Jump to content

Προβλημα με sony vaio...

goku_dbz

Recommended Posts

μου εφερε σημερα το λαπτοπ του ενας φιλος μου...Sony Vaio VGN-NS11M/S 15,4".

το λαπτοπ "ανοιγει" κανονικα,μπαινει στα windows (ακους και τους ηχους) με την οθονη συνεχως μαυρη αλλα αν παρατηρησεις καλα βλεπεις το desktop, τα εικονιδια κτλ!

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

υγ: το λαπτοπ δεν εχει εγγυηση

φταινε οι λαμπες.

Δεν αναβουν και δεν ετσι δεν εχεις την απαιτουμενη φωτεινοτητα να δεις καθαρα αυτο που απεικονιζεται στην οθονη.

Καποιος πιο εμπειρος ηλεκτρονικος θα εχει να πει περισσοτερες λεπτομερειες.

• 2 weeks later...

ευχαριστω για την βοηθεια...το λαπτοπ τελικα ειχε εγγυηση και σταλθηκε Γερμανια για να επιδιορθωθει!!! ηρθε κουριερ σπιτι του φιλου μου, το πηρε και θα του το φερουν επιδιορθωμενο χωρις χρεωση!

φταινε οι λαμπες.

Δεν αναβουν και δεν ετσι δεν εχεις την απαιτουμενη φωτεινοτητα να δεις καθαρα αυτο που απεικονιζεται στην οθονη.

Καποιος πιο εμπειρος ηλεκτρονικος θα εχει να πει περισσοτερες λεπτομερειες.

ακριβως οτι ανεφερε ο NTG αλλα μπορει να φταιει και το inverter ,δλδ αυτο που 'δινει' ρευμα στις λαμπες!

αν ηταν εκτος εγγυησης θα ηθελε 200-250ε να το φτιαξει (αλλαγη οθονης)

μια αλλαγη inverter (απο εξωτερικο αγορα) θα του στοιχιζε 15-25 ευρω + εργασια τεχνικου.........

αν οντως εχει προβλημα στις/στην λαμπα, παλι υπαρχουν ανταλλακτικες(φθηνες) ,αλλα το ολο εγχειρημα εχει μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας -ακομα και 'τεχνικοι' δεν καταφερνουν να την τοποθετησουν σωστα με αποτελεσμα να μην εχει σωστο φωτισμο ή ανομοιογενεια (κι εχει μεγαλο ρισκο να καταστραφει το πανελ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.