Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

συντηρηση σημερα και την κυριακη, ευκαιρια να ξεκολλησουμε λιγο :hehe:http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/11/ea-maintenance-now-with-added-hardware.aspx##

οχι ρε .... :(

man thanx για τις αναστάσεις εχθές

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail3/pc/tifozif1.png

γδφ...? Κοίταξα το λινκ από τα sigs που έχετε βάλει και μου λέει ότι έχω 20 dog tags, ενώ το παιχνίδι μου λέει ότι έχω ~220...

Υπάρχει κάποιο site που να δίνει αναλυτικά stats...? Όπως το bf2stats.net για το bf2 πχ... αν όχι έχουν πει αν θα δώσουν αναλυτικά stats...?

γδφ...? Κοίταξα το λινκ από τα sigs που έχετε βάλει και μου λέει ότι έχω 20 dog tags, ενώ το παιχνίδι μου λέει ότι έχω ~220...

Υπάρχει κάποιο site που να δίνει αναλυτικά stats...? Όπως το bf2stats.net για το bf2 πχ... αν όχι έχουν πει αν θα δώσουν αναλυτικά stats...?

Εδω εισαι πασα μ'.

http://www.bfbcs.com/

Edit: για τα dog tags

Beta tags were kept (for display purposes only it appears) because of the sheer number of posts created on the forums by people demanding they be kept.

I mentioned it in another thread, while you see the total number of dogtags accumulated between both Beta and Retail in the game, the sigs only count the number of dogtags you've collected in the retail version.

My assumption (as it's the easiest and cheapest way to do this, code wise anyway) was that when the beta ended, DICE took all of the dogtag references from the beta and either added a "BETA" or "OLD" to the beginning/end of the column. Then it's a simple code fix, when showing the dog tags to each soldier to have them display the retail + beta dogtags.

Explains why the sigs and various awards/badges have 1 set of numbers, but the dogtags displayed for most is significantly higher.

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
  • Like 1

Ωαίος... :T:

Εν τω μεταξύ, επειδή το bc2 είναι μπάσταρδο με τις κονσόλες, όταν κάνεις search στο ίντερνετ, βρίσκεις ένα σωρό βλακείες και θέλει πολύ ψάξιμο για να βγάλεις άκρη για το pc... έχεις δει κάποιο site το οποίο να είναι αφιερωμένο μόνο για το bc2 στο pc...? Δηλαδή νέα, πληροφορίες κτλ (ξέρεις τώρα) που να μπορούμε να διαβάζουμε πληροφορίες από εκεί...

Στο φόρουμ της ΕΑ πάντως, δεν βγάζω άκρη γιατί γίνονται χιλιάδες ποστ και τα περισσότερα μάλλον είναι για κονσόλες... οπότε το διάβασμα και το ψάξιμο γίνεται κουραστικό και χρονοβόρο...

Ωαίος... :T:

Εν τω μεταξύ, επειδή το bc2 είναι μπάσταρδο με τις κονσόλες, όταν κάνεις search στο ίντερνετ, βρίσκεις ένα σωρό βλακείες και θέλει πολύ ψάξιμο για να βγάλεις άκρη για το pc... έχεις δει κάποιο site το οποίο να είναι αφιερωμένο μόνο για το bc2 στο pc...? Δηλαδή νέα, πληροφορίες κτλ (ξέρεις τώρα) που να μπορούμε να διαβάζουμε πληροφορίες από εκεί...

Στο φόρουμ της ΕΑ πάντως, δεν βγάζω άκρη γιατί γίνονται χιλιάδες ποστ και τα περισσότερα μάλλον είναι για κονσόλες... οπότε το διάβασμα και το ψάξιμο γίνεται κουραστικό και χρονοβόρο...

Στην ΕΑ το φορουμ ειναι χωρισμενο σε PC Versions/Consoles αλλα ναι γενικα επικρατει uber spamming και κρακιμο απο 12χρονα που θελουν με την 8600gt τους να τρεξουν full HD.

Οποτε για αυτα που ζητας ΕΑ BLOG και EA twitter.

