Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Εμένα δεν μου καίγεται καρφί για το KD , είμαι της αυτοθυσίας ..

Πετάω σενσορες με το κιλό , και δίνω στόχους στην ομάδα. :)

Ο t3hsofos , είναι παιχτρώνι μεγάλο .. μαχητικότατος.

Έγινε επεξεργασία από overvolt
Μαλλον δεν εχεις δει τον Ακη να παιζει :hehe:

εποχες σαπιου μπεικον,λεϊζυ,στρατανιωτη νεφελιμ,ακη + τους χτεσινους παρεβρισκομενους,δεν βρισκαμε server να παιξουμε...

σπερναμε πανικο:fie:

• Like 1

αυτά βλέπω και ζηλεύω...εχω κοντά 2 μήνες να παίξω και θα με πάρει τουλάχιστον άλλον έναν μέχρι να πιάσω το όπλο μου....:wall::shout::fist:

και εγω ζηλεύω ρε παλικάρια κια ενω πίστευα πως εχθες θα μπορέσω να μπω να παίξω τελικά δεν έκατσε.

Ισως απόψε να μπορέσω και ελπίζω να βρώ φιλαράκια μέσα να το κάψουμε.....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk.

Καλο Πασχα κ καλες γιορτες απο μενα..τα λεμε σε κανα 2 εβδομαδες.:triniti:

Ωχ χάνουμε το στράτευμα , πάει να ψήσει αρνί ... :)

Μεγάλωσε η συλλογή.. 2-3 έμειναν , εκτός από τα Spec... τα οποία δεν πλερώνω ... :)

conquestgoodcontduct500.jpg

Τι λετε για κανα λαμπιτικο SQDM ? Συμπληρωνουμε 16αδα ανετα αν κρινω απτα ενεργα μελη.

• Like 2

ωραιος τροπος να πω καλο πασχα μιας και απο αυριο λαπτοπακι κ επιστροφη γεννετηρα Κορινθο για Πασχα..

Είμαι μέσα τώρα και μπαίνω σε έναν server και τι να δω...............ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.... ένας σε κάθε ομάδα...

bfbc2game20110420182741.jpg

bfbc2game20110420183159.jpg

"Πίνω και μεθώωω, ωχ αμάν..."

Ξέρει κανείς τι παίζει με το gpu usage όταν φραπάρω; Φταίει ότι κάνω εγγραφή στον ίδιο σκληρό;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ic8xezWtYEo&feature=channel_video_title]YouTube - Drunk BC2 heli driver - funny PC gameplay HD[/ame]

Φτέει το cpu και ο τρόπος που λειτουργεί το fraps

ps. ρίξε μια ματιά στα ms σου κατά την διάρκεια που frapsάρεις και όταν δεν.