Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

WTF!

Τελικα το pop up εβρεθη τι εφταιγε.

Ενω στο .ini εβλεπα οτι εχω θεσει τερμα στο προγραμματακι που τα σεταρεις (το βρισκουμε στο tweaks thread) ηταν στο LOW.:hm:

Μαλλον θα ριξω αρκετα το FOV γιατι σε μεγαλες τιμες αντιμετωπιζω close combat προβληματα (βλεπε Χρυσαυγιτικες τεχνικες και Λαζαρο)

Duh, το ξέρω αυτό, αλλά δεν είναι λίγο σαν cheat?

Εννοώ πως, ορισμένοι το ανεβάζουν τόσο πολύ που παραμορφώνεται η εικόνα για να βλέπουν λίγο παραπάνω δεξιά-αριστερά, έχοντας έτσι σαφώς κάποιο πλεονέκτημα.

Είναι άλλο να αλλάζεις το FOV για λόγους ανάλυσης και άλλο να το κάνεις για να έχεις πλεονέκτημα.

Οχι γιατι ταυτοχρονα τα μοντελα φαινονται πιο μικρα απο την παραμορφωση, ( και στο cod4 οταν επαιζες σε promod το cg_fov αυξανοτανε λιγο by default mind you, με οριο το 80 ) ξερω αλλους που παιζουνε quake live με 110 fov horizontal, θελει τρελη συνηθεια και το βρισκω ανουσιο για ενα game τοσο αργο οσο το bc2, οκ το default 55αρι δινει 80 μοιρες σε 16:10 που ειναι λιγο "κλειστοφοβικο" αλλα ποτε δεν μου εχει τυχει να σκοτωθω επειδη ητανε ο αλλος λιγο πιο δεξια αποσο επιανε η οθονη, για μενα το βασικο ειναι ο ηχος, καμια φορα γινομαι παρανοικος με τα βηματα και στριβω αμεσως μολις ακουσω κατι πισω μου βαροντας ταυτοχρονα κιολας, ε συνηθως ειναι καποιος δικος μου που μολις εχει κανει spawn :hehe:

[...] καμια φορα γινομαι παρανοικος με τα βηματα και στριβω αμεσως μολις ακουσω κατι πισω μου βαροντας ταυτοχρονα κιολας, ε συνηθως ειναι καποιος δικος μου που μολις εχει κανει spawn :hehe:

Happens to me all the time.. :hehe:

Εδώ και 3 μέρες, έχουν σταματήσει όλα τα προβλήματα που είχα με το παιχνίδι, ούτε ένα ctd, μηδαμινό lag και όλα μέλι-γάλα... τι να πω, έκανε καλή δουλειά η dice με το τελευταίο update...

Εδώ και 3 μέρες, έχουν σταματήσει όλα τα προβλήματα που είχα με το παιχνίδι, ούτε ένα ctd, μηδαμινό lag και όλα μέλι-γάλα... τι να πω, έκανε καλή δουλειά η dice με το τελευταίο update...
Για τα CTD συμφωνώ, για το lag δεν ξέρω.

ΒΤW : ta41.pngroadkill με ελικόπτερο εχτές, ήταν άλλοι δυο μέσα και εγω στο τιμόνι, το stollαρα ακριβώς από πάνω του !! Ακόμα γελάω !!! :hehe::hehe::hehe::hehe:

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Μια ερωτηση εμενα στο http://bfbcs.com/ γιατι δεν με βρισκει με τα stats μου κιολας,οπως του tifozif1 απο πανω... ?
Περιμενε 10 λεπτάκια και θα σε εχει, είσε στην ουρά και θα βγάλει σε λιγο τα στατιστικά σου !
  • Like 1

και μενα με πεταει...σε αλλους παιζω ωρες..

βαλτε τον χαρντκορ ...εδω μεχρι και σποτ εχθρου εχεις...λολ..χανεις ολο τον ρεαλισμο ετσι

Αν βγαλουν τους σνιπεραδες που καμπερωνουν σε μια θεση για ολο το παιχνιδι κατι γινεται. Και για να λεμε τα πράγματα με το ονομα τους το να ψεκαζεις σφαιρες και να ευχεσαι να πeθανει ο αλλος επειδη θα τον πετυχει 1-2, απο το να σημαδεύεις και να θες 2-3 bursts δεν μου κανει για Hardcore.

Προωπική άποψη τα παρπανω

παντως παρολο το patch η bugARA που εχει μια πιστα(δν θυμαμαι πως λεγεται) που με τρεις μαχαιριες πεφτει το σπιτι και καταστραφεις την βαση υπαρχει ακομα....το εχω κανει απειρες φορες.

παντως παρολο το patch η bugARA που εχει μια πιστα(δν θυμαμαι πως λεγεται) που με τρεις μαχαιριες πεφτει το σπιτι και καταστραφεις την βαση υπαρχει ακομα....το εχω κανει απειρες φορες.

2 μαχαιριες για την ακριβεια :p