Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

capturekh.jpg

To καλυτερο game μου σημερα..Και μην ακουσω τιποτα για τους recon...

Καθαριζα ολη την παραλια κατα την αποβαση..

Ωραίο καμπινγκ έκανες, θέλω να μάθω αν είσουν άνετα έκει όπου έστησες το αντοισκηνο :p

• Like 4

παιδες παρτε και κανα "φιδακι",εστω αουταν,ερχεται καλοκαιρι και παει το κουνουπι συννεφο σε τετοιες κατασκηνωσεις....:

:dance3:

εχω να παιξω με παρεα απο το λαμπη,κανα 10αρια μερες, μαζι με τις μερες της αποχης λογω τραυματισμου, και εχω παθει στερηση!

TS μονο τον ακη βλεπω...ηρθε εξεταστικη?

• Like 1

Κοιτα ολο το πρωι ετρεχα σε δουλειες...Που να τρεχω τωρα ...:p

Η πιστα ηταν η isla inocentes ,και ειμασταν μονο 2 snipers στο team μου,οπου καθαριζαμε την ακτη(σαν τον γλαρο ενα πραγμαwindglaros3.jpg)...Για να μην λενε οι κακες γλωσσες...

Έγινε επεξεργασία από Niksoul
  • Like 5

Σχετικά με την friendlist μιλάγαμε χθες με τον Costasdr και είδα ότι από την 12η επαφή και κάτω, αν κάνεις κάποιον remove, σου κάνει κάποιον από πάνω!

Σύγκεκριμένα, 1-2 άτομα που δεν παίζουμε ποτέ μαζί και επιχείρησα να αφαιρέσω δεν βγαίνουν με τίποτα, αλλά αντί αυτών βγαίνουν άλλοι!

Θα την διαγράψω όλη και θα στείλω πάλι requests, δεν βλέπω άλλο τρόπο να καθαρίζει η ρημάδα..

εγω παντως με sniper εχω κανει 22-1 πριν 1 βδομαδα, πατησα screenshot αλλα ειχα ξεχασει να το κανω save στο paint.

Οταν κανεις 22-1 με assault τοτε θα αξιζει το screenshot :smoke:

• Like 1

Είναι σπαστικό να είναι 10 στους 16 recons το χουμε ξαναπεί. Παρόλα αυτά ακόμα και με 6 πραγματικά επιτιθέμενους σε rush, την κάνεις την δουλειά αρκεί οι υπόλοιποι 10 τρόμπες να spotάρουν!

Πλέον προτιμώ να μπαίνω σε servers με friendly fire on και χωρίς killcam. Θέλω όταν μου σπάνε τα @@ οι recons που δε spotάρουν μετά από επανειλημμένες παρακλήσεις μου, να παίρνω C4, να τους κολλάω πάνω τους, να γράφω "this is for not spotting" να τις σκάω και να κάνω rage quit.:shout:

• Like 1

ξεκίνησα να παίζω με enineer σε hc ...22k-10d σε 1 παιχνίδι είχα και χωρίς CG/είμαι στην αρχή ακόμα και δεν εχω ξεκλειδώσει πολλά ...στην Arica Harbor απλώνεις νάρκες και αράζεις ....τύφλα να χουν οι snipers :pleasantry:

by the way o rewind84 δικός μας είναι;