loukas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε μια απορια που εχω. Κατα την διαδικασία ενεργοποιησης του Φορητου μου Η/Υ μου εμφανιζει ενα Μήνυμα που λέει: A disk error. Push Alt-Ctrl-Del. 'Οπως ειναι φυσιολογικό με αυτην την αρμονία πληκτρων εχουμε το αποτέλεσμα να ξανα κάνει reboot. Αυτο γινεται καθε φορα και ο Φορητος δεν ανοιγει πλεον Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι φταιει? Σας ευχαριστώ πολυ για την Βοηθεια προκαταβολικα Σας ειμαι ευγνωμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 ποιος ακριβώς φορητός είναι? μάρκα και μοντέλο?εντός εγγύησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Ειναι της FUJITSU SIEMENS AMILO (amilo Pi 2530)Αυτο γραφει απο πισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Δοκίμασες αν ανάβει χωρίς τη μπαταρία? Αν το έχεις στη πρίζα το λαμπάκι ένδειξης ρεύματος ανάβει σταθερά ή παίζει συνέχεια?Αν ξέρεις να ανοίξεις το καπάκι που βρίσκεται ο σκληρός δίσκος δοκίμασε να το ανάψεις χωρίς το δίσκο επάνω.Αν ανάψει θα βγάλει το ίδιο ή θα βγάλει καινούριο μήνυμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Καλησπερα και παλι Λοιπον το λαμπακι εν λειτουργια αναβει σταθερα,εβγαλα την μπαταρια και μου παρουσιαζει το ιδιο προαναφερομενο προβλημα..,σχετικα με το αλλο που με ρωτησατε,αφαιρω σκληρο δισκο και μπαταρια και αυτο που μου παρουσιαζει ειναι:Operating System not found λογικα επειδη δεν εχω τον σκληρο πανω..αρα ειναι αυτο που σκεφτομουνα?Σκληρος δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 ναι....προφανώς χάλασε ο σκληρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 1, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 αυτο μπορουμε να ξερουμε αν ειναι απο Ιο η απο την χρηση του Η/Υ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 από ιό δεν παίζει.......έτυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopsihos Οκτώβριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 χμμ, ίσως να δοκίμαζες κάποιο εργαλείο για να δεις αν όντως ο δίσκος πέθανε η όχι προτού σε στείλουν σπίτι από το rma του πλαισίου, ε-τσοπ κτλ (πχ http://www.hiren.info/pages/bootcd )είχα αυτή την εμπειρία πριν 2 εβδομάδες και είχανε κ δίκιο, απλά είχε σατανιστεί το board μου κ έβγαζε απο "disk error" μεχρι "operating system not found" σε φρέσκια εγκατάσταση win Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 2, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Καλη σας μερα Τωρα δηλ χρειαζομαι καινουργιο σκληρο,format,και περασμα drivers.Τα drivers θα τα βρω απο το Διαδυκτιο?Γιατι σε Cd δεν τα εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 ακριβως. μην τρελαίνεσαι και σου φαίνεται βουνό.απλό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 2, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας σας ειμαι ευγνωμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.