lefteris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 Για όσους τους αρέσει να πειραματίζονται θεωρητικά πριν ασχοληθούν με την πράξη... http://www.sigalas.com/lefteris/fsb.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Οκτώβριος 4, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2003 Πολύ χρήσιμο. Μπράβο Λευτέρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 4, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2003 Thanx Λευτέρη, το χρησιμοποίησα κατά κόρον πριν καταλήξω σε συνδυασμό επεξεργαστή-μνημών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 5, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 Λοιπόν, μπείτε να δείτε τη βελτιωμένη έκδοση... http://www.sigalas.com/lefteris/fsb.asp Έχω φτιάξει να χρωματίζει διαφορετικά μέχρι 5 όρια για τις μνήμες ώστε να ξεχωρίζουν τα διαφορετικά όρια των timings. Επιλέξτε εσείς τους διαιρέτες της μνήμης που θέλετε να εξετάσετε. Δείτε τις συχνότητες πολλών επεξεργαστών σε περίπτωση που θέλετε να αποφασίσετε μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 5, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 Mπραβο και παλι Λεφτερη! Με τι γλωσσα το εφτιαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 5, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 Ευχαριστώ soki.Με ASP είναι φτιαγμένο. Απλή VB script.Textpad δουλεύω βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Nice, μια και το εχεις ετοιμο, μηπως σου ειναι ευκολο και ενα copy/paste (με λιγες αλλαγες) για να προσφερεις και για AMD συνδιασμους;:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 7, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Βεβαίως Chosen. Μόνο που πρέπει να μου πεις τι θέλεις να σου δείχνει γιατί δεν έχω ιδέα από AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.