csaris Οκτώβριος 2, 2009 #41 Οκτώβριος 2, 2009 Eιτε fake ειτε real ειναι η καρτα θα βγει αργα ή γρηγορα και προβλεπεται μεγαλη μαχη....:yes2:
Kostas007 Οκτώβριος 2, 2009 #42 Οκτώβριος 2, 2009 αυτο που μου φαινεται πιο λογικο ειναι,οτι η καρτελα βγηκε και να νομιζουν καποιοι οτι θα πρεπε να περιμενουν για τις nvidia και να μη παρουν την 5000 σειρα
JohnnyX Οκτώβριος 2, 2009 #43 Οκτώβριος 2, 2009 λετε σε fake καρτα να στηριζεται ο ταχυτερος υπολογιστης του κοσμου ?http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1059314&lngDtrID=252
Dante80 Οκτώβριος 2, 2009 #44 Οκτώβριος 2, 2009 λετε σε fake καρτα να στηριζεται ο ταχυτερος υπολογιστης του κοσμου ?http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1059314&lngDtrID=252Όταν με το καλό αποφασίσουν (όχι σχεδιάζουν να) και το φτιάξουν, το fermi θα είναι in-production κάτω από το tesla brand. Μιλάμε για τώρα. Και για την κάρτα που δείξανε. Προσωπικά δεν μου φαίνεται περίεργο ή ενδιαφέρον either way. Pre production κάρτα έδειχναν, είτε είναι mock up είτε όχι δεν παίζει κάποιο ρόλο.
dunkel_Stern Οκτώβριος 2, 2009 Author #45 Οκτώβριος 2, 2009 crysis θα τρέχει αυτός ο υπερυπολογιστής? η θα αρχίσει να πετάει μπλε οθόνες? εγώ πιστεύω πάντως να μην αναφερθήκανε και τόσο στα games γιατί τα έχουν στο τσεπάκι τους
JaguarOne Οκτώβριος 2, 2009 #46 Οκτώβριος 2, 2009 σε καρτες προπαραγωγης αυτα ειναι αναμενομεναδεν ειναι το τελικο σχεδιο και τετοια θεματα προκυπτουν στα πρωτοτυπαπου να δεις κατι διπυρηνες nvidia πριν κυκλοφορησουν χωρις καν μολεξ τροφοδοσιας αλλα με εξωτερικο τροφοδοτικο!γενικα εαν ηθελαν να μας δουλεψουν θα εδειχαν μια απλη 285 χωρις διακριτικα και θα τελειωνε εκει το θεμασιγα μη καθοντουσαν να φτιαξουν Fake καρτα μονο για μερικες φωτοναι άλλο το engineering μοντέλο που δεν βάλανε molex και εχει εξωτερικό τροφοδοτικό και άλλο μια κάρτα που το παίζει finalized product (Με τόσες λεπτομέρειες!!!!) και δεν ταιριάζουν τα solders με τα πραγματικά αντικείμενα που υποτίθεται κολλάνε.fake του κερατά, απλά το κάνει για να νομίζουν κάποιοι ότι να-τωρα-βγαίνει-η-καρτα-γι'αυτο-δεν-θα-παρω-ΑΤΙ.marketing/pr stunt είναι
adpanos Οκτώβριος 2, 2009 #47 Οκτώβριος 2, 2009 Bλέπω πολλούς να κρίνουν τις επιδόσεις της κάρτας από τα spec.....! Να θυμίσω πως πριν 2 χρονάκια η ATI είχε προσπαθήσει να απαντήσει στην σειρά 8800GTX/GTS της NVIDIA με ένα ΤΕΡΑΣ για τα τότε δεδομένα, την 2900XT?X !!! Να θυμίσω πως αν και στα χαρακτηριστικά της ήταν ανώτερη (και η μόνη κάρτα από ΑΤΙ με 512 BΙΤ δίαυλο) δεν απέδωσε τα αναμενόμενα!!!!Θυμάμαι επίσης πως και τότε η ΑΤΙ είχε προβλήματα υλοποίησης και είχε καθυστερήσει αρκετό καιρό...! Μακάρι να μην γίνει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση!Πάντως εγώ θα πρότεινα να περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα από την κάρτα και να μην μαντεύουμε επιδόσεις από τώρα!!!
juno12 Οκτώβριος 3, 2009 #48 Οκτώβριος 3, 2009 πάντως είναι λίγο περίεργο που έχει μόνο μία υποδοχή για παροχή ρεύματος...
