kolofagos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 Καλημερα σε ολους.Επειδη συντομα θα μετακομισω και θα κατεβω κατω στην Αθηνα,πηρα τηλ. τον τεχνικο της "cyta" και τον ρωτησα αν μπορει να μ μεταφερει την συνδεση που χρησιμοποιω τωρα,στο καινουργιο μας σπιτι. Δεν υπαρχουν γραμμες εκει ομως μου ειπε,και γι'αυτο σκεφτομαι να αλλαξω σε ΟΤΕ και να βαλω Conn-x.Επειδη ομως ειμαι λατρης των σπορ,σκεφτομαι να βαλω Conn-x TV.Tι λετε αξιζει τον κοπο η οχι;; P.S Δεν εχω ξαναβαλει conn-x tv,γι'αυτο ρωταω,αλλα και γιατι δεν εχω ακουσει τις καλυτερες εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο....βαλε NOVA αν θες να δεις μπαλιτσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Σεπτέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Αν είσαι τυχερός στη ζωή σου κάνε μια δοκιμή!!Αλλιώς μην το επιχειρήσεις!! Η συμβουλή του φίλου για Nova είναι πολύ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Εχει φίλος Conn-X TV από την αρχή της υπηρεσίας, σαν beta ακόμα...Δεν έχει κάτι τρομερό σαν πρόγραμμα, και θα έλεγα ότι δεν αξίζει, άσε που κάνει και σπασίματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Οκτώβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Σε ποια περιοχή θα μείνεις? Υπάρχει δυνατότητα για 24αρα?Γενικά όσοι δεν συγχρονίζουν από 15 και άνω ας μην το δοκιμάζουν καν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 ...φίλε μην ασχολήθεις με οτιδήποτε απο IPTV είναι όλα ακόμα σε νηπιακό στάδιο, βάλε Connx+Nova και θα είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Οκτώβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Αφού του λέτε να βάλει NOVA καλό θα είναι να βάλει Forthnet για να του έρχεται πιό φθηνά.Για μένα πάντως δέν αξίζει καμμια υπηρεσία τηλεόρασης , αφού το μόνο που εκεμεταλλεύεσαι πλέον για το ποδόσφαιρο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, του οποίου το χρόνο αξίζουν 6 μάτς εκ των οποίων τα 2 έχουν παιχτεί ήδη. Άν πάς έξω να τα δείς 4*4 ευρώ ο καφές πολύ λιγότερα από ένα μήνα στη Nova.Άντε να έρθει το ψηφιακό πακέτο της ΕΡΤ, και τότε το συζητάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.