unknown Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 πηρα το εν λογω ρουτερ και παλευω να συνδεθω στο ιντερνετη γραμμη ειναι 2mbs pstn και πριν ειχα το sagem που δινει ο OTEακολουθησα τιες οδηγιες αλλα δεν αναβει η λυχνια του ιντερνετ.αναβει μονο του dsl του ethernet (το συνεδεσα με καλωδιο για να το ρυθμισω) και της τροφοδοσιας.το κατα τα αλλα "εξυπνο" μενου τις netgear δεν κανει κατι.ανοιγω firefox Και παταω 192.168.0.1 αλλα δεν βγαζει να πατησω κανα κωδικο να μπω στο ρουτερ.εχω αγανακτησει. τι κανω λαθος?(οι συνδεσεις ειναι οοσωστες το τσεκαρισα και απο το manual - που κατα τη γνωμη μου ειναι ελειπες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Το πιο συχνό θέμα όταν προσπαθώ να στήσω νέα σύνδεση aDSL, και ενώ όλες οι συνδέσεις είναι σωστές, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο interface του router, είναι όταν το PC έχει (για κάποιο λόγο) στατικές ΙP ρυθμισμένες στη κάρτα δικτύου. Τσέκαρέ το και εάν όντως είναι έτσι, βάλτα να τα παίρνει αυτόματα (και τους DNS), κάνε restart το router και δοκίμασε ξανά.Βέβαια, πιθανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση να μη βοηθήσουν τα παραπάνω, επειδή λες ότι δεν ανάβει η λυχνία του Internet. Ακόμη κι αν δεν μπορούσες να συνδεθείς με το router interface για τους παραπάνω λόγους, οι λυχνίες θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να ανάβουν όλες και να είναι με πράσινη ένδειξη.Δοκίμασε και ένα reset στο router, εάν δε το έχεις κάνει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικους υπολογιστες αλα τιποτα.μετα βαζω το sagem Και δουλευει μια χαρα το ιντερνετ.. απο αυτο εχω συνδεθει τωρα.reset πως να κανω? δεν μπορω να μπω σατο μενου του ρουτερ. εκτος και αν υπαρχει αλλος τροπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Σεπτέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 σύνδεσε το ρουτερ στην εθερνετ , στην ρευμα κ στην γραμμή τηλεφώνου.. στον υπολογιστή σου πάνε εναρξη--> εκτελεση , και γραψε cmdθα σου ενα μαυρο παραθυρο εκει γραψε ipconfig.. στην προεπιλεγμενη πυλη θα σου βγαλει μια IP.. εκεινη την ip γραψε στον browser για να μπεις στο μενου του ρουτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 λοιπον του εκανα reset και πηρε καπως τα πανω του.ειμαι στις ρυθμισεις του τωρα (πατησα 192.168.0.1) και μου ζηταει μια email address αλλα δεν ξερω τι να βαλω εκει. τα αλλα τα εχω ρυθμισει (νομιζω σωστα)αναβει το λαμπακι του ιντερνετ αλλα ειναι κοκκινο..ip και dns επελεξα να τα βρισκει αυτοματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Σεπτέμβριος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Κατά τη γνώμη μου άσε τον setup wizard που έχει, πήγαινε στις basic settings βάλε το username και password ενώ στο encapsulation πλέον παίζουν τα DSLAM του ΟΤΕ και στα δύο με προτίμηση το PPPoE.Advanced Settings και βάζεις LLC και προσοχή στα VP/VC να είναι 8/35 αντίστοιχα.Έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Οκτώβριος 1, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αυτες τις ρυθμισεις που λες. και ειναι ακομα κοκκινη η λυχνια του ιντερνετ.χειροκινητα τα κανω. θα ανεβασω ολες τις ρυθμισεις αργοτερα να δουμε τι παιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Οκτώβριος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Κόκκινο το Led του Internet σημαίνει λάθος user/pass σαν πρώτη σκέψη αλλά αν έχεις τη διάθεση δες στο router status στο connection status που σκαλώνει.Αν είναι στο PAP Authentication τότε δες user/pass αλλά και -δεν νομίζω να κάνεις κάτι το τόσο χονδροειδές- αλλαγή του PPPoE σε PPPoA φυσικά σε VC based αυτό.Αν μπείς έτσι μάλλον σε Siemens DSLAM πέφτεις.Μια δοκιμή θα μας πείσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.