Jump to content



Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.


Nephiλiμ

Recommended Posts

Client - Toggle/hold crouch is user controllable

Client - Toggle/hold zoom is user controllable

Εμένα που μέχρι τώρα έπαιζα με scriptάκι γιατί μου φαίνονται φοβερές και αυτές οι 2 αλλαγές???? Είμαι ο μόνος που παίζω με hold?

Link to comment
Share on other sites

λοιπον χτες το λιωσα ως recon η απορια μου ειναι η εξης ωντος αν τον πετυχενεις λιγο ποιο πανο απο το κεφαλι τον σκωτονεις, ομως οταν εσυ εισαι σε κυλαδα και ο αλλος σε βουνο(δηλαδη ποιο ψηλα απο σενα) δεν μπορω να τον φαω με τιποτα και καλα επειδη ο αλλος ειναι ποιο ψηλα πρεπει να σημαδευω πολυ ποιο πανω απο το κεφαλι του;

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά ο λόγος που βαράς λίγο πιο κάτω είναι το bullet drop (η επίδραση της βαρύτητας στην σφαίρα).

Οπότε όπου και να βαράς από ψηλά ή χαμηλά το ίδιο πράγμα είναι.

Link to comment
Share on other sites

απο φυσικης αποψεως,σε αυτη την περιπτωση πρεπει να βαρας λιιγακι πιο πανω...

απορω ομως αν εχει τετοια ρεαλιστικοτητα το gravity effect που πιανει κ αυτη την περιπτωση...

επισης ειμαι και εγω της γνωμης οτι καλυτερα στην αρχη να αρχισεις να παιζεις medic/assault..θα μαζεψεις γρηγορoτερα ποντους=unlocks=ranks ,θα μαθεις πιο γρηγορα τα maps τρεχοντας πισω απο αλλους γυρω γυρω,θα ευχαριστηθεις περισσοτερο το teamplay...

οταν αποκτησεις την εμπειρια,γυρνας σε recon ...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ποιο "πανω" εννοεις.. εισαι σιγουρος για αυτο γιατι μερικες φορες ο αλλος δεν ψοφαει με τιποτα οταν ειναι ποιο ψηλα απο μενα.

Παντως φιλε μου, χωρις παρεξηγηση, αν δεν αλλαξεις τακτικη, θα ξενερώσεις με το παιχνίδι σχετικα γρήγορα. Το να εχεις ξεκλειδώσει τον κωλο σου στο recon και στα αλλα τιποτα απλα δείχνει οτι καθεσαι και περιμενεις να κανεις kills.

Οκ, αν παιζεις rush παει στο διαολο, αλλα δεν θα θες να παιζξεις κανα conquest, κανενα squad deathmatch? Εκει oi recons ειναι απλα οι π@π@ρες που μας δινουν ευκολους πόντους επειδη ειναι ανικανοι.

Φιλικα τα παραπανω μην παρεξηγηθούμε. :bigsmile:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

rush στον GROF server παιζω συνηθως και με recon εχω μεγαλητερη πιθανοτητα να κανω θετικο score ασε που εχω και το mortar. εχω ξεκλειδωσει και την x12 διοπτρα και παω για το gof sniper σημερα. τις πιστες τις εχω μαθει ολες την μορφολογια τους κανα 85% περιπου. Δηλαδη ξερω τις καβατζες κτλπ. Αυτο που δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου ειναι τα οχηματα(πχ με ελικοπτερο ολο το ριχνω κατω σε 10sec). οταν βλεπω οτι πεφτει spawn killing παιζω assault εχω το xm8 protype αλλα δεν εχω ξεκλειδωσει red dot και ειναι δυσκολο απο την default διοπτρα να πετυχεις καποιον π ειναι μακρια.

edit: Απλα επειδη παιζετε 2 μηνες το παιχνιδι προσπαθω να μαθω το πως δουλευουν τα sniper και να μην πειραματιζομαι μιας και το παιχνιδι δεν εχει practice.

Έγινε επεξεργασία από Strategos
Link to comment
Share on other sites

squad χωρις εστω εναν medic απλα δεν υφισταται!

το καλο με το παιχνιδι ειναι,οτι ολα τα class ειναι χρησιμα,αναλογα το mode + map

ενα εμπειρος recon παει μαζι με squad σπερνει motion mines παντου,σποταρει,βαζει C4/mortar και ειναι πολυτιμος!

Link to comment
Share on other sites

rush στον GROF server παιζω συνηθως και με recon εχω μεγαλητερη πιθανοτητα να κανω θετικο score ασε που εχω και το mortar. [...]

edit: Απλα επειδη παιζετε 2 μηνες το παιχνιδι προσπαθω να μαθω το πως δουλευουν τα sniper και να μην πειραματιζομαι μιας και το παιχνιδι δεν εχει practice.

Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτεσαι ούτε η στάση σου. Βέβαια στα τέτοια σου, απλά στο λέω ότι πχ δεν θα ήθελα να σε έχω στη squad μου, όχι γιατί σε θεωρώ κακό παίκτη (ίσως είσαι) αλλά γιατί θα είσαι κακός "συμπαίκτης" (στα τέτοια σου επίσης :upside:).

