Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

O γιατρός μέχρι στιγμής δεν μου λέει πολλά... ενώ στο bf2 έπαιζα αποκλειστικά medic...

Ο engineer είναι ωραίος και αν έχει αργότερα στα unlocks καμιά καλύτερη καραμπίνα, τότε θα σπέρνει σε close combat...

Τους sniper δεν τους πάω μία... δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, αλλά απ' ότι είδα είναι οι μοναδικοί, που μπορούν να χειριστούν το artillery, το οποίο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι... το κακό πως όταν ο sniper είναι εκτός βεληνεκούς και δίνει συντεταγμένες στο artillery, δεν μπορείς να τον καθαρίσεις... γενικά θα έπρεπε να μπορείς να πλησιάσεις πιο κοντά στην βάση των attackers...

Ο assault είναι όλα τα λεφτά... πραγματικό killing machine τον έχουν κάνει και ειδικά με το ξεκλείδωμα που κουβαλάει τις διπλάσιες οπλο-βομβίδες, γίνεται upgrade σε angel of death...

Τα ελικόπτερα πέφτουν πιο εύκολα με stationary guns... σαν χειρισμό στο πέταγμα δεν είδα κάποια διαφορά με το bf2, είναι το ίδιο εύκολο... από το apache λείπει το guiding missile, πράγμα καλό κατ' εμέ...

Τα άρματα διαλύονται σχετικά δύσκολα (ειδικά το tank όταν έχει την επιπλέον προστασία)...

Στο νερό πνίγονται μετά από λίγο, οπότε δεν μπορείς να κολυμπήσεις μακρινές διαδρομές...

Σε κάθε τμήμα της πίστας πρέπει να παίζεις διαφορετική class με άλλα upgrades ανά περίσταση... δηλαδή η πίστα χωρίζεται συνολικά σε 4 τμήματα, στα οποία το 2 & 4 είναι close range combat και το 1 & 3 είναι medium++ range combat... οπότε θέλει σκέψη τι συνδυασμό κάνετε σε κάθε τμήμα της πίστας...

Το UAV απ' ότι κατάλαβα είναι μιας χρήσεως... αν το διαλύσεις δεν ξαναβγαίνει...?

Αν μου έρθουν και άλλα τα λέω...

• Like 2

O γιατρός μέχρι στιγμής δεν μου λέει πολλά... ενώ στο bf2 έπαιζα αποκλειστικά medic...

Απ' ότι διάβασα τον έχουν αλλάξει για να παίζει πιο πολύ ο κόσμος με medic. Οι συχνότεροι που με ρίχνουν πάντως είναι medics, στο παλιό δεν έπαιξα ποτέ medic για να δω διαφορά.

Ο engineer είναι ωραίος και αν έχει αργότερα στα unlocks καμιά καλύτερη καραμπίνα, τότε θα σπέρνει σε close combat...

Έχω βγάλει 2 καραμπίνες, αλλά θα ήθελα κανά launcher με κλείδωμα στόχου για κανά ελικόπτερο. Γενικά σε defence για μένα είναι must o Engi..

Τους sniper δεν τους πάω μία... δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, αλλά απ' ότι είδα είναι οι μοναδικοί, που μπορούν να χειριστούν το artillery, το οποίο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι... το κακό πως όταν ο sniper είναι εκτός βεληνεκούς και δίνει συντεταγμένες στο artillery, δεν μπορείς να τον καθαρίσεις... γενικά θα έπρεπε να μπορείς να πλησιάσεις πιο κοντά στην βάση των attackers...

Για να δώσουν mortar strike πρέπει να έχουν οπτική επαφή με κυάλια και να μείνουν να κοιτάνε το στόχο για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο assault είναι όλα τα λεφτά... πραγματικό killing machine τον έχουν κάνει και ειδικά με το ξεκλείδωμα που κουβαλάει τις διπλάσιες οπλο-βομβίδες, γίνεται upgrade σε angel of death...

Αυτές τις ρημάδες τις 40mm δεν έχω μάθει ακόμα να τις στοχεύω σωστά, δεν μου κάθονται με τίποτα. Που θα πάει.

Σε κάθε τμήμα της πίστας πρέπει να παίζεις διαφορετική class με άλλα upgrades ανά περίσταση... δηλαδή η πίστα χωρίζεται συνολικά σε 4 τμήματα, στα οποία το 2 & 4 είναι close range combat και το 1 & 3 είναι medium++ range combat... οπότε θέλει σκέψη τι συνδυασμό κάνετε σε κάθε τμήμα της πίστας...

Όταν δεν παίζουν όλοι σκορποχώρι εννοείς :p

Το UAV απ' ότι κατάλαβα είναι μιας χρήσεως... αν το διαλύσεις δεν ξαναβγαίνει...?

Ξαναβγαίνει μετά από λίγο όπως τα άλλα οχήματα/πυροβόλα.

Αυτές τις ρημάδες τις 40mm δεν έχω μάθει ακόμα να τις στοχεύω σωστά, δεν μου κάθονται με τίποτα. Που θα πάει.

