Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

τζαμπα τα λεφτα για το g500, καντο RMA και παρε deathadder να δεις προκοπη :hehe: :hehe: :p
Λες να αλλάξω και εγώ το δικό μου MX518 με ένα blackadder ? Blackadder_I_-_The_Pilot.jpg

:hehe: :hehe: απίστευτη σειρά, όλες οι σεζόν

GruntGR, Μπορείς να προτείνεις ενα φτηνό και καλό gaming mousepad για το mx518 (μικρό όσο γίνεται σε διαστάσεις και από Ελλάδα) ? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.

τζαμπα τα λεφτα για το g500, καντο RMA και παρε deathadder να δεις προκοπη :hehe: :hehe: :p

Δεν νομιζω να ναι απ'αυτο.Απεναντιας ειναι κορυφη το ποντικι.

Συγκεκριμενα :

-Δεν εχω mousepad(και δε με νοιαζει κιολας)

-Δεν καιγομαι

-Δεν παιζω για τα kills,οnly 4 fun

-Δεν εχω βλεψεις να γινω pr0.

-Ανετα πες με noob,δε θα κλαψω :D

Αλλα να σου θυμισω οτι και στο CSS τα ιδια μου λεγες και σε ειχα με κλειστα ματακια,παλι χωρις mousepad και με ασυρματο και σε 17αρα οθονη :hehe::p

Έγινε επεξεργασία από Hydra

Εγω προτεινω να κανεις χωρο στο γραφειο και να παρεις ενα μεγαλο pad ετσι ωστε να μπορεις να χαμηλωσεις το sensitivity χωρις να σηκωνεις το ποντικι στον αερα οποτε θες να στριψεις πισω σου. Κοιτα και το usb mouse ocing guide thread που εχω ανοιξει για αφαιρεση του acceleration και αλλαγη του polling rate, χωρις acceleration το ποντικι θα σου φαινεται παναργο στην αρχη αλλα αμα παιξεις ετσι 3-4 μερες θα δεις στο τελος οτι αξιζει ειμαι σιγουρος.

Αλλα tips : 1) μαθε να χρησιμοποιεις τον ηχο, σωζει ζωες και dogtags, Μην βασιζεσαι ομως 100% σε αυτον γιατι μεσα στον πανικο ακουγονται με δυσκολια τα βηματα ( την εχω πατησει αρκετες φορες ) 2) βεβαιωσου πως εχεις μπολικα fps, προσωπικα αμα δεν εχω ενα 50αρι τουλαχιστον δεν το νιωθω fluid το ποντικι στην αποκριση 3) παιρνε medic και χρησιμοποιησε defib και medpack σωστα, ετσι παιρνεις πολλους ποντους(αρα ανεβαζεις rank με καλο ρυθμο οχι ενα lvl up καθε 10 ωρες παιχνιδιου ) ξεκλειδωνεις το m60 που θεριζει ακομα και αμα δεν εισαι τοσο καλος στο σημαδι ( το κανανε nerf τελικα ή ακομα ? ) γλιτωνεις tickets απο την ομαδα σου και βγαινεις πρωτος χωρις να εχεις απαραιτητα καλο K : D ratio

Η αποψη μου ειναι απο cloth pads στην ελλαδα (τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα ) κανενα δεν φτανει το puretrak talent, περιμενω ομως roccat taito απο esl shop να δω τι λεει, αν αξιζει θα το αναφερω, αν δεν σε νοιαζει η ανεση και το μεγεθος και απλα θες να πηγαινει το ποντικι με το ενα δαχτυλο τοτε παρε steelseries SP ή τουλαχιστον S&S ( αποσο ξερω ειναι απλα λεπτοτερο )

Οχι τοσο φθηνα pad αλλα εχουν τρομερα χαμηλη τριβη και με λιγη προσοχη και τα καταλληλα ποδαρακια ( steelseries glides for MX μιας και θες απο ελλαδα ) πιστευω θα σου βγαλει αρκετο καιρο. Εμενα το SP αποδιδει οπως ακριβως απεδιδε την ημερα που το πηρα αλλα δεν εχω λιωσει με τις ωρες κιολας πανω του επειδη δεν ειναι ανετο στο χερι σε συγκριση με τα περισσοτερα clothpad

Δεν νομιζω να ναι απ'αυτο.Απεναντιας ειναι κορυφη το ποντικι.

Συγκεκριμενα :

-Δεν εχω mousepad

-Δεν καιγομαι

-Δεν παιζω για τα kills,οnly 4 fun

-Δεν εχω βλεψεις να γινω pr0.

