Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Nice move sofix, razer να πάρεις για mouse, για μοντέλο its up to u !:T:

logitech g500 από μένα και mousepad το steelseries 4D

τα έχω και τα δύο προφανώς για αυτό και τα συστήνω με κλειστά μάτια

Eγώ έχω το g9 παρόλα αυτά δεν το συστήνω σε κανένα, έχω κόλημα με τα razers:p

Για mousepad ξέρω ότι τα steelseries έιναι καλά και σκοπέυω να τσιμπήσω ένα μέσα στις επόμενες μέρες

Καλο διαβασμα :hehe:

http://users.kymp.net/feuer/mousepads/mousepads05.html

http://www.mlgpro.com/forum/showthread.php?t=302304

Δεν ξαναπαιζω μεχρι να βγει το παραπανω patch, ελεος να γινεται το πλαντ να τρεχω να το σωσω και να τρωω crash %$*(#$(*%$#*#$%*((*@*#@#*(@#*(#!! , ουτε ενα κουμπι για defuse δεν μπορουν να κανουν να δουλευει σωστα οι αχρηστοι, παει και μαζευει τα οπλα διπλα απτο x-com καταλαθος ή σταματαει το defuse στο ξεκαρφωτο ενω κανεις μικρα βηματα γυρω απτο xcom :S

Επιτελους θα μπορουμε και εμεις με το dx9 να δουμε μεσα απτην λαμαρινα του heavy mg, 2 μηνες χρειαστηκε να περασουνε για να το θυμηθουνε ......... :TD::TD:

• Like 5

+1 και απο μενα για το logitech g500.Για mousepad θα δεις μονος σου,καθ'οτι υπαρχουν σε ποικιλες διαστασεις.Εγω προσφατα πηρα το Razer Sphex σε μια καλη τιμουλα (~15 ευρω) και ειμαι μια χαρα.

Σημερα και χτες επαιξα απο τα καλυτερα παιχνιδια,απο τοτε που πηρα το mousepad εχω δει τεραστιες διαφορες στο gameplay μου.Εν τω μεταξυ εχω αναπτυξει τρελα την ευστοχια μου με το GOL,σε σημειο να ειμαι εν κινησει ,να ζουμαρω και μπουπ κατευθειαν στη head-α. :p

Ενα οπλακι (Μ95) μου εμεινε το τελευταίο απο recon και τα πήρα όλα !!

Αν έπαιζα recon (που δεν παίζω γιατί ξεχνιέμαι και κοιμάμαι) θα έκοβα ένα κομμάτι 40χ30cm από μαύρο υπόστρωμα sleeping bag και θα έβαζα για mouse pad :p :p

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 1

παιδες ευχαριστω για τις προτασεις,αλλα εχω τσεκαρει αντιστοιχα θεματα και ξερω που θα κινηθω για τις αγορες μου(αναλογα και τα οικονομικα μου..)

ας μη το γεμισουμε με προτασεις αγορας το τοπικ...

:crazy_pilot:

• Like 2

παιδες ευχαριστω για τις προτασεις,αλλα εχω τσεκαρει αντιστοιχα θεματα και ξερω που θα κινηθω για τις αγορες μου(αναλογα και τα οικονομικα μου..)

ας μη το γεμισουμε με προτασεις αγορας το τοπικ...

:crazy_pilot:

Κοίτα να πάρεις κάνα καλό μικρόφωνο κύριε "silent" και άσε τα ποντίκια...:mamba::hehe:
  • Like 1

Here is the R10 Server changelist

o Punkbuster is required ON for ranked servers

o Ranked servers cannot be started with a password

o Autobalance message goes to text-chat instead of in the middle of the screen

o Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback!

We aren't going to tell you what weapon balance tweaks we have done, we want your unbiased views on the changes before we detail what has changed. You can discuss the changelist over on the official BFBC2 PC forums here: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1051206-r7-client-r10-servers.html

• Like 2

@Jaco, θα γίνει στο Kastro κάποιο event (με password) του στυλ Wednesday Midnight Fever με 4 ομάδες των 4 (Squad Deathmatch) ή 8vs8 (rush / flag) να πέσει πολύ μολύβι ??? Aπο πρίν χωρισμένες οι ομάδες για να υπάρχει κάποιο balance και ακόμα πιο πολύ χαβαλέ.

• Like 1

Για τα παιδιά που ρώταγαν εχθές στο TS, για το Skill Rating, δεν βρίσκω το παραμικρό επίσημο ή λογικό συμπέρασμα για το τι είναι.

Κάπου διάβασα ότι είναι ανάλογα αν είναι μεγαλύτερου ή μικρότερου lvl ο εχθρός που σκοτώνεις. Δηλαδή αν είσαι 10 και ο άλλος 20 ανεβαίνεις και το αντίστροφο.

Με αυτή τη λογική όμως, ένας νέος παίκτης θα έχει πάντα skill rating τέρμα ενώ ένας μεγάλου lvl θα έχει πάντα χαμηλό;

@Jaco, θα γίνει στο Kastro κάποιο event (με password) του στυλ Wednesday Midnight Fever με 4 ομάδες των 4 (Squad Deathmatch) ή 8vs8 (rush / flag) να πέσει πολύ μολύβι ??? Aπο πρίν χωρισμένες οι ομάδες για να υπάρχει κάποιο balance και ακόμα πιο πολύ χαβαλέ.

Μόλις βάλω internet και τελειώσω γενικά με το σπίτι, θα γίνουν διάφορα που έχω στο μυαλό μου... μέχρι τότε στην αποτοξίνωση...

• Like 1

Δεν έχω πολυκαταλάβει την διαφορά ranked με μη ranked servers (είχα την εντύπωση ότι υπήρχαν σερβερ για παιχτες επιπέδου από 0-12, αλλος για 12-24 κτλ) καθως και την έννοια του Nerf και του skill (το ασπρο τετραγωνάκι που εμφανίζεται κάτω από το λεβελ) ...τόσο νουμπάς είναι το ΠαλιοΑγοριΓΡ ωστε να είναι στο μηδέν;

Έγινε επεξεργασία από sstav