Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Νταξει μην ασχολειστε αλλο, ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και δυσκολα αλλαζει αποψεις / συνηθεις οση "VENTOUZA ! " και να φαει :p, στο τελος θα βγαλετε και εμενα χαζο που τερματισα πρωτα τον engineer και τελευταιο τον recon

Σπανιως καβατζωνομουνα καπου με το sniper οταν ηθελα να παρω ποντους, πιο πολυ ετρεχα με neo stead + 12g + magnum / VSS + magnum + lightweight pack, btw στα περισσοτερα οπλα τα μαμησια sights μου φαινονται μια χαρα οποτε το red dot πιανει τζαμπα slot, για τα δικα μου ματια το XM8 εχει τα πιο "βολικα" αμεσως μετα απο αυτα του ump του abakan.

Καλα για τον medic δεν το συζηταω, παιρνεις υπερβολικα πολλους ποντους αμα κανεις την δουλεια σου οπως προβλεπεται :)

Strategos

δυστυχως εχεις αλλη αντιληψη για το παιχνιδι...χωρις να ειναι κακο αυτο,κουβεντα κανουμε.για μενα να ριξω ενα revive ,ενα heal,ενα kill assist,να κατεβασω ενα Heli που εχει σαπισει την υπολοιπη ομαδα, μετραει πολυ περισοτερο απο το να γινω κρεας και να χαρισω ενα ευκολο kill σε ενα αντιπαλο...

θα φτασεις σε ενα σημειο που οταν τελειωνει το map δεν θα κοιτας το scoreboard,αλλα θα γελας με το χαβαλε του teamplay..

αν βλεπεις και δεν φτανει αυτη η στιγμη συντομα,αλλαξε παιχνιδι,διοτι αυτο θα το εχεις βαρεθει..

μια φιλικη συμβουλη προς του νεους στην παρεα μας..εμεις δυστυχως εχουμε γεματες friend lists(εχει οριο στα 20),οπότε εσεις κανονιστε να παιζεται παρεα,και να γουσταρετε!εκει ειναι η χαρα αυτου του game!

• Like 1

Μήπως είναι όταν παίζεις με τα άλλα όπλα? Ξέρει κανείς τι θεωρείται SPECACT? (Special Activities)

να ρωτησω εγω κατι; τα specact τι ειναι;

Από παλιό άρθρο:

Battlefield: Bad Company 2 SPECACT DLC Arriving on Xbox 360 Tomorrow

There are 4 kits, one for each class, specific unique uniforms and camouflaged weapons gives you a visual edge. I mean what good is a camouflaged soldier if the gun sticks out like a sore thumb?

Recruited strictly from other high-level Special Operations units such as Delta Force and Spetsnaz, the Special Activities groups – SPECACT – are the elite of the elite, used mainly for covert operations and other high-risk missions in areas where conventional troops cannot be used.

With the 4 kit specific unique uniforms and the camouflaged SPECACT personal M16A2, UMP-45, MG3 and M95 SNIPER you have a visual edge on the Battlefield, showing that you’re a force to be reckoned with. The pack also includes 12 new awards and 4 Achievements.

:D

• Like 1

δηλαδη εγω τωρα που παιζω recon δεν διασκεδαζω το game; δεν ξεκαβατζωνω τους αλλους snipers; εγω οτι σερβερ εχω παιξει ειναι οτι να ναι δεν ειναι οπως παιζαμε στον 222 στο cod4 σε search and destroy. Το squad εχει νοημα να εισαι με ατομα που ξερεις και να εχεις καποια στρατηγικη οχι να εισαι με οτι να ναι. Και στην τελικη δεν με ενδιαφερουν οι ποντοι αν το καταλαβατε με ενδιαφερει να μαθω το game και να στοχευω σωστα. ΑΜΑ μπω σε clan και αρχισουμε να παιζουμε σε squads ή vs αλλες clan τοτε θα ασχοληθω με το team play.

