Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

με το ίδιο σκεπτικό και το 5x5 που παίζεις με φιλαράκια δεν είναι διασκέδαση

όταν κοιτάς ladders, points και θέσεις, εκεί χαλάει το πράγμα, όχι γενικά & αορίστως

εκτός και αν παρέα = real life friends = clan

Γενικα με κουραζει ολο αυτο.

Ειναι γνωμη σου VS. Γνωμη μου.

Παντως θελω να πιστευω οτι η clan σας με τα 40+ ατομα δεν ειναι ολοι real life friends.

Οι clans δημιουργουνται βαση των καλων επιδοσεων παικτων σε καποιο game συνηθως.

Αυτο που εχουμε εδω στο TheLab (αυτο που ονομαζω χονδροειδέστατα "Παρεα") δεν εχει διακρισεις αναλογα της αποδοσης κανενος.

Ειτε εισαι bot σαν το Shooteraki ειτε εισαι καποιος με ratio 0.10....

Η clan εχει σκοπο, την νικη.

Use keywords such as: "οι περισσότερες" clans κτλ κτλ

Παντως θελω να πιστευω οτι η clan σας με τα 40+ ατομα δεν ειναι ολοι real life friends.

Προφανώς δεν είμαστε όλοι real life friends, η βάση για εμάς είναι να υπάρχει η έννοια της "παρέας" και όποιος θέλει και μπορεί να κάνει νέους φίλους (όχι να γίνει κολλητάρι), είναι ευπρόσδεκτος. Δεν είμαστε γκέτο.

Γενικα με κουραζει ολο αυτο.

Ειναι γνωμη σου VS. Γνωμη μου.

true true (orange style)

---

Απλώς κρατείστε ότι καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα σακί, εφόσον υπάρχουν εξαιρέσεις.

Αυτά τα ολίγα, δεν επιμένω, πάω να παίξω Breed Impact και αν βγει map για το bc2 ενημερώστε :D

Use keywords such as: "οι περισσότερες" clans κτλ κτλ

Προφανώς δεν είμαστε όλοι real life friends, η βάση για εμάς είναι να υπάρχει η έννοια της "παρέας" και όποιος θέλει και μπορεί να κάνει νέους φίλους (όχι να γίνει κολλητάρι), είναι ευπρόσδεκτος. Δεν είμαστε γκέτο.

true true (orange style)

---

Απλώς κρατείστε ότι καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα σακί, εφόσον υπάρχουν εξαιρέσεις.

Αυτά τα ολίγα, δεν επιμένω, πάω να παίξω Breed Impact και αν βγει map για το bc2 ενημερώστε :D

Dont forget

Οταν ορκιστεις με το καλο στο ΚΕΤΧ στειλε ενα ΠΜ να τα πουμε και απο κοντα.

Cheers

Ρε αλάνια παίζει κάνεις με Ζ-5500 συνδεμένα οπτικά στην μητρική και σε windows 7? Γιατί εμένα το λομπουρδε δεν μου βγάζει dolby digital στο παιχνίδι και το παίζει μόνο σε 2.1 :rant:

εγώ, αλλα όλα ok

Vip Map Pack 5

Alright Ladies and Gentlemen.

The VIP Map Pack 5 is out!

Fight for control of M-COM stations in White Pass Rush Mode

Capture and hold tactical positions as Nelson Bay is enhanced with Conquest Mode

The map pack is available with the VIP code which is included in every new copy of Battlefield: Bad Company 2. Players that do not have a code can purchase one via the in-game store

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/07/28/community-wednesday-update-6-and-vip-map-pack-5.aspx

• Like 4

Καλά... αν δεν το βάλουν μέσα σε κάποιο patch, δεν πρόκειται να παίξει πολύ, γιατί δεν θα το υιοθετήσουν όλοι οι servers...

• Like 1

Τον τελευταίο καιρό είπα να δοκιμάσω όλα τα όπλα μέχρι να πάρω bronze star σε όλα. Τελικά το WWII M1A1 Thompson δεν το έχει εκτιμήσει τόσο ο κόσμος και είναι καλό οπλάκι. Επίσης το SV98 Snaiperskaya είναι αρκετά καλό και δεν του το χα. Το SVU Snaiperskaya Short μου φαίνεται τελείως μάπα όμως.

Για να πάρεις το Insignia για τα χάλκινα, χρειάζονται και τα specact;

Τέλος, μου φαίνεται ότι δεν θα πάρω ποτέ τα pins για τα 3 roadkills και τα 2 sea vehicles kills.

Απαντώντας στον εαυτό μου ναι φαίνεται πως η DICE τα κατάφερε για άλλη μια φορά, αφού χρειάζονται τα χάλκινα αστέρια και στα SPECTACT όπλα τα οποία προφανώς και δεν μπορούμε να πάρουμε. Τουλάχιστον στην πορεία ανακάλυψα ωραία οπλάκια. Το 40MM shotgun τα σπάει.

Τουλάχιστον βρήκα εύκολο τρόπο να πάρεις το pin για τα water vehicles kills. Μένει το *μπιπ* roadkills pin που δεν μπορώ με τίποτα να πάρω...

Μπορώ να πω επίσης ότι μετά το patch, τα στατιστικά μου έχουν πάρει φωτιά λογικά λόγω hit reg. :p

• Like 2