Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Εμ,έτσι είναι..Θα μπώ και εγώ σταντάρ σήμερα κατά τις 4!

Off topic : δεν μπορώ να εξηγήσω όμως γιατί τα πάει καλύτερα στο Assassins Creed 2 η 9800 :...:

Bρε ασε τις σαχλαμαρες που παει καλυτερα η 9800!

Πηρες τη μπανανα σου και το κουλουρι για κολατσο?

Ειδες εφημεριδες στον Παπαδακη?

Ηπιες το γαλα σου?

Αντε στο σχολειο καμαρι μ'.:p

• Like 2

ωραίο παιχνιδάκι τελικά...μετά από τόσο καιρό έκλεισα παραπάνω από 1 ώρα gameplay...τις προηγούμενες φορές λίγο το lag(250+ συνέχεια) λίγο τα ctd δεν το ευχαριστιόμουν και πολύ...έκανα και ένα κιλ γαμάτο σε οδηγό σκάφους από μεγάλη απόσταση...όλα τα λεφτά, και points:)

ωραίο παιχνιδάκι τελικά...μετά από τόσο καιρό έκλεισα παραπάνω από 1 ώρα gameplay...τις προηγούμενες φορές λίγο το lag(250+ συνέχεια) λίγο τα ctd δεν το ευχαριστιόμουν και πολύ...έκανα και ένα κιλ γαμάτο σε οδηγό σκάφους από μεγάλη απόσταση...όλα τα λεφτά, και points:)

Kαλυτερο ειναι να καθαριζεις 2 ατομα(gunner-pilot) πανω στο black hawk με το Μ24, παω στοιχημα οτι ειπαν WTF waz dat! :hehe:

Αχχχ Αυτή είναι η ζωή....... άλλοι να λιώνουν στο BC Και άλλοι να Τρώνε Αγγούρι.... !! :p

!

Εγω τι να πω που εκανα 1 ωρα μαθημα και μετα εφυγα (χωρις απουσιες - σενιος) για να προλαβω το μετρο που θα εκλεινε,ηρθα σπιτι ειδα οτι δεν ειχα κλειδια και περιμενα until now τη μανα μου να μου τα φερει?Και ειχα ψηθει τοοοοσο αγρια για πρωϊνο BF :(

Μου το χαλασε...

Εγω τι να πω που εκανα 1 ωρα μαθημα και μετα εφυγα (χωρις απουσιες - σενιος) για να προλαβω το μετρο που θα εκλεινε,ηρθα σπιτι ειδα οτι δεν ειχα κλειδια και περιμενα until now τη μανα μου να μου τα φερει?Και ειχα ψηθει τοοοοσο αγρια για πρωϊνο BF :(

Μου το χαλασε...

Αφού έχεις το αντίσκηνο κάπου εκεί κοντά, γιατί δεν πήγες;...παλιό-καμπεράαααααααααααα:rofl:

Μου το χαλασε...

όφου στην αρχή ψάρωσα με το banned

Αλήθεια Lazy, που τον βρίσκεις τόσο χρόνο; :baby:
Στο μαγαζί μου δεν απαιτείται να βρίσκομαι συνέχεια εκεί...:whistle2:

Σήμερα λόγω μέσης(έχουμε και κάποια ηλικία :hang3:) έκατσα σπίτι...

....με λίγα λόγια...είμαι καμένος...:hehe::hehe::hehe:

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1