btw Αληθεια πως επιλεγω να μην αφηνω να με σηκωσει καποιος medic; καποιες φορες εχω μεινει απο πυρομαχικα ή ειμαι σε σημειο που δεν θελω και παω suicide rush και με ξαναζωντανευει ο αλλος στην μεση της μαχης χωρις ammo και ξαναψοφαω.

edit: λετε δεν μετραει το ratio ομως ολοι signature με αυτο εχετε ^^. Αμα εχω ***** ratio πως θα ξερει ο αλλος αν ξερω να παιζω η απλα παω καμικαζι και οτι γινει;

edit2: btw και στο cod4 πρωτα το sniper ειχα κανει χρυσο.

edit3: εσεις σε ποιον σερβερ παιζετε; εγω μεχρι στιγμης ολους τους ελληνικους οτι να νε τους βλεπω και γενικα οταν ο σερβερ εχει μεσα 32 ατομα μεσα γινεται χαμος.

Έγινε επεξεργασία από Strategos

Προσωπικά την υπογραφή την έχω πιο πολύ να τη βλέπω εγώ και να με καμαρώνω να βλέπω πόσες ώρες κλείνω. :man_in_love:

Το k/d ratio ξέρω ότι αν παίξω medic θα πέσει, αν παίξω recon θα ανέβει.

Να υποθέσω ότι υπογραφή θα βάλεις μόνο αφού ανεβάσεις το k/d ratio σου; :p

ναι!!! :D:D. Μαρεσει το sniper ρε παιδια κακο ειναι; και θεωρω πολυ cheat τον engineer με τις μπαζουκιες, οπως και τα tubes και δεν μου πολυαρεσει αλλα αυτο που μου σπαει τα νευρα σε αυτο το game ειναι το spawn killing.

δηλαδη εγω τωρα που παιζω recon δεν διασκεδαζω το game; δεν ξεκαβατζωνω τους αλλους snipers; εγω οτι σερβερ εχω παιξει ειναι οτι να ναι δεν ειναι οπως παιζαμε στον 222 στο cod4 σε search and destroy. Το squad εχει νοημα να εισαι με ατομα που ξερεις και να εχεις καποια στρατηγικη οχι να εισαι με οτι να ναι. Και στην τελικη δεν με ενδιαφερουν οι ποντοι αν το καταλαβατε με ενδιαφερει να μαθω το game και να στοχευω σωστα. ΑΜΑ μπω σε clan και αρχισουμε να παιζουμε σε squads ή vs αλλες clan τοτε θα ασχοληθω με το team play.

btw Αληθεια πως επιλεγω να μην αφηνω να με σηκωσει καποιος medic; καποιες φορες εχω μεινει απο πυρομαχικα ή ειμαι σε σημειο που δεν θελω και παω suicide rush και με ξαναζωντανευει ο αλλος στην μεση της μαχης χωρις ammo και ξαναψοφαω.

edit: λετε δεν μετραει το ratio ομως ολοι signature με αυτο εχετε ^^. Αμα εχω ***** ratio πως θα ξερει ο αλλος αν ξερω να παιζω η απλα παω καμικαζι και οτι γινει;

edit2: btw και στο cod4 πρωτα το sniper ειχα κανει χρυσο.

edit3: εσεις σε ποιον σερβερ παιζετε; εγω μεχρι στιγμης ολους τους ελληνικους οτι να νε τους βλεπω και γενικα οταν ο σερβερ εχει μεσα 32 ατομα μεσα γινεται χαμος.

Φιλε μου αν σου αρεσει να παιζεις recon παιξε απλα οταν χρειαζεται ομως πχ ενας engie-medic στην ομαδα κ δν μπαινει κανεις ε τοτε θα χασει αυτη η ομαδα..Κ εγω στην beta περισοτερο recon επαιζα αλλα μετα καταλαβα οτι δν βοηθουσα κ πολυ στο να νικησει η ομαδα μου..