Βέβαια έχεις μια ελαφριά δικαιολογία, αν κατάλαβα καλά προέρχεσαι από τον κόσμο του MW2, που ήταν ο καθένας για τον εαυτό του.

Ελπίζω να είδες και με ήχο το video που σου δώσαμε πιο πριν και να κατάλαβες ότι το BC2 και το BF γενικότερα είναι ομαδικό παιχνίδι με όλη τη σημασία της έννοιας ομάδα. Αν σε νοιάζει πρώτα το θετικό σκορ από την συνεργασία, λογικό είναι να μην έχεις θετικό σκορ. Και τι πως έχεις mortar; Πόσα kills έκανες με αυτό και τι απέφερε στην ομάδα;

Δεν θέλω ούτε να το παίξω έξυπνος ούτε να σε πικάρω, απλά μου δίνεις την εντύπωση ότι παρά τις 8+ ώρες που έχεις αφιερώσει στο παιχνίδι, ακόμα δεν έχεις μπει σε αυτό :yes4:

Έγινε επεξεργασία από tragikos
Link to comment
Share on other sites

οταν παμε και βαζουμε βομβα στο σποτ και παει ο αλλος να την βγαλει ριχνω μορταρ και κερδιζουμε, οποτε ναι βοηθαει το team. δευτερο δεν εχω φιλους που να παιζουν το παιχνιδι και αυτο που λες για να αποδωσει θες ventrilo. Και το ποσο καλως εισαι παντα κρινεσε απο το k/d ratio που εχεις. οπωτε τωρα που ειμαι στην προσαρμογη πρεπει να το προσεχω και με assault τρωω ευκολο wipe για αυτο στις περισσοτερες πιστες παιζω recon.

Και εκτος αυτου οταν παιζεις public δεν σε ενδιαφερει να κερδισει η ομαδα, μονο οταν παιζεις clan vs clan εχει αυτο σημασια.

btw δεν εχω παιξει mw2 γιατι ητανε arcade. εχω παιξει χρονια ομως moh σε clan, και cod2-4-5.

Έγινε επεξεργασία από Strategos
Link to comment
Share on other sites

Και το ποσο καλως εισαι παντα κρινεσε απο το k/d ratio που εχεις.

Εδώ είσαι λάθος. Έχω πάρει αρκετά παιχνίδι με το μικρότερο K/D ratio. Οι snipers έχουν πάντα θετικό, αλλά μη νομίζεις ότι βοηθάνε τόσο από απόσταση, παρά μόνο σε περιπτώσεις που χρειάζεται counter-sniper.

Παίξε σαν recon, μπες μέσα στη μάχη, στήσε C4 στα MCOM, ρίξε κανά motion sensor να δεις. Οι πόντοι που παίρνεις σαν squad play δεν συγκρίνονται με τους πόντους των kills.-

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

μα δεν με νοιαζει ποσο γρηγορα θα ξεκλειδωσω τα παντα και οι ποντοι που θα παρω με νοιαζει να μην ειμαι κρεας και feedαρω τους αλλους και ενοειτε οταν εισαι recon τους αλλους sniper τρως ποιο πολυ. δεν θελω να εχω χαλια στατιστικα για αυτο λεω για το k/d ratio. να γινω και εχω engineer και να αρχισω να ριχνω μπαζουκιες και assault να ριχνω tubes; ετσι και καλα εισαι ποιο pro;

edit: το ξερω οτι εχει αλλη λογικη το παιχνιδι σε σχεση με τα αλλα fps. δηλαδη οτι το team match ειναι ποιο πολυ στο objective στυλ πανε και γκρεμισε αυτο και πηγαινε μετα ποιο μεσα και γκρεμισε το αλλο. αλλα θελω μεχρι να το μαθω οσο παιζω "μονος" να μην ειμαι κρεας.

Τωρα π.χ προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει δηλαδη προσπαθω να μαθω ποσο ποιο ψηλα πρεπει να βαρας και αν παιζει ρολο το υψος του αλλουνου.

Έγινε επεξεργασία από Strategos
Link to comment
Share on other sites

να γινω και εχω engineer και να αρχισω να ριχνω μπαζουκιες και assault να ριχνω tubes; ετσι και καλα εισαι ποιο pro;

Το pro στη διασκέδαση του gaming είναι μία λέξη που όταν την ακούω, γελάω :)

Οπότε έχουμε, camp sniper, engineer=rockets, assault=tubes? Αυτά έχεις δει μόνο; Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν "νιώσεις" το παιχνίδι, κανείς δεν θα σε θέλει στην squad του. Εκτός αν παίζεις σε servers ότι-να-ναι που μαζεύονται πρώην Codάδες και κοιτάνε μόνο το K/D και τα MCOM ή οι Flags είναι διακοσμητικά στοιχεία του παιχνιδιού.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.