Αλλα να σου θυμισω οτι και στο CSS τα ιδια μου λεγες και σε ειχα με κλειστα ματακια,παλι χωρις mousepad και με ασυρματο και σε 17αρα οθονη :hehe::p

Δεν καιγεσαι ? εσυ εχεις 37 ωρες παιχνιδιου και εισαι Lvl 17 ενω εγω εχω 10 ωρες λιγοτερες και σου ριχνω 5 lvl :p

Ποια kills και ποιος pr0 ? το game ειναι 100% φτιαγμενο για public, αμφιβαλω αν θα δουμε ποτε κανενα σοβαρο τουρνουα

Κλειστα ματακια ? μια φορα παιξαμε 1on1 και ειδες τον χρηστο μαυροσκουφη, κριμα που δεν μπορω να βρω και screenshots αυτη τη στιγμη ( λες το "πετσ*νεις !!" να το διαβασα στον υπνο μου ? ) μονο οταν το γυρισαμε σε πιστολια και εγω δεν ειχα usp εισουνα μπροστα, και το αστειο ποιο ηταν ? εσυ ειχες λιωσει κανονικα στο steam ( ελεγε το κοντερ για 20 ωρες την εβδομαδα + ) ενω εγω επαιζα css μια στο τοσο ( γι αυτο γουσταρω τα fps :D )

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1

Δεν καιγεσαι ? εσυ εχεις 37 ωρες παιχνιδιου και εισαι Lvl 17 ενω εγω εχω 10 ωρες λιγοτερες και σου ριχνω 5 lvl

Ποια kills και ποιος pr0 ? το game ειναι 100% φτιαγμενο για public, αμφιβαλω αν θα δουμε ποτε κανενα σοβαρο τουρνουα

Κλειστα ματακια ? μια φορα παιξαμε 1on1 και ειδες τον χρηστο μαυροσκουφη, κριμα που δεν μπορω να βρω και screenshots αυτη τη στιγμη μονο οταν το γυρισαμε σε πιστολια και εγω δεν ειχα usp εισουνα μπροστα

Κοιτα οπως σου ειπα παιζω 4fun,καψιμο για μενα ειναι να μπω σε μια clan και να συμπεριφερομαι σαν να ειμαι στον πολεμο και οχι σαν να παιζω παιχνιδι η να κατσω ωρες ατελειωτες.Εφοσων παιζω για πλακα μπορει να το χεις τερματισει στις 50 ωρες και εγω στις 100 ακομη να μαι 20.I don't care.

Εγω εχω το θαρρος να παραδεχτω οτι στο BC2 εισαι καλυτερος,το ιδιο και σε καποια αλλα παιχνιδια.Αλλα εχε και εσυ το θαρρος να παραδεχτεις οτι στο css οσες φορες παιξαμε (πολλες ηταν οχι μονο 1 και σε δικο μου σερβερ και σε cracked και σε ελληνικο) ημουν πολυ μπροστα σου.Και δεν το λεω μονο εγω,οσοι παιζαμε τοτε εκει ελεγαν οτι δεν εισαι τοσο καλος.

Δεν ειναι κακο να χανουμε,αλλιως τοτε θα μασταν καμμενοι...

Eιχα φαει ενα 4μηνο σε aim maps και 1οn1 στο ESL ,πως ειναι δυνατον να με ειχες τοσο ευκολα?Καμια σχεση το public με τα wars και τα XonX .

Εσυ πληρωνεις headset 100+ ευρω,εγω το χω για την πλακα το BC και οποιοδηποτε αλλο...οποτε who cares Και αμα εχω k/d ratio 0.10 .Εγω παντως οχι... ;)

Έγινε επεξεργασία από Hydra

Κοιτα οπως σου ειπα παιζω 4fun,καψιμο για μενα ειναι να μπω σε μια clan και να συμπεριφερομαι σαν να ειμαι στον πολεμο και οχι σαν να παιζω παιχνιδι η να κατσω ωρες ατελειωτες.Εφοσων παιζω για πλακα μπορει να το χεις τερματισει στις 50 ωρες και εγω στις 100 ακομη να μαι 20.I don't care.

Εγω εχω το θαρρος να παραδεχτω οτι στο BC2 εισαι καλυτερος,το ιδιο και σε καποια αλλα παιχνιδια.Αλλα εχε και εσυ το θαρρος να παραδεχτεις οτι στο css οσες φορες παιξαμε (πολλες ηταν οχι μονο 1 και σε δικο μου σερβερ και σε cracked και σε ελληνικο) ημουν πολυ μπροστα σου.Και δεν το λεω μονο εγω,οσοι παιζαμε τοτε εκει ελεγαν οτι δεν εισαι τοσο καλος.

Δεν ειναι κακο να χανουμε,αλλιως τοτε θα μασταν καμμενοι...

Eιχα φαει ενα 4μηνο σε aim maps και 1οn1 στο ESL ,πως ειναι δυνατον να με ειχες τοσο ευκολα?Καμια σχεση το public με τα wars και τα XonX .

