giannis-21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 παιδες εχω προσεξει εδω και καιρο πως οταν εχω πολλα ταβς ανοιχτα και εχουν φλας ψιλοκολαει το συμπανακι..και τη θελω να πω. εχεις πχ 7 ταμπς του grekk-tracker κανα youtube και κανα δυο αλλα.. εχεις 4 γιγα ραμ στα 1066 με 5αρια εχεις 2 πυρηνο στα 3,2 τον καθε πυρηνα και χτυπαει κατι 50% ++ καταναλωση.. εχει κανενας αλλος παρομοιο προβληματακι? ειναι δηλαδη τοσο βαρ πλεον το φλας η κατι παιζει με εμενα( και ενας φιλος με 4 πυρηνο του χει 30% καθε πυρηνας με αυτα που λεω.,..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Δε ξερω αν κολλας λογω ανεπαρκειας cpu ή λογω ανεπαρκειας γραμμης internet.Το flash δεν ειναι τοσο βαρυ για την cpu , οσο ειναι για τη γραμμη internet.(απο ανεπαρκεια μνημης παντως δεν παιζει να ειναι-8 tabs ειναι λιγα για 4 γιγα μνημης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Το flash δεν ειναι τοσο βαρυ για την cpu , οσο ειναι για τη γραμμη internet. LOLOLOLOL σε βαριά flash games ο Q6600 βαράει περισσότερο utilization από το CoD4 Άλλωστε, αν δεν είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν θα γινόταν αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Ένας 1700ρις p4 (laptop) που έχω οτιδήποτε πάνω απο χμ 400x300 ζορίζεται. Δε μπορείς να σερφάρεις καν χωρίς το nosript πλέον. Για Η264 streams ουτε για ανέκδοτο. Στον 4πύρηνο που έχω ένα HD στο youtube +5-6 tabs = 15% cpu, όσο ένα Full HD h.264... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Οκτώβριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 εγώ με τον chrome πιάνω καμμια φορα και 80 % .. ο conroe πετάει την γλώσσα έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Οκτώβριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 χαζο adobe.. μου σπαει τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο με κανενα adblock παει καλα..εγω λεω για να εχουμε φλασ να παρουμε ενα 6πυρηνο 7 γιγα ραμ και 5 καρτες γραφικων με το συστηματακι που λεει η nvidia.. :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.