Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Χθές κατά τις 4 το πρωί παίξαμε ένα δίωρο παιχνίδι στην Valparaiso με τον Κώστα και τον Άκη :hehe:

Πραγματικά τόσο ξύλο δεν έχετε δεί! Σε ένα Server με 8 slot 2v2 και άγριο βεντούζιασμα :rofl:

bfbc2game20100818043513.pngbfbc2game20100818045213.png

Στεναχωρήθηκα που με πέταξε σε μια φάση και έχασα το Score μου, θα ήταν Epic screenshot, κάδρο θα το έκανα :cry:

Άκη ελπίζω να μην μου κρατάς κακία για τα μαχαιράκια και τα C4 ε; :hug:

:hehe:

Σιγά μην κρατάμε κακία για ένα παιχνίδι,αν και εγώ για κάποιες παπαριές που έκανα και με έτρωγαν αδικα τα πήρα...

Πάντως δεν πάω πάντα τόσο χάλια...

Ο jerry φταίει που που αντί να είναι στην ομάδα μας ήταν αντίπαλος και κρυβόταν καλά...

:p

Να και snapshots από παλιότερα παιχνίδια...

bfbc2game20100725195522.jpg

bfbc2game20100724014630.jpg

bfbc2game20100731033936.jpg

Όταν παίζω σαν recon έχω τέτοια ratios όταν παίζω στα άλλα classes είμαι άστα να πάνε...

Ιδίως σαν medic....

Εντωμεταξύ μιλούσαμε στο ts και μου λένε, ο jerry αν θυμάμαι καλά, ότι έχουν τρίμηνη άδεια και μου κακοφάνηκε...

Πόσο καμμένος πρέπει να είμαι που παίζω στα 36 μου bfbc!

Υπαρχει μελος του Lab με ονομα Ixnhlatis??Αν ναι κ το διαβαζεις αυτο,φιλε προσεξε λιγο το στοματακι σου..

Δν ειναι αναγκη να βριζουμε για ενα παιχνιδι.

Α και δοκιμασε Μ95 με Red Dot...:upside:για να μην λες..

• Like 1

Έπαιξα χθες απόγευμα με τον Άκη παρέα Μ95 + 4x ACOG, ντάξει από κει που τρώγαμε το ξύλο της αρκούδας γυρίσαμε το παιχνίδι εντελώς, κατηγορηθήκαμε για hacks ξανά :hehe:

Απλα τα σπαει το παιχνιδι και ναι το περιβαλλον γινεται κομματια και φοβερα γραφικα αλλα εχει ενα κακο....για ευχαριστηθεις Multiplayer πρεπει να παιξεις με team οχι μονος σου μιας και εχει διαφορα. Αν δεν εχεις ομαδα σοβαρη ξενερωνεις ενω sto modern 2 και μονος σου βγαζεις γουστα. Τωρα σε θεμα ρεαλισμου αντιδρασης οπλων......δεν ξερω αλλα πιστευω call αλλα σε θεμα παιχνιδιου ειναι φανταστικο bad company 2.

Υπαρχει μελος του Lab με ονομα Ixnhlatis??Αν ναι κ το διαβαζεις αυτο,φιλε προσεξε λιγο το στοματακι σου..

Δν ειναι αναγκη να βριζουμε για ενα παιχνιδι.

Α και δοκιμασε Μ95 με Red Dot...:upside:για να μην λες..

Χθες έπρεπε δυστυχώς να βγω για ποτό και εκείνη την ώρα άρχισαν τα βρισιδια από τον ιχνηλάτη και λέω τι έγινε στο ts,αλλά δεν πρόλαβε να μου απαντήσει κανείς...

Τώρα κατάλαβα...

:rofl:

• Like 1

Χθες έπρεπε δυστυχώς να βγω για ποτό και εκείνη την ώρα άρχισαν τα βρισιδια από τον ιχνηλάτη και λέω τι έγινε στο ts,αλλά δεν πρόλαβε να μου απαντήσει κανείς...

Τώρα κατάλαβα...

:rofl:

Lol!!Eγω ακομη δν καταλαβα πως γερμανικος server γεμισε με ελληνες..:rofl:

Δειτε τελευταια φωτο Κωστα..βαλτε κ μενα μεσα..