Αν ψοφησεις ο μονος τροπος για να μην σε σηκωσει κανεις ειναι ν εισαι σε squad με teamspeak αλλα κ παλι δυσκολο,αμα σε βρει medic θα σε σηκωσει..

Για το ratio no comment,αν εισαι medic πεφτει,recon ανεβαινει κοκ..

• Like 1

ποια ομαδα ρε φιλε; ουτε clan εχω, ουτε ατομα που ξερω και παιζουμε στον ιδιο server τα squads οτι να ναι ειναι στον GROF που παιζω. Μπαινουν τα παιδια αυτης της clan σε 1-2 squad και σου ερχονται ολοι μαζι και σε θεριζουν σε συνδιασμο με το ventrilo/teamspeak. Οταν θα ξερω 10 ατομα και θα παιζουμε στο ιδιο σερβερ με teamspeak/ventrilo θα το κανω αυτο που λες. Για αρχη θελω να τα μαθω μια μια τις ειδικοτητες απο την στιγμη που παιζω μονος μου.

Πάμε πάλι λοιπόν:

Μην παίζεις σε servers με 32 άτομα.

Βρες servers με 16 ή έως 24.

Για να υπάρχει σωστό squad χρειάζεται team spirit και όχι ventrilo/teamspeak.

Μένεις από σφαίρες όπως λες, γιατί κάποιος δεν έχει μάθει τι κάνει ο Assault του.

Επιμένεις και λες ότι Engineer είναι Rocket Launcher και Assault μόνο Tubάς, ενώ έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στην ομάδα τους.

Το K/D ratio μου ξεκίνησε να ανεβαίνει από το 10 lvl και μετά.

Απτά και καλό παιχνίδι, ελπίζω να μην σε πετύχω :p

• Like 2

Το pro στη διασκέδαση του gaming είναι μία λέξη που όταν την ακούω, γελάω :)

μα μου λετε τοση ωρα δεν θα μαθω να παιζω σωστα και δεν θα με "θελουν"(ποιοι ; ειμαι σε καμια clan ; ) επειδη εγω δεν το εχω 2 μηνες το παιχνιδι και το εχω 3 μερες και προσπαθω να μαθω για αρχη πως πρεπει να σημαδευω. γιατι η dice δεν σκεφτηκε να βαλει ενα practice στο στυλ campaign να εχει και καλα στοχους να σημαδευεις απο μακρια να δεις πως συμπεριφεροντε τα οπλα ενα ενα.

Μένεις από σφαίρες όπως λες, γιατί κάποιος δεν έχει μάθει τι κάνει ο Assault του.

ξερω τι κανει και ειναι πολυ καλη μαγκια για να σπαμαρεις tubes ^^.

παιζω σε αυτον τον σερβερ γιατι θελω να παιζω σε σερβερ με χαμηλο ping και ελληνες για χαβαλε αλλα μεχρι στιγμης σερβερ με χαβαλε δεν εχω βρει, για αυτο προτεινω να σηκωσετε σερβερ thelab μιας και παιζετε καμια 40ρια ατομα απο εδω.

edit: εχω καταλαβει τι κανει το καθε class πχ ο engineer φτιαχνει τα οχηματα, ο medic ζοντανευει τον κοσμο και τον κανει heal, ο assault γεμιζει τα ammo, o recon καλει με mortar , εχει χειροβομβιδες που κανει detect τους αλλους και επισης βαζει στο sniper ενα μαναφετι που κανει detect γυρο του και το βλεπει το squad σου και οταν εχεις squad και τους βοηθας ή κανεις assist ο ενας στον αλλον περνεις περισσοτερους ποντους.

Έγινε επεξεργασία από Strategos

Άποψη μου, μιας και όσο καιρό παίζω το game, παίζω μόνος μου τις περισσότερες φορές και σε όποιον σερβερ τύχει: Δεν χρειάζεσαι teamspeak αν η ομάδα σου παίζει σωστά, και εννοώ να έχουν καταλάβει το ρόλο του class που παίζουν.

