Jump to content

Μεγιστο δυνατο μιας γραμμης

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Ρε παιδια.απαντηστε μου σε κατι γιατι θα τρελαθω.οταν εχεις attenuation 30db.τι ταχυτητες μπορεις να εχεις πανω κατω.με την Ontelecoms ειχα 30db και κλειδωνε περιπου στα 14.ποτε 13.στη χειροτερη 12.τωρα με την tellas εχω παλι 30db και κλειδωνει στα 7.τους ριχνω ενα τηλ και μου λενε δν παει παραπανω.(αφηστε που βαριοταν τη ζωη του αυτος που μιλαγε).ισχυει οτι δν μπορω να παω παραπανω με 30db attenuation?και αν ναι πριν πως πηγαινα?

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

απο οτι καταλαβα αυτο ψαχνεις ..

πάντως μην την ψαχνεις και πάρα πολύ με τα τηλέφωνα στους παρόχους , πρέπει να είσαι τυχερός για να πέσεις σε κάποιον που ξέρει όντως για τι μιλάει

με προλάβατε :p

Εξαρτάται και με ποσο snr margin κλειδώνει η γραμμή. Κοινώς με τι περιθώριο ασφαλέιας. Μεγαλύτερο SNR margin σημαίνει μικρότερη ταχύτητα για ίδια attenuation, αλλά και πιθανότατα πιο σταθερή γραμμή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.