gzax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 Καλησπερα, εχω μια asus gtx295 την τελευταια της σειρας που ειναι με τη μια πλακετα.Η καρτουλα παιζει τελεια δεν εχω καπιο προβλημα, το θεμα μου ειναι το εξης:οταν ανοιγω π.χ. το crysis, κατα την διαρκεια των cinematics ακουγεται ενας ηχος απο την καρτα γραφικων (δεν προερχεται απο PSU σιγουρα) μεχρι και τη στιγμη που βγαζει το κυριο μενου, εκει σταματαει και δε το ξανακανει ουτε μεσα στο παιχνιδι.σε 3d mark vantage pro που ετρεξα το εκανε σταδειακα. Εψαξα στο internet και λενε οτι ειναι απλα πυκνωτης που παραγει ηχο κατα τη διοχετευση ηλεκτρικου ρευματος. Ειναι κατι που πρεπει να ανησυχω?.. τοσα λεφτα εκανε..
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 29, 2009 #3 Σεπτέμβριος 29, 2009 εμενα σφυρίζει στα physX benchamarks συνήθως.. αλλα είναι normal αυτό
gzax Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #4 Σεπτέμβριος 29, 2009 Σκεφτομαι να την ανοιξω και να βαλω βερνικη νυχιων που λενε.. δε ξερω, αλλα να δινεισ 500 ευρω για καρτα και να στα κανει αυτα ειναι ελεινο τελειως.
gzax Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #5 Σεπτέμβριος 30, 2009 Λοιπον τελικα την ανοιξα και καλυψα τουσ πυκνωτες με βερνυκη νυχιων(nail polish) και η καρτα τωρα οχι απλα δε σφυραει αλλα πεταει . Αν κανεις εχει κατι παρομοιο και θελει να το λυσει ασ ακολουθησει αυτον τον οδηγω. (απλα χανεται την εγγυηση). http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/
pank Σεπτέμβριος 30, 2009 #6 Σεπτέμβριος 30, 2009 Χρησιμοποίησες το πρώτο βερνίκι που βρήκες μπροστά σου ή κάτι πιο εξειδικεύμενο ;Έχει βαθμό δυσκολίας το εγχείρημα ;
gzax Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #7 Σεπτέμβριος 30, 2009 Χρησιμοποίησες το πρώτο βερνίκι που βρήκες μπροστά σου ή κάτι πιο εξειδικεύμενο ;Έχει βαθμό δυσκολίας το εγχείρημα ; Ενα διαφανο βερνικη απλο "nail polish" αυτο που βαφουνε νυχια. Ως Προς τη διαδικασια πολυ ευκολο, απλα μη ξεχνας χανεις την εγγυηση. Προσοχη μονο οταν ξεκολας την ψυκτρα απο τη gpu, βαζεις μετα και μια artic silver 5 και θα δεις και 4 με 5 βαθμους κατω διαφορα. Θα ανεβασω guide δικο μου αν θες να σε βοηθησω. Οτιδηποτε θελεις ρωτα !
gzax Οκτώβριος 1, 2009 Author #9 Οκτώβριος 1, 2009 νομιζω τσαμπα την εγγυηση εχασες Τη καρτα ουτος η αλλος το eshop για αυτο το λογο πισω δεν ετην επαιρνε rma κ.τ.λ. την εγγυηση θα την εχανα και παλι γιατι θα βαλω koolance υδροψυξη.
Kostas007 Οκτώβριος 1, 2009 #10 Οκτώβριος 1, 2009 αν κραταγες τη ψυκτρα και την ξαναβαζες δε θα ειχες προβλημα...μα τι λεω.απο eshop τη πηρες...ετσι κι αλλιως δεν εχεις εγγυηση:whistling
Arxagelos Οκτώβριος 1, 2009 #11 Οκτώβριος 1, 2009 Γιατί ρε παιδιά αν την πήγαινε για RMA με την μαμά ψύκρα υπήρχε περίπτωση να δει και να καταλάβει κάποιος οτι ο πυκνωτής είναι καλυμμένος με βερνίκι? Αλλά και συ ρε στην 295? τεσπ αφού δουλεύει παλι καλά να λες!
dunkel_Stern Οκτώβριος 1, 2009 #12 Οκτώβριος 1, 2009 το e-shop το rma το γραφει επειδή το είδε σε άλλο site και νομίζει πως είναι κάποια μονάδα μέτρησης όπως το rpm.-------τέλος offtopicγιατί δεν περίμενες τις νέο 3xx?
gzax Οκτώβριος 2, 2009 Author #13 Οκτώβριος 2, 2009 το e-shop το rma το γραφει επειδή το είδε σε άλλο site και νομίζει πως είναι κάποια μονάδα μέτρησης όπως το rpm.ΗΑΗΑΗΑ Πεστα Dunkel γιατι ναν τουσ πιασω στο στομα μου και σου πω τη τραβηξα με το PC μου απο κει .. ασε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.