Dant3 Οκτώβριος 4, 2009 #49 Οκτώβριος 4, 2009 Αφου ειναι μουφα ειπαμε η καρτα...σιγα μην εχει 1 υποδοχη ρευματος
hatzakis Οκτώβριος 6, 2009 #50 Οκτώβριος 6, 2009 Αχ αυτη η τελευταια!Γιατι κανει τοσο καιρο βρε παιδια?:bigsmile:
amartolos Οκτώβριος 6, 2009 #51 Οκτώβριος 6, 2009 Εαν δε σε πειράζει Να περιμένεις 6+ μήνες ..... Nα μη σου πώ βέβαια ότι αμέσως μετά 1 μήνα το πολύ η ΑΤΙ θα έχει βγάλει κάποια καλύτερη κάρτα... κτλ. κτλ. Εαν είχα χρήματα θα χτύπαγα αβίαστα 1 5870 και θα έστελνα στο διάολο την Nvidia μέχρι να καταλάβει πως σε εποχή λιτότητας τα 600+ που θέλει για την κάθε ναυαρχίδα της >= με 2 ΑΤΙ που θα πάνε καλύτερα από τις μαμακίες της.. Οχι δεν είμαι Fanboy, αλλά ούτε και Ηιgh End User.... 2 ati δεν εχουνε 750??
csaris Οκτώβριος 6, 2009 #52 Οκτώβριος 6, 2009 600e εχουν και οι δυο Για τις επιδοσεις που εχει μια 5870 με ανυπαρκτο μεχρι στιγμης driver η τιμη της ειναι τραγικα χαμηλη.
hatzakis Οκτώβριος 6, 2009 #53 Οκτώβριος 6, 2009 Ρε παιδια ξεκολλιστε λιγο απο εκει που εισαστε κολλημενοι. Δεν σημαινει οτι τωρα εχω ατι πρεπει να εχω και παντα ατι.Πρεπει να τα δοκιμασουμε ολα. τεσπα.Η συγκεκριμενη καρτα φιανεται τερας και ενταξει fake κ τετοια μου φαινονται αηδιες. Εννοειται οτι καποια στιγμη η ατι θα βγαλει κατι πιο καλο κ μετα η nvidia κατι καλυτερο κτλ κτλ κ ετσι θα συνεχιζεται λ7 να υπαρχουν να τις αγοραζουμε......:P:P
Κοπρίτης Νοέμβριος 3, 2009 #54 Νοέμβριος 3, 2009 σε καρτες προπαραγωγης αυτα ειναι αναμενομεναδεν ειναι το τελικο σχεδιο και τετοια θεματα προκυπτουν στα πρωτοτυπαπου να δεις κατι διπυρηνες nvidia πριν κυκλοφορησουν χωρις καν μολεξ τροφοδοσιας αλλα με εξωτερικο τροφοδοτικο!γενικα εαν ηθελαν να μας δουλεψουν θα εδειχαν μια απλη 285 χωρις διακριτικα και θα τελειωνε εκει το θεμασιγα μη καθοντουσαν να φτιαξουν Fake καρτα μονο για μερικες φωτοοχι οτι παιζει κανενα ιδιαιτερο ρολο αλλα just for the recordKi ομως ηταν fake τελικα...
yanni Νοέμβριος 3, 2009 #55 Νοέμβριος 3, 2009 Να προσθέσω και αυτό;Nvidia finally gets Fermi A2 taped outμε λίγα λόγια το 1ο τρίμηνο και αν (για ουσιαστική διαθεσιμότητα).
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 4, 2009 #56 Νοέμβριος 4, 2009 Ξεφτυλα εντελως...για ακομα μια φορα για την nVidia..Μετα τις νεες ονομασιες που οι περισσοτερες καρτες ηταν με G92 gpu για να πουλησουν το αποθεμα..τωρα και οι fake εμφανισεις! Και εγω θετω ενα ερωτημα σε αυτο το ποστ Η κωδική ονομασία είναι Fermi προς το παρόν. 3 δις transistors, 512 cores, 6gb GDDR5 στα high end μοντέλα. Πως θα ψυξουν τετοιο τερας ? θα ερχεται σετακι με ολοσωμο μπρος-πισω block και ψυγειο ? Για σκευτειτε το καλυτερα
yanni Νοέμβριος 4, 2009 #57 Νοέμβριος 4, 2009 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψύξης. Λογικά μια 5970 θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από μία NVidia με το καινούριο chip. Δεδομένου ότι δεν μιλάμε για κάρτα των 50€ αλλά των 500€ και βάλε, δεν νομίζω να κολλήσουν στο σύστημα ψύξης. Θα της βάλουν 3 κιλά χαλκό πάνω και θα καθαρίσουν.Απλά οι άνθρωποι επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους και τα μαρκετινίστικα κόλπα, ενώ αλλάξαν και τον βασικό τους στόχο. Αντί να πάνε να φτιάξουν μια ταχύτατη κάρτα γραφικών πάνε να φτιάξουν έναν πανίσχυρο συνεπεξεργαστή και μάλιστα με την μία. Την πάτησαν όπως η AMD στους επεξεργαστές που αφού επαναπαύθηκε στις δάφνες του αρχικού Athlon 64 μετά έτρεχε να φτιάξει τον πρώτο native quad core.
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2009 #58 Νοέμβριος 4, 2009 Πως θα ψυξουν τετοιο τερας ? θα ερχεται σετακι με ολοσωμο μπρος-πισω block και ψυγειο ? Για σκευτειτε το καλυτερα Μικροτερη λιθογραφια=μικροτερη ελκυση θερμοτητας.
Candyman Νοέμβριος 4, 2009 #59 Νοέμβριος 4, 2009 Ρε κοίτα να δεις που ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε....
yanni Νοέμβριος 4, 2009 #60 Νοέμβριος 4, 2009 Ρε κοίτα να δεις που ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.... Πάλι άλλαξε ονομασία η Nvidia? Εγώ Fermi τον ήξερα μέχρι σήμερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.