον καιρο και που σε βρηκαμε 50 level. :nada:

Μπορει να μπω μετα. . .

• Like 2

ένα έχω να πω βλέποντας τα σκορ σας και προσπαθώντας να παραμερίζω τον sniper που κρύβω μέσα μου παίζοντας ομαδικά με assault θα κάνω την αυτοκριτική μου................... .-

είμαι άσχετος /νουμπάς και τα συναφή.-

Μην τον παραμερίζεις! Πάρε M95 με Red dot ή x4 ACOG ή SPAS με 12g Slugs όπως εγώ και χώσου στη μάχη με τα motion mines σου :D

• Like 1
Μην τον παραμερίζεις! Πάρε M95 με Red dot ή x4 ACOG ή SPAS με 12g Slugs όπως εγώ και χώσου στη μάχη με τα motion mines σου :D

EE οχι να τον βγαλουνε και cheater:P

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ερωτησούλα έχω,

Με ποιό τρόπο-πρόγραμμα βγάζετε print screen την ώρα που πάιζεται ή όταν τελειώνει ο γύρος και δείχνει τα statistics?

Thanks.

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ερωτησούλα έχω,

Με ποιό τρόπο-πρόγραμμα βγάζετε print screen την ώρα που πάιζεται ή όταν τελειώνει ο γύρος και δείχνει τα statistics?

Thanks.

FRAPS :T:

Λοιπόν σήμερα το βραδάκι θα είμαι μέσα..θα μπει κανένας? θα βάλω κ teamspeak μετά απο πάρα πολύ καιρό..

φίλος το fraps κάνει γι αυτό που θες!

Μολις τελειωσα 4-5 γυρους απο ενα server που παιζεις μονο με πιστολι και μαχαιρι.Πραγματικα ηταν απιστευτο, διαφορετικο και με αρκετο γελιο!!! Ασε που κανεις εξασκηση και στο πιστολι! Ανεβασα 2 golden stars και το χαρηκα κιολας! :laughing: