Jump to content

Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Eιμαι noob, ναι μεγαλος noob, αλλά ΠΩΣ είναι δυνατόν να βλέπω πλάτη σε αντίπαλο στα 6-7 μέτρα, να του αδειάζω έναν γεμιστήρα και αυτός να γυρνά να έρχετε καταπάνω μου, να ξεκινώ να του ρίχνω και 2ο γεμιστήρα και να με καθαρίζει με μαχαίρι

way to noob (50-60 kills και 500-600 respawns)

Θα κούμπωνε αβέρτα ο δικός σου... :hehe::hehe::hehe::hehe:

etc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMP

etc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMPetc_cp_potion_i01_0.BMP

Βασικά από τη στιγμή που σταμάτησα να παίζω CoD style, άλλαξε το score μου. Γενικά αν αδειάζεις γεμιστήρα αποκλείεται να πετύχεις κάτι γιατί το recoil σου πάει το όπλο παντού. Tap-tap είναι πολύ καλύτερα, με ένα γεμιστήρα έφαγα 3 και λογικά πάει και καλύτερα :p

Χθες το άφησα να θέλω 13 pts για το Red dot.

Αν και όπως είπε ο Jaco δεν έχει νόημα να παίζεις beta, εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά, κάνω practice για να συνηθίσω τη λογική του. Πάντως θέλει πολύ teamwork, τυχαίνει πολλές φορές να μας παίρνουν στο attack μέσα σε 10 λεπτά και όταν είμαστε εμείς attack να είμαστε μέσα στο spawn συνέχεια χωρίς ελπίδα προόδου.

Νύχτα με 8vs8 περίπου όμως έχω παίξει τα καλύτερα παιχνίδια, δεν γίνεται ο χαμός αυτός, το παιχνίδι έρχεται χαλαρά στο στόχο του και είναι καθαρά θέμα teamwork.

Βασικά από τη στιγμή που σταμάτησα να παίζω CoD style, άλλαξε το score μου. Γενικά αν αδειάζεις γεμιστήρα αποκλείεται να πετύχεις κάτι γιατί το recoil σου πάει το όπλο παντού. Tap-tap είναι πολύ καλύτερα, με ένα γεμιστήρα έφαγα 3 και λογικά πάει και καλύτερα :p

Χθες το άφησα να θέλω 13 pts για το Red dot.

Αν και όπως είπε ο Jaco δεν έχει νόημα να παίζεις beta, εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά, κάνω practice για να συνηθίσω τη λογική του. Πάντως θέλει πολύ teamwork, τυχαίνει πολλές φορές να μας παίρνουν στο attack μέσα σε 10 λεπτά και όταν είμαστε εμείς attack να είμαστε μέσα στο spawn συνέχεια χωρίς ελπίδα προόδου.

Νύχτα με 8vs8 περίπου όμως έχω παίξει τα καλύτερα παιχνίδια, δεν γίνεται ο χαμός αυτός, το παιχνίδι έρχεται χαλαρά στο στόχο του και είναι καθαρά θέμα teamwork.

Agreed 109.454%

Τα χαλαρα ματσακια ειναι better και επισης δεν λαγκαρουν και τοσο.

Εμενα μου τη "σπαει" που τα αρχικα οπλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ σκουπιδια σε συγκριση με τα μετα...

σε σχεση με το MW2 πως το βλεπεται? γενικα σε θεμα γραφικων..gameplay και multiplayer..

Ειναι beta ακομα.

Σαν fun αυτο εχει potential.

Εχει πολλα να κανεις (ελικοπτερα,UAV,jet,jet ski,τζιπακια,τανκς,σκ4τακια,πιου πιου.)

• Like 1

Διαφορετική λογική, σε χαλαρά match πλησιάζει ένα ωραίο Sabotage του CoD4 (το Mw2 αδερφέ, σοβαρό αγώνα δεν έχω δει και δεν θα δω, δεν έχει πχ ένα server που παίζουν οι "pros" για να κρίνω).

Σαν gameplay είναι διαφορετικό όμως, εκτός από aim παίζουν κι άλλα ρόλο, πχ σε sniper παίζει ρόλο και η βαρύτητα και η μικρή καθυστέρηση που θέλει η σφαίρα για να φτάσει, κοινώς αν τρέχει ο άλλος πρέπει να κοπανήσεις πιο μπροστά για να τον βρει.

Το άλλο που μου τη σπάει είναι ότι σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν πατάει το ρημάδι το Q για spot. Έλεος δλδ, πόσο δύσκολο είναι. Medic, ammo και repair δεν φωνάζεις όπως στο 2, αλλά όταν τα έχεις ανάγκη εμφανίζονται εικονάκια των παικτών στο minimap.

Σε γραφικά πάντως δεν μπορώ να πω εγώ κάτι με την 9600GT μου.

το red dot απο οταν το πηρα,αρχισαν να φτιαχνουν τα στατιστικα μου κατα πολυ..πριν βαραγα σαν noobas κατα ριπας...

εχει σημασια που σημαδευεις..και στο 1 μετρο να ειναι ο αλλος,αν δεν το σημαδεψεις,απλα τσαμπα σφαιρες χαλας και θα σου ριξει knife kill και θα αναρωτιεσαι απο που σου ερχετε..