• Like 1

Βασικά τα παιδιά είδανε THELAB και νόμιζαν ότι το thelab.gr άρχισε clan οπότε δεν ήθελε πολλά-πολλά για να "αρπαχτούνε". Ήταν και ξένος ο server... Άργοτερα μπήκα εγώ (στην White Pass τη στιγμή που έφυγε ο Μάνος) και είδα τι γινότανε και τους εξήγησα άλλα... ο κύβος ήδη "ερίφθη". Δεν ξέρω ποιος άνοιξε πρώτος πυρ, άλλα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όπως στις ταινίες με τη μαφία που είναι όλοι τσιτομένοι γύρω από ένα τραπέζι - ένας πατάει το trigger και γίνεται γης μαδιάμ :D.

Πάντως στους δικούς μας server απαγορεύεται το "public practise" :whip:

---------------------

Να σημειώσω το εξής που είδα και έπαθα πλάκα, όσο αφορά το perfomance demand του παιχνιδιού. Λοιπόν, μόλις setαρισα το Everest G15 display να δείχνει το utilization από όλους τους πυρήνες του Q9550 (stock freq) και το load λίγο που το παρατήρησα στη White Pass (20αρης δεν ήταν ο server?) κυμαίνοταν:

Core 1: ~40%

Core 2: ~58%

Core 3: ~58%

Core 4: ~98% (!!!!)

To GPU load ξέχασα να το βάλω, θα το κάνω αύριο και θα ξαναποστάρω επιδόσεις.

Και σε μενα με κλοκαρισμενο τον ιδιο επεξεργαστη το ιδιο αποτελεσμα εχει. Ο ενας core χτυπιεται και οι αλλοι πλεκουν πουλοβερακιαμε τσαγακι. Ευτυχως εχω μια H50 πανω και περισσοτερο απο 48 βαθμους δεν ειδα.

Οσον αφορα το clan, το ειπα μονο και μονο γιατι μετα απο καποια στιγμη οκ βλεπεις οτι τους σκιζεις, μη το συνεχιζεις γιατι θα φυγει το θηραμα και μετα που να το ξαναβρεις ;)

επειδη ειναι αδικο για εναν που ψαχνει κατι και να θελει να διαβασει για τυχων προβληματα η για τυχων σερβερς που υπαρχουν και γενικοτερα , να πρεπει να ψαχνει μεσα σε 96 σελιδες που ημερησιως αυξανονται κατα 3-4 το λιγοτερο.απο 9 μαρτιου ειχα να μπω στο thread και με εβγαλε στην 83 σελιδα!

Και επειδη βλεπω να υπαρχει ζητηση για το συγκεκριμενο παιχνιδι, γιατι δε το σπατε σε κομματια ;Ενα για SP ας πουμε.ενα για multiplayer - servers και ωρες που παιζετε.κ ενα για technical support.

κλειδωστε αυτο αν ειναι και καντε νεα θεματα.Τι λετε ;

αντε μπας και στρωσει λιγο μετα τη συντηρηση..

athanasios2104,η κλαν θελει προπονηση...αντισταθηκαν 4-5 λαμπιτες σε διπλασιους |HEL-PX|... :flex: που να προπονηθουμε και να παρουμε και κανα σοβαρο unlock :happy2:

ριξε ενα ποστ στο φορουμ σας, οτι ειμαστε ερασιτεχνες μη αγωνιστικου τυπου ,χαβαλο-κλαν και πες στον Rofellos να μου δωσει πισω 3-4 dog tags,με ξεφτιλισε...:cry:

GRunt,ηρωας...:victory:

edit

GoMaR σωστος

2 αρκουν νομιζω... ενα χυμα(αναποφευκτα θα υπαρχουν ποστ που μοιραζομαστε εντυπωσεις,κανουμε πλακα κτλ) και αλλο ενα για τεχνικης φυσεως θεματα..