Εσυ πληρωνεις headset 100+ ευρω,εγω το χω για την πλακα το BC και οποιοδηποτε αλλο...

Συγγνωμη επειδη ετυχε να παιξουμε αλλες 4-5 φορες αναμεικτα σε PUBLIC για χαβαλε και να εχεις καλυτερο σκορ, αυτο λεει αυτοματα κατι ? σημασια εχει τι κανουμε οταν ειναι ο ενας απεναντι στον αλλον, δεν θυμαμαι κιολας το ονομα εκεινου του τυπου απτην κλαν σου που τον ειχα κουφανει τελειως και μου ελεγε μπραβο ( οχι σαν κατι αλλους κομπλεξικους που γκρινιαζουν οτι εχεις cheat με την μια ) οταν δοκιμαζα μια χαλασμενη crt με aperture grill και το func στα σκαλακια της Dust2 ( η αληθεια ειναι οτι θα φορτωσω το css πιο πολυ για να δοκιμασω καμια αλλαγη στο setup μου παρα για να παιξω )

Οσο για το headset καταρχην ποτε δεν εδωσα πολλα λεφτα σε headset αλλα σε ακουστικα ( εχει σημαντικη διαφορα ) και δεν εδωσα 220 ευρω για τα AKG k601 μονο και μονο για να ακουω τα βηματα σου και να καταλαβαινω που βρισκεσαι, αυτο αμα θελω το κανω εξισου καλα και με τπτ audiotechnica AD700 στα 80ευρω απο ebay και onboard

Παιξαμε 1on1 ? ναι ! μου εγραψες "πετσ*νεις" ενω σε πελατιαζα ? ναι ! θες να ξαναπαιξουμε 1on1 ? κανενα προβλημα στειλε pm ομως, δεν προκειται να συνεχυσω να το συζηταω μαζι σου σε αυτο το thread γιατι εχουμε βγει τελειως offtopic και οι 2

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

άμα δεν έρθουν servers στην ελλαδα δεν γίνεται δουλειά

με 170 ping το παιχνίδι είναι απλά αδιάφορο

όλα είναι στο περίπου

Το 170 ping ingame αντιστοιχει περιπου σε 90 πραγματικο.

• Like 4

Επαιξα κ γω το ΣΚ, την 1η ωρα ημουνα ετοιμος να το παρατησω...εκνευριστικα δυσκολο να παιξεις σα lvl0 vs lvl25+...

Τελικα αρχιζω κ συνηθιζω την μεταβαση απο το MW2, αν κ εξακολουθω να εχω την εντυπωση οτι το MW2 ειναι ποιο διασκεδαστικο κ ξεκουραστο.

Με το Μ24 ειναι ανοητο να μην κανεις 1 shot kills παντως απο τα 10-20μετρα....θες δε θες μονο με headshot μπορεις να παιξεις σα sniper... Μαλλον εσκεμμενα την καναv δυσκολη την υποθεση sniping γιατι ολες σχεδον οι πιστες εχουν τρελο camping.

Επαιξα κ γω το ΣΚ, την 1η ωρα ημουνα ετοιμος να το παρατησω...εκενευριστικα δυσκολο να παιξεις σα lvl0 vs lvl25+...

Τελικα αρχιζω κ συνηθιζω την μεταβαση απο το MW2, αν κ εξακολουθω να εχω την εντυπωση οτι το MW2 ειναι ποιο διασκεδαστικο κ ξεκουραστο.

Με το Μ24 ειναι ανοητο να μην κανεις 1 shot kills παντως απο τα 10-20μετρα....θες δε θες μονο με headshot μπορεις να παιξεις σα sniper... Μαλλον εσκεμμενα την καναv δυσκολη την υποθεση sniping γιατι ολες σχεδον οι πιστες εχουν τρελο camping.

Φαντασου να ειχε και prone:hehe:

Aντε βρες τους στα αχανη maps.

Οne shoot kill ειναι σε Hardcore Server ή M95 με Magnum rounds.

-κακο class ξεκινησες ρε καρνταση-

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

medic ή engineer λεω εγω, καλυτερα engineer ητανε και ο αγαπημενος μου στην beta, assault παιρνω μονο οταν βλεπω να υπαρχει σοβαρη αναγκη για ανεφοδιασμο στην ομαδα ( πχ οι engineer ξεμενουν απο ρουκετες συνεχεια) και για να καλυψω το x-com με την smoke grenade ( το εχω σιχαθει το noob tube πλεον, αισθανομαι λες και κλεβω καθε φορα που σκοτωνω με δαυτο )

