Jump to content



Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.


Nephiλiμ

Recommended Posts

εγω νομιζω οι πιστοι σε cod4 και mw2 δεν νομιζω να ανταποκριθουν ιδιαιτερα..ειναι αλλο φρουτο το bc2...εκτος και αν βγω λαθος..

Μη σώσουν και ανταποκριθούν. Δεν ξέρω τι βλέψεις έχει η EA, αλλά ελπίζω να μην θέλει να γεμίσει η σειρά με CODάδες που απλά θέλουν να έχουν 60 kills το λεπτό. BF=tactics, κάτι που τα COD δεν θα έχουν ποτέ. Και ευτυχώς είναι σίγουρο ότι όταν οι σκληροπυρηνικοί του COD, δούν ότι το game δεν έχει πολύ "δράση", τότε θα αποχωρήσουν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παναγια μου!!! Θα ναι το πρωτο game μετα το Counter Strike που θα αγορασω αυθεντικο!!Εχει θεοτρελο ρεαλισμο.Δε μπορω να περιμενω μεχρι το Μαρτη!!:jump::-O

Δεν τα λέμε αυτά δημόσια, τουλάχιστον να κρατάμε τα προσχήματα... :getlost:

Κατά τ'αλλα, 72 μέρες ακόμη !!!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Α πιο κοντα φαινεται σε μερες.Θα μετραω 71 και σημερα!!!

Παντως θα πεσει πανω στις εξετασεις,μετα το καλοκαιρι θα πεσει διαβασμα για Πανελλαδικες και του χρονου αν θα το παιζω καμια ωρα.Κριμα.Αν εβγαινε τωρα να το λιωσω λιγο.:neo:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τα γραφικα μια χαρα ειναι, ακομα και για τα δεδομενα του 360 σκιζουν, για το gameplay και τον ηχο εχω αμφιβολιες, καταρχην αποτι λενε και τα ατομα που εχουν παιξει την beta στο ps3 το recoil στα περισσοτερα οπλα ειναι μηδενικο, με αποτελεσμα να κραταει πατημενο το αριστερο κλικ ο καθε νουμπας και να σκοτωνει οπως στο cod :p

Προσωπικα θα γουσταρα να κανουν τα οπλα στην εκδοση για pc να συμπεριφερονται οπως στο BF2, ή σαν το 2142 εστω που ειναι πιο βατο για τον περισσοτερο κοσμο, ο ηχος τωρα αμφιβαλω αν θα μπορει να συγκριθει με την μηχανη ηχου που ειχανε στο BF2 η οποια σε συνδυασμο με μια x-fi εκανε παπαδες τοσο στο θεμα των EAX effects οσο και στο soundstage και την 3D τοποθετηση του ηχου(για στερεοφωνικα ακουστικα μιλαω παντα)

Δεν ειχε και κανενα προβλημα συμβατοτητας με οσους δεν ειχανε XP αφου ετρεχε σε openAL API και οχι σε directsound, μακαρι να βγω λαθος και να εχουμε κανονικο hardware audio acceleration οπως στα προηγουμενα battlefield γιατι το εχουνε παρα-κανει τα τελευταια χρονια.

Προς το παρων το μονο που εχω δει στα βιντεο ειναι πολυ καλα-αριστα γραφικα (για δεδομενα multiplayer fps), χολυγουντιανα ηχητικα εφφε, οπλα με μηδενικο recoil (ΑΙΣΧΟΣ) και drive-able οχηματα, αναμεικτα συναισθηματα δηλαδη, οπως και ναχει περιμενω την beta στο PC, σε περιπτωση που μου ξυνισει τρωει ακυρο το pre-order με την μια, 31 ευρω ειναι αυτα :p

Link to comment
Share on other sites

Squad death match και νέος χάρτης - Laguna Pressa

4 * 4 => 4 squad των 4 ατόμων

http://www.youtube.com/watch?v=KbMRhdqgv5k&feature=player_embedded

Προσωπικά, εντάξει, TDM είναι (αν και 4v4v4v4), δεν με ενθουσίασε, άλλα ο χάρτης είναι super! ΖΟΥΓΚΛΑ με τα όλα της!! :jump:

Ίσως βέβαια το 4v4v4v4 σημαίνει (για 1η φορά παγκοσμίως;; ) ότι θα έχεις 4 clans να παλευούν για τη νίκη! Προβλέπονται epic σφαγές στα σχετικά ladders :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

health regeneration + imbalance μεταξυ οχηματων - antitank + οπλα που κλωτσανε και απλωνουν σαν αεροβολα + κτηνωδεις απαιτησεις σε hardware + console port = clan-ιες, οχι clans :p

Περιμενω να βγει η beta στο PC πριν ακυρωσω το pre-order μου, μακαρι να βγω στα παραπανω λαθος, εστω και στα μισα, για το recoil ηδη εχω ελπιδες :p

The PS3 version has excellent recoil mechanics on most of the guns. You cannot just simply shoot over and over and expect to hit the same spot, without fighting recoil. Also, the game employs fallling rate on bullets so you've now got much more defined ranges of effectiveness for most guns, but can of course aim higher to compensate. And finally, there is a bit of a "blowback" system where getting shot does things to disorient or knock you around a bit. I've not really been able to justify blaming "spray and pray" since I started playing the BC2 beta.

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1035065676&postcount=72

Δεν λεω πως το παιχνιδι θα ειναι μουφα ή οτι δεν προκειται να μου αρεσε προσωπικα, απλα αποτι βλεπω και στα βιντεο απεθυνεται καθαρα σε αυτους που θελουν ενα pick up and play shooter να περασουν την ωρα τους, δεν ζηταω κανενα ARMA 2 απλα εχω την εντυπωση πως το τελικο προιον θα ητανε πιο καλο αμα ητανε pc exclusive.

Απ'την αλλη η αποφαση να βαλουν το ESL.eu να μοιρασει τα 5.000 ευρωπαικα beta key με βαζει σε σκεψεις, μωρε με λιγο "σπρωξιμο" μπορεις να κανεις τον κοσμο να παιζει "επαγγλεματικα" μεχρι και με πεντοβολα :p

Link to comment
Share on other sites

Έλεος βρε Grunt. Aναλύσεις επι αναλύσεων για το τι κακό βρίσκεις στο παιχνίδι.

Άστο να βγει....και μην το παίρνεις....

Και για μια ακόμη φορά....ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΕΣ....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.