Έγινε επεξεργασία από sofix

athanasios2104,η κλαν θελει προπονηση...αντισταθηκαν 4-5 λαμπιτες σε διπλασιους |HEL-PX|... :flex: που να προπονηθουμε και να παρουμε και κανα σοβαρο unlock :happy2:

ριξε ενα ποστ στο φορουμ σας, οτι ειμαστε ερασιτεχνες μη αγωνιστικου τυπου ,χαβαλο-κλαν και πες στον Rofellos να μου δωσει πισω 3-4 dog tags,με ξεφτιλισε...:cry:

edit

GoMaR σωστος

2 αρκουν νομιζω... ενα χυμα(αναποφευκτα θα υπαρχουν ποστ που μοιραζομαστε εντυπωσεις,κανουμε πλακα κτλ) και αλλο ενα για τεχνικης φυσεως θεματα..

Γιατι υποψιάζομαι οτι αν δεν στρωσει εμτα το σημερινο-αυριανο update το παιχνιδι, τα ποστς στο τεχνικο θεμα θα ειναι περισσοτερα; :hehe:

30 Μαρτιου ΝΕΑ MAPS!

Arica Harbor Conquest mode - US Command launches a break through action directly at the Russian base. Collateral damage is of no consequence. Capture and secure tactical positions in Conquest Mode across the vast Arica Harbor map.

Laguna Presa Rush mode - The valley and surrounding mountains possess a strategic value in the battle for South America, and an infantry assault supported by light armor vehicles is likely by both armies as US forces defend the nearby Dam.

mappack2.png

VIP Map Pack 2 will expand the multiplayer experience on Arica Harbor and Laguna Presa.

VIP members will be able to expand on the deep and ever changing sandbox experience, which in itself provides near endless hours of entertainment, by having new content to keep things fresh. It also plays a vital part in making sure you, the players get proper value for the money you’ve invested in Battlefield: Bad Company 2. This is why these map packs are available at no extra cost, contradicting the industry standard and what our direct competitors are doing. Of course, it also helps avoid segmenting the community, making sure everyone can play together having the same maps available. There will be future paid downloadable content as well but these packs will focus on expanding other parts of the game experience rather than the selection of maps available for the basic game modes. We’re dedicated to taking care of this product for a long time – helping you avoid “mapathy” without getting nickel-and-dimed.

Finally, a big shout-out to all the fans that are playing Battlefield: Bad Company 2 at the moment. We can see from the logs that you’re spending some crazy hours on the Battlefield – in only the last 24 hours you all logged more than 2.5 million game hours. Impressive!

Best regards,

KM Troedsson

While the core of the dev team here at DICE as well as all the back-end teams at EA are 110% focused on stabilizing the game experience we do have some other, great news to reveal. Today we’re happy to announce the release date of the second VIP map package for Battlefield: Bad Company 2! It will be made available on the 30th of March on all platforms at no extra cost to all of you who’ve got your VIP codes entered in the game. VIP Map Pack 2 contains the following:

Source:Bad Company 2 Blog

• Like 2

χαχα συ εισαι ο oldboyς.. σε καρφωσα με το μαχαιρακι μου (νομιζω κ εσυ)... κεινος ο λιμενικος με γαζωνε ασταματητα...

limenikos με ζητησε κανεις?? :coax::hm: σορυ φιλε μου .μετα απο την 3αρα που αρπαξαμε στο ΟΑΚΑ ειπα να μπω να ριξω καμια και για καλη μου τυχη πετυχα πολλα ατομα απο εδω σε εναν server και για περιπου δυο ωρες εγινε ωραιο παιχνιδη παρολο που ειχα 170+ pin τωρα για τον φιλο oldboy_gr περι ντεφορμε τον Hellenic Phalanx δεν νομιζω να ειδα κατι τετοιο ..:no: φιλικα παντα ερχεται σαββα/κυριακο αντε να βρεθουμε ξανα:big_boss:

edit

GoMaR σωστος

η προπονηση θα αρχιση μετα της 20 του μηνα με την αγορα server μερικοι ειναι ακομα στην αρχη και πρεπη να ανεβουν επιπεδω ωστε να εχουν και κανα unlock παραπανω .(αντισταθηκαν 4-5 λαμπιτες σε διπλασιους |HEL-PX|) δυο παραπανω ηταν αν θυμαμαι απο χτες το βραδυ :hmm::yes4::sarcastic:

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