δυστυχως ομως η HOL και τα 100+ ping ειναι μειονεκτημα για τετοια παιχνιδια...(διαβαζω οτι εχουμε γενικα σαν χωρα προβλημα με το link εκτος Ελλαδας(?) )

χτες φορτωσα και τα προ-θητειας κλοκια,μπας και δω κανενα fps παραπανω.. profile του 4300 στα 3,4γιγα,αλλαξα drivers σε 196.21(να βαλω τους beta 196.34?),κλοκαρα και την 8800GT στα παλια 700-1000 ,ολα medium,εκτος απο shadows low και βλεπω κατι 30-40 fps πλεον...

η θητεια με αφησε λιγο πισω σε hardware...μαλλον ηρθε η ωρα για αναβαθμιση..

edit

το Q μου δουλευει πλεον κανονικα..κανω spotted οχημα και πεζους....απλα σημαδευεις και πατας Q

ελικοπτερο τραγικα δυσκολο..καμια σχεση με του 2142 που εκανα κολοτουμπες..καλο αυτο!

Έγινε επεξεργασία από sofix

thnx guys..υποψιαζομαι πιο ρεαλιστικο shooting απο αυτα που λετε..αρκει να μην ειναι κουραστικο οπως αρμα2..γιατι και στο mw2 αν και εχω σκαλωσει ασχημα να πω την αληθεια..

περα απο ενα headquarters Hc..ολα τα αλλα ειναι "ψευτικα"...γιουργια απλα τρεχεις και οτι βρεις τρως..

περιμενω μπετα κ απο πλει κομ..για να τρεξω μπετα

Αλλο πραγμα ρωταγε ο neph, στην ουσια αυτα τα 2 ειναι πολλαπλασιαστες της τιμης sensitivity στον αξονα Χ και Υ, δηλαδη αμα εχεις 0.30 pitch και τα αλλα default τοτε θα εχεις πιο μικρο sensitiivty στον καθετα αξονα αποτι στον οριζοντιο, παντως απ'το patch που βγηκε ειμουνα πολυ ικανοποιημενος με τις αλλαγες που κανανε στο mouse, βγηκε το acceleration και μπορεσα επιτελους να το παω το sensitivity απο 0.1 στο 0.45

Θελω κι εγω να δοκιμασω νεοτερους drivers και το fix με το soundsystemsize ( τελικα δινει καλυτερα fps σε κατοχους x-fi ή οχι ? ) γιατι εχω απελπιστει, απ'την αλλη ομως γιατι να προχωρησω μεχρι το lvl 11 ? για να σβηστουν τον μαρτιο ολα ? τετοια round σαν αυτο θελω να μενουν για παντα στα stats μου !! :p ( ποζερι mode -> http://img85.imageshack.us/gal.php?g=beta1e.jpg )

Τελικα καλα σας εκανα και σας εκραζα για τις τακτικες spray and pray στο mw2 thread 1 χρονο πριν την κυκλοφορια της αποτυχιας, τουλαχιστον καποιοι απο μας εχουνε παιξει 2-3-4 σοβαρα fps οποτε το προβλημα με το δαχτυλο κολλημενο στο αριστερο κλικ το εχουμε ξεπερασει εδω και πολυυυυυυ καιρο :p

Ασχετο ξερει κανεις αν θα εχει το τελικο παιχνιδι ενσωματομενο game recorder ( οπως το BF2 ) και κανα benchmark( οπως το GTAIV πχ ) με τρωει να δω αν ειναι ati optimized ή οχι τελικα

Δουλεύει το Q ρε παιδιά;;

Τι στο καλό;

Aim down the sight και κάνεις spot. Αλλά δεν έχει τις εντολές που είχε το BF2, μόνο για spotting. Αλλά δεν το κάνει κανείς και απορώ.

Nα ρωτήσω κάτι άλλο, εχθες κατάφερα τελικά να γίνω "λοχίας" (ανέβηκα 2 rank) τα kills έρχονται πιο ευκολα, παίζει ρόλο ή μου φαίνεται ότι όσο πιο ψηλά είσαι τόσο πιο εύκολο γίνεται το killing ? Οταν πρωτάρχισα να παίζω (Σαββάτο μεσημέρι) είχα 1 kill και 15/20 deaths, εχθές το βράδυ έφτασα 9 kills και 12 deaths άρα κάτι παίζει με το ranking και την ευκολία.

Αααα και για να μην με κοροιδεύετε πριν το BadCompany2 ζήτημα να έχω σύνολο πάνω από 1 ώρα gaming σε FPS (that's true, εκτός αν μετράτε και το Oblivion σαν τέτοιο). Mου φέρνανε ζαλάδες τέτοιου είδους games.

:o :O

beta3.jpg
Ήδη τύπωσα το avatar + nickname σου, το κόλησα στον απέναντι τοίχο, έβγαλα από ένα bic το μελάνι (φυσοκάλαμο άνευ διόπτρας) και σε έχω γεμίσει χαρτάκια.

:p :P

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 1

Όχι, πέφτουν ριπές και σπάνε το αλεξίπτωτο λογικά. Πατάς Space πριν πέσεις και βγάζεις αλεξίπτωτο. Το ίδιο κι αν πηδήξεις από πολύ ψηλά, space για να πηδήξεις και πάλι space για να ανοίξει.

• Like 1

Άλλη μια ερώτηση, πώς γίνεται όταν είσαι με τους κοκκινους, ξεκινάς το game να πέφτεις χωρίς αλεξίπτωτο ??? 1 στις 5 έχω epic fail, suicide !! είναι bug ?

Keep spacing :tomato:

Αυτό με το epic fail μου σκάει και μένα στο ξαφνικό πολλές φορές.