sokis2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Χρησιμοποιώ το ChrisTv με την καρτούλα Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E σε netbook LG X110. Όλα καλά απλά δεν μου δουλεύει το τηλεκοντρόλ της κάρτας με το πρόγραμμα ChrisTv. Τί αλλο χρειάζεται να κάνω απο ρυθμίσεις? Μήπως χρειάζονται plugin? Που τα βρίσκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 αυτο το προβλημα ειχα κ εγω με μια ASUS που εχω...δε μου δουλευε το τηλεκοντρολ, τελικα ξαναεγκατεστησα το δικο της προγραμμα που ειχε κ το παλεψα λιγο γιατι ηταν πολυ μουφα!τελικα το συνηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Χρησιμοποιώ το ChrisTv με την καρτούλα Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E σε netbook LG X110. Όλα καλά απλά δεν μου δουλεύει το τηλεκοντρόλ της κάρτας με το πρόγραμμα ChrisTv. Τί αλλο χρειάζεται να κάνω απο ρυθμίσεις? Μήπως χρειάζονται plugin? Που τα βρίσκω?Δες εδώ έχει οδηγίες πως να το ρυθμίσεις: http://forum.chris-pc.com/index.php?showtopic=409Η μέθοδος δεν είναι ίδια από κάρτα σε κάρτα, έχει για το Pinacle 310 αλλά πολύ πιθανώς οι ίδιες ρυθμίσεις να ισχύουν και στο 340.Υ.Γ. Έχεις και p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokis2008 Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Πήγα διάβασα εκεί αλλά τίποτα. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Κατέβασα και αυτό που μου είπες αλλά μπερδεύομαι. Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει? Ξέρεις να με κατευθύνεις στις ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Πήγα διάβασα εκεί αλλά τίποτα. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Κατέβασα και αυτό που μου είπες αλλά μπερδεύομαι. Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει? Ξέρεις να με κατευθύνεις στις ρυθμίσεις?Εγώ δεν έχω remote αλλά το έχω δει να δουλεύει άψογα σε άλλο pc. Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσεις τις αντιστοιχίες μέσα στο αρχείο txt που λεει ο οδηγός ανάλογα την κάρτα που έχεις. Εσύ δοκιμάζεις με τις ρυθμίσεις για Pinncle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokis2008 Οκτώβριος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Καμια επιπλέον βοήθεια κάποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokis2008 Οκτώβριος 2, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεκοντρόλ της Pinnacle με το ChrisTv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokis2008 Οκτώβριος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Τελικά γίνεται ή δεν γίνεται να δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.