Βασικά, αν έχεις μάθει τον assault στο bf2, χρησιμοποιούν τον ίδιο αλγόριθμο στην σκόπευση... όταν πάρεις το κολάι από ένα σημείο και μετά δεν σημαδεύεις, απλά την αμολάς και πάει ακριβώς εκεί που θες... είναι χαλαρά το πιο θανατηφόρο όπλο στο παιχνίδι, γιατί μπορεί να κάνει και 2-3 ταυτόχρονα kills, γίνεται reload γρήγορα και κάνεις re-supply μόνος σου...

Αυτό που του λείπει είναι ο γάντζος που είχε στο bf2 και το flashbang (τρελό γλέντι σε close range και μέσα σε σπίτια)... τότε θα ήταν με διαφορά το πρώτο class...

θα συμφωνησω με jaco και τα γενικα σχολια..

και εγω στο 2142 επαιζα medic μονο και τωρα με ψιλοξενερωνει.. στη beta και παλι το ιδιο παιζω ,με καποιες παυσεις ως engineer ..

τους βλακες καμπεραδες sniper που αντι για επιθεση αραζουν στο βουνο και χανουν καθε φορα στο round,τους αντιπαθω και δεν εχω παιξει καθολου με τετοιο soldier..

παντως σε κανονικο game-map,θες ομαδικη δουλεια,αλλιως δεν κερδιζεις το map με τιποτα..

χωρις να εχω παιξει αλλο bf εκτος του 2142,εξακολουθω να μην μπορω να πεταξω το ελικοπτερο πανω απο 2 λεπτα...μιλαμε παει το epic fail συννεφο!:wall:

Tην medic class την έχουν κάνει μια χαρά κατ'εμέ (και όχι μόνο), αφού πλέον είναι πιο πολύ support class και όχι assault (όπως στα παλιά bf). Άλλωστε και "στην πραγματικότητα", οι medics έρχονται από πίσω, δεν είναι frontline.

Στα παλιά bf, o medic ήταν και assault, έπαιρνε πόντους από τα kills, έπαιρνε και από τα revives... κάτσε ρε φίλε δλδ, μήπως να σου δώσουμε και κανένα supply box + RPG να είσαι terminator class? Όλοι μετά από λίγο ή medic θα έπαιζαν ή support. Engineer και sniper μόνο αν ήθελες, έτσι για "αλλαγή".

προσωπικά που παίζω καραμπίνα και γενικά μου αρέσει πιο πολύ support (revives, suppressive fire κτλ), η medic class του bc2 είναι τέλεια για μένα - η πρώτη class που θα τερματίσω όταν βγει με το καλό :)

Τα παλικαρια της dice εχουν επιβεβαιωσει στο twitter πως η εκδοση που παιζουμε ειναι αρκετα παλια, ακομα και τα textures τα εχουνε πετσοκοψει επιτηδες ( οπως το high texture detail του UT3 το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με το αντιστοιχο στο demo ) και πως δουλευουνε πυρετωδως για να ετοιμασουνε μια προσφατη η οποια θα ειναι φυσικα και η εκδοση που θα βγει στα ραφια αρχες μαρτιου.

Οποτε μην περιμενετε και κανενα τρελο fix μεχρι το τελος της beta στις 28, καλο ειναι βεβαια οποτε βρισκει καποιος κανενα σπανιο bug / glitch να το αναφερει κατευθειαν στην dice, κανεις δεν θελει να ξαναπερασει τον γολγοθα με τα patch οπως στα προηγουμενα battlefield :p

tifo χαλλλλαρα, ειπαμε ετσι κι αλλιως τα stats θα μηδενιστουν τον μαρτιο, εγω που επαιζα τοσα χρονια fps αναποδα ( mouse στο αριστερο χερι, strafe στο shift / enter - βελακια για μπρος πισω - στροφη και reload στο R ) τι να πω ? :p

Νoob tube και ammo box στην ιδια κλαση μου ακουγεται fail εμενα, καλυτερα να δινανε ammo και health packs ston Medic οπως στον technician στο quake wars :p αυτο που με απωθει ειναι η ελλειψη αληθοφανειας, οκ ειπαμε ειναι arcade το game, αλλα οταν βλεπω τον εαυτο μου να τρεχει με 16 κιλα αντιαρματικο ( carl gustav M2 ) ή να βαραει σκυφτος με το LMG και τον διποδα να ακουμπαει στο πουθενα κατι με πιανει, τουλαχιστον δεν ειναι cod ειπαμε :p

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

tifo χαλλλλαρα, ειπαμε ετσι κι αλλιως τα stats θα μηδενιστουν τον μαρτιο, εγω που επαιζα τοσα χρονια fps αναποδα ( mouse στο αριστερο χερι, strafe στο shift / enter - βελακια για μπρος πισω - στροφη και reload στο R ) τι να πω ? :p

Τι μου θύμισες τώρα :hehe:

Aim στο Quake 2 με το Page Up/Page Dwn, όταν πια αναγκάστηκα να παίξω FPS με ποντίκι έλεγα για όνομα, πως θα παίξω έτσι? :hehe:

το αγορασα και εγω! αντε να δουμε μιας και εχω παιξει ελαχιστα το 1942 . Παντως εγω sniper γουσταρω! Τι να πω ισως οταν μαθω καλυτερα να αλλαξω γνωμη.

Ελπιζω να αξιζει περισσοτερο απο το COD γιατι ημουν μεταξυ αυτων των δυο.