Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Μαζι Γρηγορη!!Μετα τις 6:30 ειμαι διαθεσιμος ;)

Και γω θελω να το κανω,προβλεπεται τρελη πλακα :hehe:

Ελα να το δοκιμάσουμε το βράδυ :jump1:

Το βραδακι Κωστα.μαζι με τον Lazy.Ετσι και αλλιως δν μπορω νωριτερα απο τις 8

• Like 1

Φορτώθηκαν και οι νέες πίστες στον Kastro... μόλις τελείωσαν οι δοκιμές και τον έχω αφήσει σε Rush mode... έχουν μείνει Stolis και phydel και δοκιμάζουν...

Δεν σας ζηλεύω που δεν θα μπορώ να παίξω για καμιά 15αριά μέρες ακόμα...

• Like 2

Επίσης ο client δεν έκανε update, πράγμα που σημαίνει ότι οι πίστες υπάρχουν ήδη στον client από πιο παλιό update... Επομένως, το vip pack είναι ήδη εγκατεστημένο στους pc clients, λολ, μας δουλεύουν...

Φορτώθηκαν και οι νέες πίστες στον Kastro... μόλις τελείωσαν οι δοκιμές και τον έχω αφήσει σε Rush mode... έχουν μείνει Stolis και phydel και δοκιμάζουν...

Δεν σας ζηλεύω που δεν θα μπορώ να παίξω για καμιά 15αριά μέρες ακόμα...

Jaco και εμεις δηλαδη που δεν εχουμε το VIP pack,θα μας πεταει το Καστρο οταν θα παιζουν αυτες οι πιστες?

Στο clan το κάνανε 3-4 ημέρες την εβδομάδα υποχρεωτικές... Ε ρε γέλιο που έπεσε. Θα με βλέπουν μόνο στην αντίπαλη ομάδα πλέον, με κάνανε και officer χαχαχα... :hehe:

Άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά τώρα ε... ό' τι νά' ναι.. άντε γεια...

@Hydra:

PC players will get the content as a game update

Από το link του jpavly. (μ' αρέσει που έκανες και thanks στο post του πανάθεμά σε :hehe:)

Έγινε επεξεργασία από dimitris_s

Για όλους νομίζω είναι το Vip pack ... Δεν θα σε πετάει ;)

Μα δεν πρεπει να βαλεις ενα VIP code που υποτιθεται οτι εχουν μονο οι veterans ή αυτοι που ειχαν παρει την ειδικη εκδοση με τα πορωρα unlocks?

Πως το δοκιμασατε μερικοι?Αν ειναι οντως για ολους απο που τα κατεβαζω?Η μπαινουμ αμα κανω update?

Το code που είναι για την limited edition είναι μόνο για τα πρόωρα unlocks!! Tα maps νομίζω οτι υπάρχουν ήδη . Απλά τα ονόμασε η Ea vip pack!! free είναι! Διορθώστε με αν κάνω λάθος!!