Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Ξεκλείδωσα ένα specialization στο recon class που λέγεται sniper spotter, που υποτίθεται ότι σου δείχνει τους αντίπαλους recons...΄

Μπορείτε να βοηθήσετε στη χρήση του; Ενώ το επιλέγω δεν βλέπω καμία διαφορά όταν κάνω snipping...

Καλησπερα (μαλλον καλημερα)

Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο να παρεις ολα τα πλατινενια αστερια η θα ηταν καλυτερο να παιζεις με το οπλο (οπλα) που τα πηγαινεις καλυτερα (παντα για τη γρηγοροτερη συγκομιδη ποντων μιλαμε)?

Ασχετο: Αυτο το m60 ρε παιδια ακομη σκυλι ειναι... Κτηνος πραγματικο

Έγινε επεξεργασία από sayan2

Καλησπερα (μαλλον καλημερα)

Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο να παρεις ολα τα πλατινενια αστερια η θα ηταν καλυτερο να παιζεις με το οπλο (οπλα) που τα πηγαινεις καλυτερα (παντα για τη γρηγοροτερη συγκομιδη ποντων μιλαμε)?

Ασχετο: Αυτο το m60 ρε παιδια ακομη σκυλι ειναι... Κτηνος πραγματικο

για συγκομιδή πόντως προφανώς θες πλατίνα σε όλα, αφού κάθε πλατίνα = 10.000

προσωπικά τώρα πλατινιάζω όλα τα lmg, μένει το M60 και το XM8, δεν το κάνω για πόντους όμως, απλώς επείδη τα θέλω όλα πλατίνες + να μην βαριέμαι με ένα όπλο

Το M60 που παίζω τώρα (το xm8 το άφησα τελευταίο) το έβαλα reddot + heavy barrel και πλέον μπορεί να βαράει αυτόματα και όχι μόνο κατά ριπάς. Η διαφορά (τουλάχιστον για μένα) με heavy barrel είναι αισθητή. Είναι το μόνο lmg μαζί με το xm8 που τα έχω heavy barrel, στα υπόλοιπα βάζω magnum ammo.

PS: Καλημέρα επίσης :D

Ξεκλείδωσα ένα specialization στο recon class που λέγεται sniper spotter, που υποτίθεται ότι σου δείχνει τους αντίπαλους recons...΄

Μπορείτε να βοηθήσετε στη χρήση του; Ενώ το επιλέγω δεν βλέπω καμία διαφορά όταν κάνω snipping...

Αυτό υποτίθεται ότι spottάρει αυτόματα ότι βλέπεις, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει κάπως ότι λειτουργεί. Βέβαια, έχω το κακό συνήθειο να πατάω το Q αμέσως μόλις δω κάποιον, οπότε χλωμό να πω :p

Αν θες να ανέβεις, οι πλατίνες είναι μονόδρομος, 10Κ πόντους η κάθε μία..

• Like 1

Βέβαια, έχω το κακό συνήθειο να πατάω το Q αμέσως μόλις δω κάποιον

Καλο συνήθειο ειναι αυτο, οχι κακο..Αυτη η λειτουργία μου αρέσει (οπως θα μου αρεσει και η λειτουργιά του Blacklight: Tango Down ( hyper reality visor:red:) ..

Επαιξα προχθες λιγο campaign πρωτη φορα μιας και η forthnet μας εκανε νερα. Δε συγκρινεται καν με το singleplayer του modern warfare 2. To shotgun SPAS γιατι στο singleplayer παιρνει 8 σφαιρες ενω στο multiplayer 4? :unsure:

Tι ειναι το heavy barrel?

Το specialization που προσθετει accuracy.

To shotgun SPAS γιατι στο singleplayer παιρνει 8 σφαιρες ενω στο multiplayer 4? :unsure:

Το specialization που προσθετει accuracy.

Παιρνει και στο multi 8 αλλα πρεπει να βαλεις το "perk".

Αccuracy perks δηλαδη το heavy barrel.OK.

Παιδες..κρατιομουν ΤΟΣΟ καιρο να μην το παρω..γιατι ξερω πως θα χασω τον εξω κοσμο..!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! Τωρα ειδικα που ειδα 20 ευρω την τιμη του ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ και ας βλεπω σφαιρες και στον υπνο μου..!!

1 Πραγμα μονο..Αξιζει το MultiPlayer ? Δηλαδη σαν το COD4-5 η θα απογοητευτω ??