Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Υ.Γ: Αυτο το ρημαδιασμενο και ασχημο μενου δεν θα το αλλαξουν ποτε μου φαινεται....:getlost:

Eκτός από το μενού, να αλλάξουν και το soundtrack που ακούγεται στο μενού πραγματικά μου την δίνει..:angry:

• Like 1

Πηρα και το 3o μου puretrak talent απτο ταχυδρομειο, μια χαρα ! θα ειμαι ετοιμος το βραδυ για πολλες βεντουζες ! :hehe:

Όσοι κλαίγεστε για το Μ60 έχετε επιχειρήσει να παίξετε με αυτό?

Με το που το ξεκλειδωσα του εβγαλα τα ματια μεχρι να το σιχαθω, τοσα αστερια εχω παρει σε δαυτο, τα sights ειναι μια χαρα εχω δει και χειροτερα ( M416 - M16A2 ) γενικα σαν οπλο δεν εχει κανενα σοβαρο μειονεκτημα, εχει καλη ταχυβολια ειναι αρκετα δυνατο ακομα και χωρις το magnum ammo ( να φανταστεις εβαζα στην θεση του αυτο για το γρηγοροτερο heal ) και το κυριοτερο ειναι ΠΟΛΥ σταθερο, για δοκιμασε να βαρεσεις σκυφτος με MG3 που ακομα και με το LMG marksmanship spec θελει bursts, αλλιως αρχιζουν οι σφαιρες να απλωνουν σαν σκαγια καραμπινας, ακομα και οταν εχει καποιος θεματακια με τo λογω σημαδι κουλαμαρας / στατικης τριβης ( δηλαδη θελει καποια Α δυναμη το ποντικι για να ξεκινησει να κουνιεται, σαν να το εχεις σε βάλτο ενα πραγμα ) μπορει ανετα να σκοτωσει γιατι ειτε στοχευσει σωστα πριν βαρεσει την πρωτη σφαιρα ειτε αφου βαρεσει 10 μαζεμενες το οπλο δεν θα τον "τιμωρησει"

Οι 40αρες ειναι πολυ ευκολο να φτιαχτουν, απλα βγαζεις τελειως το στοχαστρο(σαν τα sniper), βαζεις βαθμονομημενα sights για οποιον παταει δεξι κλικ ( οπως στο ARMA / america's army ) και τελος. Ο καρολος εφοσον ειναι ο χειροτερος για χρηση εναντιον τεθωρακισμενων απο αποψη ζημιας ειναι μια χαρα ισοροποιημενος, δεν ειναι και οτι πιο "εντιμο" να ριχνεις σε κτιρια οπου βρισκονται 3-4 μεσα ή οταν εχουνε μαζευτει οι αντιπαλοι σαν τις μελισσες γυρω απτο x-com αλλα πολλες φορες ειναι η μονη αποτελεσματικη λυση.

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1

Άντε μπας και πετύχουμε κανά ελικόπτερο.

Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ το dart στα ελικόπτερα, με τον κάρολο χύμα τα χτυπάω, μου έρχεται πιο εύκολο από το dart.

Μια χαρά μπορεί να ήταν το M60 αλλά είναι σπαστικό αδερφάκι μου να το βλέπεις παντού και όλους τους Ράμπο να κάθονται οι μεν 10χλμ πίσω με το ACOG και άλλους μπροστά να κάνουν τους Assault.

Το θέμα με το 40mm δεν το κατάλαβα ποτέ. Είναι απλό, άμα το βάλεις, θα πέσει abuse. Από κει και πέρα, πόσο να το νερφάρουν πια; Ήδη δεν ήταν και τόσο δυνατό, τέσπα.

Μια χαρά μπορεί να ήταν το M60 αλλά είναι σπαστικό αδερφάκι μου να το βλέπεις παντού και όλους τους Ράμπο να κάθονται οι μεν 10χλμ πίσω με το ACOG και άλλους μπροστά να κάνουν τους Assault.

Το θέμα με το 40mm δεν το κατάλαβα ποτέ. Είναι απλό, άμα το βάλεις, θα πέσει abuse. Από κει και πέρα, πόσο να το νερφάρουν πια; Ήδη δεν ήταν και τόσο δυνατό, τέσπα.

Γιαννακη δεν ειναι τυχαιο οτι το μικροτερο K/D ratio το χω με medic.

Γιατι?

Γιατι ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ να τους κανω revive και οχι να κανω σκορακια.

Οι 40mm αναλογως το map.Arica Harbor ουσιαστικα ειναι αχρηστες αφου εχει πολυ "απλα" αντιθετως σε αλλες μπορεις να παιξεις καθολη τη διαρκεια τους με αυτες και να κανεις killstreak.

Nταξει δεν ειναι one man army οπως το MW2 αλλα και παλι εγω "ενοχλητικο" θεωρω το σκηνικο με το 10 ποντοι αποσταση/grenade .

• Like 1

Οταν ο Assault τρέχοντας μες την πιστα εχει το 40mm για "default" με Explosion perk.Σε αποσταση οχι μαχαιρωματος αλλα σε φαση να "φασωθειτε" ριχνει γκρενα και οχι μαχαιρι.Πφφφφ.
Αυτός είναι και ο λόγος που συχνα πυκνα μπινελικώνω ανελεητα αυτους με τις 40ρες :rofl:

Abuse γίνεται, σίγουρα και πάντα θα γίνεται.

Όσο για τον medic που λες, ξέρεις πόσες φορές έχω πέσει και βλέπω τον medic να συνεχίζει το χαβά του αντί να με σηκώνει;

Δεν παίζουν όλοι το kit τους όπως του πρέπει. Εγώ σπάνια αρχίζω και τελειώνω το γύρο με το ίδιο Kit, αλλάζω ανάλογα το σημείο και τι χρειάζεται η ομάδα. Το μόνο αρνητικό K/D το έχω στον Engineer κι αυτό γιατί παλεύω πολλές φορές μόνος μου να φάω tanks.

• Like 1

Abuse γίνεται, σίγουρα και πάντα θα γίνεται.

Όσο για τον medic που λες, ξέρεις πόσες φορές έχω πέσει και βλέπω τον medic να συνεχίζει το χαβά του αντί να με σηκώνει;

Δεν παίζουν όλοι το kit τους όπως του πρέπει. Εγώ σπάνια αρχίζω και τελειώνω το γύρο με το ίδιο Kit, αλλάζω ανάλογα το σημείο και τι χρειάζεται η ομάδα. Το μόνο αρνητικό K/D το έχω στον Engineer κι αυτό γιατί παλεύω πολλές φορές μόνος μου να φάω tanks.

Δεν λεμε κατι διαφορετικο ρε ψηλε.

Γιαυτο ειπα και biased nerfs.

Τα οπλα για να ειναι balanced πεφτει πολυ μελετη (οχι πρωινη...:happy:) απο πριν.

Μια μερα και γω να παιξω medic χωρις να κανω αυτο που πρεπει να κανω και το ratio θα εκτοξευθει.