zoe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 ΚαλησπέραΘα ήθελα να με διαφωτίσετε αν γνωρίζετε για κάτι που με βασανίζει αυτες τις μέρες. Εδω και αρκετά χρόνια έχω ενα πολύμπριζο Trust το οποιο λειτουργει αψογα και γενικα δεν εχω πολλα προβληματα με το ρεύμα μιας και η πολυκατοικία ειναι σχετικά καινούργια.Πανω του πεφτει το laptop,ενα Router,ενα switch,subwoofer,εξωτερικός σκληρός και μια λάμπα για το γραφείο, 6 στο σύνολο.Τώρα που απέκτησα καινουργιο pc(οποτε μιλάμε συν για τροφοδοτικό+μια οθόνη και λόγω του ότι δεν εχω αλλη μπρίζα κοντα θα πρέπει να βρω μια λύση.Η ερωτηση μου λοιπόν ειναι θα πρέπει να τα χωρίσω σε 2 πολύμπριζα ή να πάρω ενα καλύτερο,Trust για παράδειγμα, με περισσότερες υποδοχές και να τα έχω όλα μαζι??Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Παρε ενα πολυμπριζο και κοτσαρε το πανω.Μοναχα προσεξε μην υπερβενεις το φορτιο που μπορει να αντεξει το trust Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλα αυτο δεν ειναι πιο επιβαρυντικό?θεωρείς οτι ειναι καλυτερο απο το να πάρω ενα καινούργιο με 8 υποδοχές και να τα συνδέσω όλα?ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 το ιδιο πραγμα ειναι.Και το πιο φτηνο πολυμπριζο να παρεις που λεει ο λογος (γραφει οτι ''και καλα'') αντεχει εως και 3500 watt (3525 watt μπορει να δωσει η κοινη πριζα εντασεως 16 αμπερ) αλλα δε συστηνετε.Ενα καλο πολυμπριζο με ασφαλεια ειναι οτι πρεπει.Ενα με σταθεροποιητη τασης ειναι ακομα καλυτερο.Θα σου λεγα να παρεις ενα ποιοτικο πολυμπριζο για το μονο λογο οτι την trust την κοροιδευουμε εδω και χρονια με το μοτο ''trust? no trust...''Προσωπικα εχω ετουτο εδω και αρκετο καιρο , και κατι δε μου εχει καει απο τις συχνες διακοπες ρευματος που γινοντε εδω στο χωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Ακριβώς το ίδιο πολύμπριζο ειχα και γω στο μυαλό μου πριν ανοιξω το θέμα(δεν ήξερα το μοτο να πω την αλήεια και με βάζεις σε σκέψεις).Δεν εχω παράπονο απο το προηγουμενο οποτε έλεγα να συνεχίσω την παράδοση.. ευχαρισω για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.