Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι λές αλλά από όταν το πήρα δεν έχω κάνει κόπο να ανοίξω το Single-Campaign, μόνο multiplayer παίζω :hehe: :to_pick_ones_nose:

Ωραιααα...Με φτιαχνεις... Αυριο λοιπον σας ερχομαι...Κρυφτειτε ! :happy2:

Σήμερα έπαιξα ένα conquest που κατέληξε derby. Τελικά τα tickets έληξαν 0-0 αλλά χάσαμε. Εξήγηση κανείς;

pic or didn't happen:

http://img34.imageshack.us/img34/9620/bfbc2game20100719210146.png

ο γύρος δεν τελειώνει στα 0 tickets άλλα στα -1. Δηλαδή πρέπει να πεθάνει ένας ακόμη.

Αν αυτό συμβεί σε clan match, και αφού το παιχνίδι δεν λέει στο scoreboard ποια ομάδα νίκησε (αν είναι δυνατόν...), εμπίπτει στις γνωστές περίπτωσεις "παρ'τ'αυγό και κούρεφ'το"

• Like 1

ο γύρος δεν τελειώνει στα 0 tickets άλλα στα -1. Δηλαδή πρέπει να πεθάνει ένας ακόμη.

Αν αυτό συμβεί σε clan match, και αφού το παιχνίδι δεν λέει στο scoreboard ποια ομάδα νίκησε (αν είναι δυνατόν...), εμπίπτει στις γνωστές περίπτωσεις "παρ'τ'αυγό και κούρεφ'το"

Όπως λέει και ο από πάνω, είναι 0 tickets left, κοινώς όποιος πεθάνει, τέλος.

Wow, αυτό κάνει ακόμα πιο τζαμάτο εκείνο το γύρο. Και να φανταστεί κανείς ότι χάναμε 5 προς 20 tickets left :jester:

Για κάτι τέτοια παιχνίδια συνεχίζω και παίζω το παιχνίδι με μη ανανεωμένα maps.

Αγαπημένα maps:

Arica Harbor - Rush (d/a)/Conquest

Panama Canal - Conquest (που είναι και η πίστα που ρώτησες Hydra)

Isla Inocentes - Rush (d/a)

Port Valdez - Rush (d/a)

Laguna Alta - Conquest

Η Atacama Desert είναι μισητή πίστα σε όλα τα modes.

Στις υπόλοιπες πίστες και modes πρέπει να είναι καλά μοιρασμένες οι ομάδες για να τις ευχαριστηθείς...

Επίσης πρέπει να δοκιμάσω και το squad rush στην Panama Canal... :)

Καλημέρα σε όλους.

Αν και μετά το τελευταίο patch το αλλάξανε και λήγει κανονικά στο 0, όντως αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα clan matches. Έχω όμως inside info ;) ότι θα υπάρξει update στο Wolfcon, στο οποίο θα υπάρχει επιλογή να εμφανίζει μέσω server chat στο endscreen τα τελικά score καθώς και όλους τους παίκτες με τα pb_guid τους. Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές θα λύσει πολλά προβλήματα.

Κι επειδή βλέπω πολύ κόσμο εδώ και αρκετούς που γνωρίζω και in-game ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, τώρα που έχουν περάσει περισσότεροι από 4 μήνες από την κυκλοφορία του, ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει το game;

Αν και μετά το τελευταίο patch το αλλάξανε και λήγει κανονικά στο 0, όντως αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα clan matches.

[...]

Κι επειδή βλέπω πολύ κόσμο εδώ και αρκετούς που γνωρίζω και in-game ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, τώρα που έχουν περάσει περισσότεροι από 4 μήνες από την κυκλοφορία του, ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει το game;

Και πριν που το είπε ο Athanasios δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα γιατί είναι πρόβλημα αυτό για τα clan matches. Αφού σου λέει στο τέλος "Your team lost"/"Your team won", άρα είναι ξεκάθαρο ποιος κέρδισε. Η χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία για αυτό με screenshot;

Όπως έχουν πει πολλοί, πλέον το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η προσθήκη νέων maps. :)

Και πριν που το είπε ο Athanasios δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα γιατί είναι πρόβλημα αυτό για τα clan matches. Αφού σου λέει στο τέλος "Your team lost"/"Your team won", άρα είναι ξεκάθαρο ποιος κέρδισε. Η χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία για αυτό με screenshot;

Ένα screenshot με το "Your team lost"/"Your team won" μπορείς να το πάρεις και σε ένα public server. Για να δείξεις ότι είναι από το συγκεκριμένο αγώνα, δε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φαίνονται αυτοί που έπαιξαν; Επίσης στο Conquest παίζουν ρόλο τα tickets, αφού μπορεί στο ένα side να κερδίσει η μια ομάδα και στο 2ο η άλλη. Τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με το ποια ομάδα είχε τα περισσότερα tickets.

Και εγω πιστευω οπως ο tragikos οτι θελουμε ΝΕΑ MAPS..

Που χαθηκατε ολοι βρε??

παίζουν μανιωδώς alien swarm....

Πάντως δεν βλέπω καθόλου κίνηση ... και γω εχω ψιλοβαρεθεί ....κανενα All Day Event στο Καστρο θα παίξει;

παίζουν μανιωδώς alien swarm....

Πάντως δεν βλέπω καθόλου κίνηση ... και γω εχω ψιλοβαρεθεί ....κανενα All Day Event στο Καστρο θα παίξει;

Αlien Swarm 4-COOP στο Normal > Alien Swarm 4-COOP στο Insane > Breed Impact SP > Breed Impact 2-COOP στο Normal > Breed Impact 2-COOP στο Insane > KETX Πάτρας 17/8 για θητεία :D

BC2 ανάμεσα και αν (κύριως για να πλατινιάσω M60 + XM8 και τέλος medic)

Αυτό είναι το "gaming plan" μου, αφού δεν βλέπω νέα maps στον ορίζοντα