Γενικα δεν ειναι το θεμα των Lvl τοσο ( τι 0 εσυ τι 25 αυτος αμα εισαι μαγκας τον ριχνεις ) οσο το θεμα της τσατσιας, σου ερχεται ο αλλος με το carl gustav και το explosives upgrade και σε ανατιναζει ενω εισαι πεζος, ερχεται και ο ατομισταρος ο Medic που αντι να βαλει το upgrade για αποτελεμαστικοτερο health pack βαζει magnum ammunition στο m60

Πληροφοριακα απο engineer και medic εχω ξεκλειδωσει τα παντα ολα, assault εχω λιγο πραμα ενω με τον recon παιζεται να μην τον "τερματισω" και ποτε, πιο πολυ θα τον παρω για να βαλω c4 σε κανενα οχημα ( το ιδιο θα κανω και με τον assault οταν παρω επιτελους το g3 ) ή να ριξω mortar strike, και το sniping εχει φαση λογω του bullet drop δεν λεω αλλα περα απτο να προστατευεις τα x-com που δεν εχουν τοιχους τριγυρω και να κανεις σποτ δεν προσφερεις ιδιαιτερα στην νικη της ομαδας.

Btw μια καλη τακτικη ειναι να αφηνεις και c4 κοντα στο objective οποτε σε περιπτωση που ακουσεις charge planted να ξεπαστρεψεις με λιγη τυχη αυτον που μολις τα εβαλε ;-)

medic ή engineer λεω εγω, καλυτερα engineer ητανε και ο αγαπημενος μου στην beta, assault παιρνω μονο οταν βλεπω να υπαρχει σοβαρη αναγκη για ανεφοδιασμο στην ομαδα ( πχ οι engineer ξεμενουν απο ρουκετες συνεχεια) και για να καλυψω το x-com με την smoke grenade ( το εχω σιχαθει το noob tube πλεον, αισθανομαι λες και κλεβω καθε φορα που σκοτωνω με δαυτο )

Γενικα δεν ειναι το θεμα των Lvl τοσο ( τι 0 εσυ τι 25 αυτος αμα εισαι μαγκας τον ριχνεις ) οσο το θεμα της τσατσιας, σου ερχεται ο αλλος με το carl gustav και το explosives upgrade και σε ανατιναζει ενω εισαι πεζος, ερχεται και ο ατομισταρος ο Medic που αντι να βαλει το upgrade για αποτελεμαστικοτερο health pack βαζει magnum ammunition στο m60

Πληροφοριακα απο engineer και medic εχω ξεκλειδωσει τα παντα ολα, assault εχω λιγο πραμα ενω με τον recon παιζεται να μην τον "τερματισω" και ποτε, πιο πολυ θα τον παρω για να βαλω c4 σε κανενα οχημα ( το ιδιο θα κανω και με τον assault οταν παρω επιτελους το g3 ) ή να ριξω mortar strike, και το sniping εχει φαση λογω του bullet drop δεν λεω αλλα περα απτο να προστατευεις τα x-com που δεν εχουν τοιχους τριγυρω και να κανεις σποτ δεν προσφερεις ιδιαιτερα στην νικη της ομαδας.

Btw μια καλη τακτικη ειναι να αφηνεις και c4 κοντα στο objective οποτε σε περιπτωση που ακουσεις charge planted να ξεπαστρεψεις με λιγη τυχη αυτον που μολις τα εβαλε ;-)

Medic στην αρχη ειναι απαλευτος.

Ουτε Λαζαρος ουτε health boxes εχει.

Και εννοειται Magnum+M60.:inlove:

Εγω 1-2 unlocks εχω ακομα σε Recon και τελος.

Αυτο που λες για τα c4 κανουν εξτρα ζημια και στα M-coms/κτίρια που στεγαζονται.

edit:Το G3 με Magnum ειναι απιστευτο οπλο ακομα και σε spray.

Αλλα εχει μικρο γεμιστηρα.

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Θα διαφωνήσω μαζί σου Grunt. Assault, Medic και Engineer είναι απαραίτητα, αν υπάρχει και Recon που το παίζει σωστά, έχεις σημαντικό πλεονέκτημα όμως.

Άσχετο θέμα, στα stats μου λέει ότι έχω χρησιμοποιήσει το Mortar Strike 500+ φορές, που δεν παίζει να έχω ρίξει πάνω από 50, το έχει αυτό κανένας άλλος;

Btw, το G3 είναι uber, το ξεκλείδωσα το Σάββατο.

• Like 2

Άσχετο θέμα, στα stats μου λέει ότι έχω χρησιμοποιήσει το Mortar Strike 500+ φορές, που δεν παίζει να έχω ρίξει πάνω από 50, το έχει αυτό κανένας άλλος;

Καλά είσαι, εμένα λέει 1776 έχοντας κάνει 19 kills όλα κι'όλα. Μάλλον μετράει και τις φορές που το κάνει reset, όταν για παράδειγμα περνάει κάποιος από μπροστά σου.

• Like 1