Jump to content

ChrisTv και Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E

sokis2008

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ το ChrisTv με την καρτούλα Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E σε netbook LG X110. Όλα καλά απλά δεν μου δουλεύει το τηλεκοντρόλ της κάρτας με το πρόγραμμα ChrisTv. Τί αλλο χρειάζεται να κάνω απο ρυθμίσεις? Μήπως χρειάζονται plugin? Που τα βρίσκω?

αυτο το προβλημα ειχα κ εγω με μια ASUS που εχω...δε μου δουλευε το τηλεκοντρολ, τελικα ξαναεγκατεστησα το δικο της προγραμμα που ειχε κ το παλεψα λιγο γιατι ηταν πολυ μουφα!τελικα το συνηθησα! :)

Χρησιμοποιώ το ChrisTv με την καρτούλα Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E σε netbook LG X110. Όλα καλά απλά δεν μου δουλεύει το τηλεκοντρόλ της κάρτας με το πρόγραμμα ChrisTv. Τί αλλο χρειάζεται να κάνω απο ρυθμίσεις? Μήπως χρειάζονται plugin? Που τα βρίσκω?

Δες εδώ έχει οδηγίες πως να το ρυθμίσεις: http://forum.chris-pc.com/index.php?showtopic=409

Η μέθοδος δεν είναι ίδια από κάρτα σε κάρτα, έχει για το Pinacle 310 αλλά πολύ πιθανώς οι ίδιες ρυθμίσεις να ισχύουν και στο 340.

Υ.Γ. Έχεις και p.m.

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Πήγα διάβασα εκεί αλλά τίποτα. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Κατέβασα και αυτό που μου είπες αλλά μπερδεύομαι. Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει? Ξέρεις να με κατευθύνεις στις ρυθμίσεις?

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Πήγα διάβασα εκεί αλλά τίποτα. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Κατέβασα και αυτό που μου είπες αλλά μπερδεύομαι. Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει? Ξέρεις να με κατευθύνεις στις ρυθμίσεις?

Εγώ δεν έχω remote αλλά το έχω δει να δουλεύει άψογα σε άλλο pc.

Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσεις τις αντιστοιχίες μέσα στο αρχείο txt που λεει ο οδηγός ανάλογα την κάρτα που έχεις. Εσύ δοκιμάζεις με τις ρυθμίσεις για Pinncle...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.