petran_x13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Παίδες έχω πρόβλημα με το pc δηλαδή όταν κλείσω το pc και κλείσω το κουμπάκι του τροφοδοτικού από πίσω και βγάλω το ρεύμα και μετά το ξαναβάλω και ανοίξω το pc μου κάνει το εξής ανοίγει κλίνη ανοίγει ζητάει safe bios settings και μετά όλα καλά αλλα με το που το ξαναβγάζω την μπρίζα πάλι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 μάλλον η μπαταριούλα του έχει παραδώσει, άλλαξέ τη και θα είσαι οκ νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 μάλλον η μπαταριούλα του έχει παραδώσει, άλλαξέ τη και θα είσαι οκ νομίζω.μα 2 μονο εβδομάδες την έχω τι μητρική ίσος φταίνε η πειραματισμοί στο ο/c για να φτάσω τον επεξεργαστή στα 3.6 και για πείτε μου που θα βρω άλλη?:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Οκτώβριος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 παίδες μπαταρία που θα βρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Οκτώβριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 παίδες μπαταρία που θα βρω?? τελικά από που μπορώ να προμηθευτώ μια μπαταρία και πως καταλαβαίνουμε ότι φταίει σίγουρα η μπαταρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.