Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Το Radio warfare , δεν είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι ?

Σημαίνει οτι έχεις θυσιάσει το deaths Ratio , διότι ποτέ δεν έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις το πιστόλι , σαν δευτερεύων όπλο.

Σημαίνει οτι έχεις θυσιάσει το deaths Ratio , διότι ποτέ δεν έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις το πιστόλι , σαν δευτερεύων όπλο.

Αναλόγως το map και τον τρόπο που θέλεις να παίξεις. Γι'αυτο σου δίνετε και η επιλογή να διαλέξεις. Σ'ενα map με πολλά vehicles και chopperαδες απο πάνω να θερίζουν το tracer dart gun είναι πολύ χρήσιμο μπορώ να πώ..

Όταν είσαι engie το πιστόλι είναι "τριτεύον" όπλο. Το Tracer dart πάει πακέτο με CG/RPG. Κατ' εμέ, όποιος παίρνει CG/RPG χωρίς tracer μάλλον έχει σκοπό να χρησιμοποιεί το CG σαν πρώτο όπλο (aka on infantry).

• Like 1

Εγώ αναγκάστηκα να το μάθω (και θεωρώ ότι το κατέχω πλέον) μετά την "αναβάθμιση" των choppers με τα flares. Πλέον υπάρχει κόσμος που το μόνο που κάνει είναι να περιμένει στο spawn του chopper να κάνει γύρους και να τσακίζει κόσμο (δυνάμωσαν και τα όπλα του UH-60), και με το που τον πετυχαίνεις με tracert να πετάει flares. Οπότε πλέον για μένα το tracert έχει νόημα μόνο αν παίζεις με noobά οδηγό chopper ή εναντίον tanks...

Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος, ανέβασαν και το dmg του στα επίπεδα του RPG.

• Like 3

Δες το παρακάτω για μια ιδέα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=h-fvvc49kms]YouTube - Bad Company 2 AT4 Beginners Tutorial[/ame]

και όταν φτάσεις στο επίπεδο του από κάτω, πες το μας να μη σε παίζουμε... :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9kQ5_zBk0hQ]YouTube - Bad Company 2 INFINITY AT4[/ame]

Έγινε επεξεργασία από tragikos
  • Like 5

Εγω εχω παντα tracer οταν ειμαι με type 88, 200 σφαιρες αρκουν οποτε δυσκολο να πατησω το 2 μεσα στην μαχη για να βγαλω πιστολι, το πιο σπαστικο ειναι καποια ζωακια που εχουν παει lvl 20 και ακομα δεν ξερουν πως να κανουν lock on οταν ο αλλος τους εχει σερβιρει το dart.

Εγώ αναγκάστηκα να το μάθω (και θεωρώ ότι το κατέχω πλέον) μετά την "αναβάθμιση" των choppers με τα flares. Πλέον υπάρχει κόσμος που το μόνο που κάνει είναι να περιμένει στο spawn του chopper να κάνει γύρους και να τσακίζει κόσμο (δυνάμωσαν και τα όπλα του UH-60), και με το που τον πετυχαίνεις με tracert να πετάει flares. Οπότε πλέον για μένα το tracert έχει νόημα μόνο αν παίζεις με noobά οδηγό chopper ή εναντίον tanks...

Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος, ανέβασαν και το dmg του στα επίπεδα του RPG.

Το dmg πηγαινε παντα : AT4 > RPG7 > carl gustav, αυτο που ανεβασανε ητανε η ταχυτητα του πυραυλου και λιγο το splash damage γιατι παλιοτερα ητανε για κλαματα, πλεον χρησιμοποιω μονο AT4 για να εχω πιστολι και επειδη γεμιζει πιο γρηγορα απτα αλλα 2, ειδικα το carl nubstav σε γκαστρωνει, κανονικα στην RL θελει 2 ατομα για να γεμισει :p

• Like 1

Δες το παρακάτω για μια ιδέα:

και όταν φτάσεις στο επίπεδο του από κάτω, πες το μας να μη σε παίζουμε... :p

Ασε με Forthnet και ΟΤΕ , και που βγάλαμε το νηπιαγωγείο στο BC2 είναι κατόρθωμα..

Που να κάνεις τέτοια ψαρέματα στα βλήματα με το LAG που έχουμε.