Jump to content



Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.


Nephiλiμ

Recommended Posts

Το g500 ομως εχει ενα σωρο αλλα μειονεκτηματα που προσωπικα ΔΕΝ μπορω να τα αγνοησω, το πιο βασικο οτι δεν μου καθεται καλα στο χερι οπως κανενα mx510-518 δεν μου εκατσε ποτε. ( υποκειμενικο αυτο ok )

Αυτο που σου ξεφευγε ή ειναι θεμα συμβατοτητας της επιφανειας με την μπουρδα τον twin eye laser sensor ( γενικα θες hardpad για laser, πολλα cloth τους ξυνιζουν συνηθως) ή ειχες τπτ μικρο-κραδασμους στο γραφειο που οσο κουλο και να σου ακουγεται μπορουν να επηρρεασουν την θεση του κερσορα ( το λεγομενο z-axis tracking )

Με περιμενει ενα deathadder black edition σπιτι μου απτο μεσημερι παντως, ανυπομονω να δω αν θα εκθρονιστει τελικα το explorer 3.0 μετα απο τοσα χρονια ή οχι :p

Δοκιμασε να βγαλεις και το smoothing απτα .dbx του παιχνιδιου, εχει μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο στην αποκριση BC2: Removing Negative Accel and adjusting independent sensitivity - Overclock.net - Overclocking.net

Εννοείται σκληρή επιφάνεια, έχω το Steelseries 4d και είναι άψογο. Από κραδασμούς θα συνέβαινε αν γινόταν μια φορά στο τόσο, αυτό είναι πιο συχνό φαινόμενο.

Βασικά το mamba το δουλεύω ingame στα 1800dpi, στα 1200 δε με βολεύει καθόλου και παίζει να είναι κι αυτός ένας λόγος που χάνει σε σταθερότητα, επειδή είναι αρκετά ευαίσθητο στα 1800dpi.

Ερώτηση: Το G500 έχει 3 ενδείξεις για DPI και ξέρω ότι φτάνει έως και 5700dpi (5600 έχει το mamba). Στα πόσα DPI παίζει στο πάνω πάνω setting/λυχνία;

To deathadder δεν είναι ίδιο σχέδιο με mamba; Θέλω να πω διαστάσεις, καλούπι κτλ - δε έτυχε να το δω από κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που μιλάτε για τα ποντίκια.Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Logitech G700 είναι καλό για gaming,ειδικά σε fps,το BC2.Το έχει δοκιμάσει κανείς in-game..?

Απο εργονομία,διάρκεια μπαταρίας και ποιότητα κατασκευής. καλά πάει ; γιατί θέλω να το έχω ασύρματα μόνο για σερφάρισμα,ενω για gaming εννοείται ενσύρματα.Ευχαριστώ...!

Link to comment
Share on other sites

Εχω 1 βδομαδα καθε βραδυ λιωνω:triniti:..που χαθηκατε ρεε κ τα ακουω μονος μου..Μιλαμε για πολυ ξυλο κ kick απο servers..

Κατι αλλο,παιζει να τρωω CTDs λογω μεγαλου ping??κατι τετοιο εχω καταλαβει επειδη αργα τα βραδια που εχω χαμηλο ping δν με πεταει συνηθως..:wall:

Link to comment
Share on other sites

Κατι αλλο,παιζει να τρωω CTDs λογω μεγαλου ping??κατι τετοιο εχω καταλαβει επειδη αργα τα βραδια που εχω χαμηλο ping δν με πεταει συνηθως..:wall:

Το έχω πάθει και εγώ αλλά σκεφτόμουν ότι για να είμαι ο μόνος που το έχει αναφέρει, μάλλον τυχαίο θα είναι. Τελικά λες; :p

Link to comment
Share on other sites

Γράψε τον κωδικό με το χέρι. Εμένα το auto δεν μπαινει, μονο αμα τον γράψω.:confused:

Εμενα ποτε δεν με άφηνε με το 'remember μέ, πάντα είχε τον διπλάσιο κωδικό και έπρεπε να τον ξαναπατήσω!

Χάθηκα λίγο γιατί τώρα που βγήκε και το DiRT 3 μας έκανε ζημια το παιχνίδι! Μιλάμε για πολύ λιώσιμο! :p.

Λέω να μπω σήμερα να παίξω λίγο.. έχω όρεξη, αλλα βαριέμαι να 'πολεμήσω' μονος μου :p.. Ψήνεται κανεις? ;)

Add: GhostDog13 << :)

Υπάρχει MSN/Skype/TeamSpeak/Ventrillo για οποιους θέλουν team work.(PM + Έφτασε) :T:

Link to comment
Share on other sites

Πως μπορώ να έχω το bloom=false αλλά όλα τα άλλα medium ή high?

Καθε φορα που αλλαζεις τα settings μεσα απο το game το bloom παει απο μονο του στο true και πρεπει να το αλλαξεις παλι απο το settings.ini

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά ποτέ δεν βλέπω invitations:nothing:.

καλά ε, 3 λαλούν και 2 χορεύουν μόλις ξαναμπήκα έτσι για να δώ αν

εμφανίστηκε καμμία και είχε καμιά 10αριά μαζεμένες.

τόσο καιρό γιατί δεν εμφανίζονταν;;;

Έγινε επεξεργασία από juno12
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.