Έχω τύχει σε squads που έπαιζαν πολύ καλύτερα απο'τι έχω παίξει με φίλους μέσω ventrilo. Αν δεις οτι στο σερβερ που παίζεις δεν νιώθουν απο teamplay, αρχικά άλλαξε squad και μετά σερβερ.

• Like 4

Δεν σηκώνεις server BFBC2 όπως στα παλιά, πρέπει να νοικιάσεις. Παίζουμε στον Kastro αλλά και όπου αλλού μας βγάλει ο δρόμος, αρκεί να γίνονται καλά παιχνίδια.

Ξεκόλλα από την λογική του CoD, έχω φάει μπόλικες ώρες κι εκεί, αλλά βλέπω ότι είναι διαφορετικό εντελώς. Δεν χρειάζεται να είσαι σε clan για να παίξεις οργανωμένα, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις τι κάνουν τα kits και όχι τα όπλα και να μην είσαι ο Ράμπο της παρέας.

Στον GROF δεν είδα μέχρι στιγμής ένα σοβαρό παιχνίδι, οι ομάδες είναι πάντα άνισες. Σκέψου ότι η μία ομάδα κυνηγάει τα K/D όπως εσύ και η άλλη είναι τίγκα στους GROF που είναι οργανωμένοι και παίζουν ομαδικά.

edit: εχω καταλαβει τι κανει το καθε class πχ ο engineer φτιαχνει τα οχηματα, ο medic ζοντανευει τον κοσμο και τον κανει heal, ο assault γεμιζει τα ammo, o recon καλει με mortar , εχει χειροβομβιδες που κανει detect τους αλλους και επισης βαζει στο sniper ενα μαναφετι που κανει detect γυρο του και το βλεπει το squad σου και οταν εχεις squad και τους βοηθας ή κανεις assist ο ενας στον αλλον περνεις περισσοτερους ποντους.

Αφού τα ξέρεις, κάνε τα κιόλας ντε. Σε άλλο server όμως, πιο ήσυχα να είναι και όχι με ταγάρια μέσα. Θα δεις ότι το παιχνίδι αλλάζει εντελώς.

Να υποθέσω ότι υπογραφή θα βάλεις μόνο αφού ανεβάσεις το k/d ratio σου;

Γιατι ρε παιδια,καμια φεραρι ειναι να την δειχνουμε η κανα ντατσουν να την κρυβουμε?

0.χχ εχω και μια χαρα περναω τις ωρες που παιζω. :neo:

• Like 1

μα μου λετε τοση ωρα δεν θα μαθω να παιζω σωστα και δεν θα με "θελουν"(ποιοι ; ειμαι σε καμια clan ; ) επειδη εγω δεν το εχω 2 μηνες το παιχνιδι και το εχω 3 μερες και προσπαθω να μαθω για αρχη πως πρεπει να σημαδευω. γιατι η dice δεν σκεφτηκε να βαλει ενα practice στο στυλ campaign να εχει και καλα στοχους να σημαδευεις απο μακρια να δεις πως συμπεριφεροντε τα οπλα ενα ενα.

Εχει single player.

Οσον αφορα τα υπλολοιπα, παιξε αγόρι μου οπως θες, δικαιωμα σου ειναι, απλα σου λεμε 5-6 ατομα εδω μεσα πως θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο. Αν σε ενδιαφερει το Κ/D ratio συνεχισε και πρόσεξε μην βρεθείς μπροστα σε οργανωμενη squad γιατι μονο detah ratio θα ανεβάσεις. :victory:

πόσο άτυχος μπορει να είμαι τελικά, πέφτω συνέχεια σε teams που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, πέξτε ρε ανθρωποι σοβαρά:wall:

εγώ σε τέτοιες ομάδες κοιτάω πως μπορώ να ανεβάσω αστεράκια σε όπλα

• Like 1