overclocked Μάϊος 1, 2010 #3801 Μάϊος 1, 2010 αυτο ειναι αληθεια παντως απο εδω και περα εγω εμπιστευομαι το BF για τεστ σταθεροτητας. αν δε πεταξει αυτο προβλημα ολα gg
jpavly Μάϊος 2, 2010 #3804 Μάϊος 2, 2010 (edited) Μακριά από τον Niksoul Το ξύλο που φάγαμε και το ξύλο που ρίξαμε χθες θα το θυμάμαι για πολύ καιρό Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2010 από jpavly 1
ManolisX Μάϊος 2, 2010 #3806 Μάϊος 2, 2010 Σορρυ παιδια,το καθηκον(κοπελες ) με καλεσε το απογευμα και δεν μπορεσα να μπω
mariosdeme Μάϊος 2, 2010 #3807 Μάϊος 2, 2010 ManolisX έγραψε: Σορρυ παιδια,το καθηκον(κοπελες ) με καλεσε το απογευμα και δεν μπορεσα να μπω Μανόλη bf και κοπέλες δεν πάνε μαζι 1
Nephiλiμ Μάϊος 2, 2010 Author #3808 Μάϊος 2, 2010 OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ*.*οπου καρβουνο βαλτε CTD.Και στοκ τα παντα ολα.O Jacoserver μου σερβιρε δυο σε 10 λεπτα.:fist: 1
Hydra Μάϊος 2, 2010 #3809 Μάϊος 2, 2010 Λιγοτερο απο 10 ηταν!Δεν ξερω ρε παιδια πως γινεται σε μερικους να ειναι τοσο τακτικα τα CTD.Σε 'μενα μετα το τελευταιο update δεν ετυχε ουτε ενα.O.C δεν θα υποπτευομουν στη θεση σας σαν βασικο λογο που γινονται τα CTD,εκτος αν εχει καποιο προβλημα το pc σας,γιατι και γω με oc ειμαι. :wassat:Τελευταια αρχιζω και το βαριεμαι το παιχνιδι...Σημερα 40 λεπτα το πολυ να 'παιξα.
Nephiλiμ Μάϊος 2, 2010 Author #3810 Μάϊος 2, 2010 "To Βattlefield ειναι ο λογος που πλεον το PC μου κανει restart καθημερινα.Πριν μπει στη ζωη μου μπορει να δουλευε και μηνα χωρις να κλεισει ουτε λεπτο."Λεωνιδας Μ.Πηγη:Πειτε και εσεις τον πονο σας για το BF. 1
mariosdeme Μάϊος 2, 2010 #3811 Μάϊος 2, 2010 Hydra έγραψε: Λιγοτερο απο 10 ηταν!Δεν ξερω ρε παιδια πως γινεται σε μερικους να ειναι τοσο τακτικα τα CTD.Σε 'μενα μετα το τελευταιο update δεν ετυχε ουτε ενα.O.C δεν θα υποπτευομουν στη θεση σας σαν βασικο λογο που γινονται τα CTD,εκτος αν εχει καποιο προβλημα το pc σας,γιατι και γω με oc ειμαι. :wassat:Τελευταια αρχιζω και το βαριεμαι το παιχνιδι...Σημερα 40 λεπτα το πολυ να 'παιξα.Κάθε σύστημα είναι διαφορετικό, ο καθένας έχει διαφορετικά προβλήματα, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, μπορει κάποιος να το έχει oc και να του κάνει ctd και όταν το βάλει στο default να λύθεί το πρόβλημα...
ManolisX Μάϊος 2, 2010 #3812 Μάϊος 2, 2010 Το Battlefield ήταν ο λόγος που μερικοί άρχισαν να με λένε Μικροτσούτσουνο Τσιτέρι χωρίς λόγο και αιτίαΜανώλης Χ 2
Lazy Dog Μάϊος 2, 2010 #3813 Μάϊος 2, 2010 Παράθεση ....άρχισαν να με λένε Μικροτσούτσουνο......και θα συνεχίσουμε να σε λέμε έτσι και μετά το BC2 :hehe: 1
sofix Μάϊος 2, 2010 #3814 Μάϊος 2, 2010 παντως νωριτερα φαγαμε ολοι ιδια στιγμη crash στον καστρο..παιζει να ειναι θεμα σερβερ...δεν ειναι τυχαιο οτι 9/10 CTD που τρωω ειναι σε αυτον..
ManolisX Μάϊος 2, 2010 #3815 Μάϊος 2, 2010 Lazy Dog έγραψε: ...και θα συνεχίσουμε να σε λέμε έτσι και μετά το BC2 :hehe: :X:ΑΠΑΞΙΩ!:X:
sofix Μάϊος 2, 2010 #3816 Μάϊος 2, 2010 ManolisX έγραψε: :X:ΑΠΑΞΙΩ!:X: λαθος ρημα ..το σωστο ειναι.. Σπαμάρω!
ManolisX Μάϊος 2, 2010 #3817 Μάϊος 2, 2010 FAIL Προτείνω το θέμα να γίνει Sticky...Έχει 191 σελίδες μέχρι τώρα
filthy_dwarf Μάϊος 2, 2010 #3818 Μάϊος 2, 2010 οι σελίδες δεν είναι λόγος για να γίνει κάτι sticky (stinky ίσος ) 1
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2010 Author #3819 Μάϊος 3, 2010 Καλημερα! Παράθεση Browsing the new Official Bad Company 2 Stats pages earlier this morning, we came upon a interesting discovery. A new Gadget appeared in our stats page that we had never heard of before. Meet the M1 Garand Bayonette. The Official Bad Company 2 Stats site labels this as a “Special Unlock WWII Weapon”, although it’s not clear if this is a secret DLC unlock, or a simple error on the website. One can only hope that it will be released soon in a free DLC pack, but some think it may have been included in the game during development, and then later taken out during final development. If so, somebody forgot to update the stats website. Rumor’s have been going on about this special unlock for some time, but this is the first time we’ve seen it mentioned on a reputable website such as EA’s new Stats site. Do you think the M1 Bayonette is coming as DLC, or do you think it was a mistake by EA’s web department? Let us know by using the comments for below: UPDATE: DICE Developer Demize99 commented on this rumor in twitter and shot down any chance of the M1 Bayonette being released as future DLC, or a unlockable item. Sorry folks, it looks like we’ll have to wait for Battlefield 1943 for PC before we’ll get to use it.
Recommended Posts